Порадьте, будь-ласка, дитячого ендокринолога. Дитина потребує обстеження. А може хтось порадить, де можна комплексно обстежити дитину? На мій погляд треба невропатолога, ендокринолога і гастроентеролога. Бо наш педіатр і аллерголог просто відмахуються від моїх підозр... Може я і панікую, але якщо я не права, то хочу бути в цьому впевненна Заздалегидь вдячна всім!!!
Відповідь: Порадьте, будь-ласка, дитячого ендокринолога Можу порадити звернутись до Медико-генетичного центру. що на Лисенка, там приймають відомі і досвідчені лікарі, а саме педіатр Шуварська Віра Іванівна,и ендокринолог Гельнер Надія Володимирівна, завідуюча центром, думаю будете задоволені.
Відповідь: Порадьте, будь-ласка, дитячого ендокринолога Дякую!!! А туда треба скерування, чи це приватна клініка?
Відповідь: Порадьте, будь-ласка, дитячого ендокринолога Думаю, що можна без скерування, зателефонуйте до реєстратури 2752131, можливо щось прицільніше підкажуть!
Відповідь: Порадьте, будь-ласка, дитячого ендокринолога У 4 міській клінічній комунальній лікарні (вул. Свенціцького, 3 трохи вище стрийського ринку біля польського консульства) є база кафедри ендокринології Львівського національного медичного універсистету ім. Д. Галицького і, там працює д.м.н., професор Плешанів Євген Валентинович (його кабінет на першому поверсі біля рентген-кабінету). Моя дочка будучи студентом-медиком дуже його хвалила. У нього завжди багато людей. Щитовидку він лікує поєднанням традиційних лікарських засобів із фітотерапевтичними (сам виготовляє настоянки з лікарських трав і дає людям). Сама недавно була в нього на прийомі. Справив враження порядної і кваліфікованої людини. Коли чекала в черзі, то люди його дуже хвалили.
Дівчатка, доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, телефон доктора Єріна. Ми в нього буди давно і ось тепер знову потрібно, а телефон вже не знайшли. Буду дуже вдячна.
Дівчата!Відгукніться!Потрібна консультація трудового дитячого е ндикринолога.В Єріна і Грицюка ясності не має..
Порадьте, будь ласка, дитячого ендокринолога. Потрібна фахова консультація і обстеження. Терміново, дякую.
Грицюк раджу, Кваліфікований, звісно в нього більшість з діабетом, але орієнтується добре і в інших напрямках. До Єріна тепер також реально потрапити - зробили запис. Можна де піти до Гельнер - або в генеичний або приватно на Кониського.
От власне, що потрібно для дитини з діабетом. То до Грицюка краще? Де він приймає? А Єрін де приймає?
Вже сама взнала. Грицюка нема, він зі зламаною ногою. На завтра до Єріна записались. Дівчата, дякую за оперативність.