Хочеться знати, дівчатка, скільки часу у день ви сидите в інтернеті? Що до мене, то я коли не на роботі, сиджу в інтернеті години 2, а може і 3, у мене безлімітка, отже "сиди не хочу" ))))))
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Як тільки з"являється вільна хвилинка. В середньому 3-4 год. на день
Відповідь: Посиденьки в інтернеті я постійно маю оперу відкриту. Багато вдома сиджу за коип"ютером, роботу роблю, заодно завжди онлайн
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Якщо на роботі є вільна хвилинка - в неті,прижоджу додому - відразу включаю нет.На вихідних,коли дома цілий день - тоді постійно онлайн.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Та де там виходите.Виїжджаєте велосипедом.Хоча з теперішньою львівською погодою,певно,до весни будете тут.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Я навпаки. Вдома не виходжу в нет майже. Максимум 30 хвилин на вихідні, та пару хвилин увечері після роботи. А он на роботі - постійно в неті.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті а я тільки в обід десь годинку - поки Сашко спить і ввечері, коли малий вкладеться - теж на годинку, деколи і більше, але рідко, бо сама хочу спати...На вихідні все якісь справи назбируються....
Відповідь: Посиденьки в інтернеті А я через обід, якщо є час коли дитина спить. І ввечері, коли вкладаю спати, поки сама не захочу спати.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті В мене на роботі нет майже постійно включений, так що з 9 до 6 в основному онлайн! а дома трошки,поки чоловік не виженуть або сестра не попроситься!!
Відповідь: Посиденьки в інтернеті в мене теж опера постійно відкрита, а цю проблему вдома (тіко я поки без чоловіка) ми вирішили вай-фай-роутером (кожен має свій ноут). нет безлімінтий і на роботі, і вдома
Відповідь: Посиденьки в інтернеті В неті я завжди, коли на роботі. в мене робота без нету не робиться )))) Вдома маю анлім, але користуюсь вкрай рідко - там чоловік мій госоподар інтернету ))))
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Я тут живу. Цілодобово. Ну і працюю теж тут Вдома намагаюся поменше заглядати, навіть свій ноут залишаю в офісі... Але десь скоро чоловік обіцяв ще нетбук купити, бо залишивши свій ноут в офісі, я загрібаю його
Відповідь: Посиденьки в інтернеті На роботі коли маю як, і вдома поки чоловік не іде до компа. Треба якось підключити нет до мого ноута, тоді буде кіко схочу
Відповідь: Посиденьки в інтернеті я коли прихожу з пар, під час обіду включаю комп, лізу в неті сижу тут до пів 11 вечора... і мене дуже важко вигнати звідси)))
Відповідь: Посиденьки в інтернеті А з того часу, що ви в інтернеті, яку частинку займає читання і спілкування на ДП?