Пороблено...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ya Nata, 5 Травень 2016.

1. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Дівчата, я з таким ніколи не стикалась . Ситуація дуже дивна і не зрозуміла. Потрібна Ваша порада.
    Коротко. В селі ( ми не живемо - використовуємо як дачу) під кущем знайшли щось дивне. Пласмасова пляшка розрізана навпів, в ній 3 яйця і все це накрито пакетом і завязано резинкою. Дивно і не зрозуміло. Що скажете? Може хто з таким стикався?

2. Melian

Melian Well-Known Member

Моя бабуся знайшла щось подібне у нас на городі перед моїм весіллям. Ні в якиму разі не торкайтесь того рукамиі не заносьте в дім, краще віднесіть в місце де ніхто не ходить і спаліть, а потім полийте то місце свяченою водою. А не дуже вірю в забобони, але бабуся каже робити саме так...думаю, не завадить

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  3. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Я теж не дуже вірю.. Та ніби й гріх)
    Але від тих,хто вірить теж чула,що руками не торкатися і спалити... Інших деталей не пам'ятаю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

просто віднесіть кудись подалі і викиньте
    палити не можна, в котромусь інтервю від священика чула, що спалення це теж обряд, не варто прирівнюватись до тих, хто займається такими справами

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

чула від священника, що просто потрібно викинути в смітник

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Cybulynka

Cybulynka Well-Known Member

А я би взагалі до голови не брала. Може, яйця протухли, хтось викинув, та й все.

• Подобається Подобається x 1
  7. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

Дякую, дівчата, що відписались. Дякую за поради.
    Чоловік взяв "знахідку" на лопату і викинув далеко в рів. Завтра, за Вашими порадами, покропить то місце свяченою водою.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дуже багато було зроблено "для" нас в день нашого весілля і після
    головне - вірити в Бога. І не брати дурного до голови. А як страшно - помолитись, сходити до сповіді, причаститись - і хай робить хто хоче що хоче, а вас це не буде стосуватись

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  9. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Дайте на Службу за здоров'я вашої родини. Якщо раптом когось підозрюєте у тому неподобстві,то за їхнє здоров'я теж дайте, і свічечку поставте. Якщо молитися за своїх недоброзичливців,то їхня злість і недобрі слова вас не зачеплять.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. happy story

happy story Well-Known Member

Моя свекруха літом як копала картоплю на городі викопала 6 курячих яєць. Потім ще свекра сестра і ще одна їх сусідка теж на городах яйця викопували.