Така тема думаю є потрібною в розділі про вагітність. Кожна жінка що втратила дитинку зрозуміє наскільки це важко. А та що втратила не один раз потребує допомоги. Моя подруга вдруге втратила дитину вчора. Причина - відслойка плаценти, з нею її послали додому - лежати... Лежала вона місяць!!! Наступний ультразвук показав гематому яка перекрила доступ крові дитині... Перша вагітність також невдала - анаембріонія... Вони з чоловіком заслуговують на дитину, надіюсь вона відважиться на третю спробу, але не хочу щоб вона попала знову на конвеєр жіночої консультації - їй потрібний індивідуальний підхід! Не проходьте мимо - поділіться до кого піти, порадьте їй лікаря який успішно поміг таким жінкам! Давайте допоможемо їй відчути копання в животику і стати врешті мамою!!! Думаю не тільки одній їй поможе така інформація!!! наперід всім дякую за інформацію!!!
Відповідь: порадьте спеціаліста по невиношуванню вагітності В пологовому на Мечнікова існує центр профілактики невиношування вагітності ( зав. центром ,здається ,Чегиринець Н.).Можливо там варто проконсультуватися?
Відповідь: порадьте спеціаліста по невиношуванню вагітності Незнаю чи це допоможе Вашій знайомій,але коли я була вагітна і лежала на підтримці узд потрібно було зробити на 9тижні у мене також була гематома але дякувати Богу все обійшлося лікував мене Мартин Тарас Юліанович якщо потрібно можу дати телефон.
Відповідь: порадьте спеціаліста по невиношуванню вагітності дайте будь ласка тел, в ПП якщо можна! Дякую за відгуки!
Відповідь: порадьте спеціаліста по невиношуванню вагітності а ще на Русових є лікар Філіпюк Ігор Теофілович, який займається проблемами безпліддя і лікує коли є відшарування і т.п. на четвертому поверсі
Відповідь: порадьте спеціаліста по невиношуванню вагітності всім дуже дякую. проблему вирішив лікар з попереднього допису - Ігор Теофілович. Дай йому Боже здоров"я! Подруга народила дитину, малому скоро 2 рочки буде... Кажуть у нього самого немає дітей/в лікаря/. Пропоную кожному кому він допоміг помолитись щоб Бог і йому послав дитинку!