не знайшла щось подібного... якщо не сюди - вибачайте. Скеруйте куди потрібно. Дівчата, я з таким ніколи не стикалась . Ситуація дуже дивна і не зрозуміла. Потрібна Ваша порада. Коротко. В селі ( ми не живемо - використовуємо як дачу) під кущем знайшли щось дивне. Пласмасова пляшка розрізана навпів, в ній 3 яйця і все це накрито пакетом і завязано резинкою. Дивно і не зрозуміло. Що скажете? Може хто з таким стикався?
Моя бабуся знайшла щось подібне у нас на городі перед моїм весіллям. Ні в якиму разі не торкайтесь того рукамиі не заносьте в дім, краще віднесіть в місце де ніхто не ходить і спаліть, а потім полийте то місце свяченою водою. А не дуже вірю в забобони, але бабуся каже робити саме так...думаю, не завадить Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
Я теж не дуже вірю.. Та ніби й гріх) Але від тих,хто вірить теж чула,що руками не торкатися і спалити... Інших деталей не пам'ятаю.
просто віднесіть кудись подалі і викиньте палити не можна, в котромусь інтервю від священика чула, що спалення це теж обряд, не варто прирівнюватись до тих, хто займається такими справами
Дякую, дівчата, що відписались. Дякую за поради. Чоловік взяв "знахідку" на лопату і викинув далеко в рів. Завтра, за Вашими порадами, покропить то місце свяченою водою.
дуже багато було зроблено "для" нас в день нашого весілля і після головне - вірити в Бога. І не брати дурного до голови. А як страшно - помолитись, сходити до сповіді, причаститись - і хай робить хто хоче що хоче, а вас це не буде стосуватись
Дайте на Службу за здоров'я вашої родини. Якщо раптом когось підозрюєте у тому неподобстві,то за їхнє здоров'я теж дайте, і свічечку поставте. Якщо молитися за своїх недоброзичливців,то їхня злість і недобрі слова вас не зачеплять.
Моя свекруха літом як копала картоплю на городі викопала 6 курячих яєць. Потім ще свекра сестра і ще одна їх сусідка теж на городах яйця викопували.