Допоможіть, потрібна думка з сторони))) Мені уже 3 роки подобається мужчина (симпатичний, неодружений) який старший за мене 11-12 років точніше не скажу бо не знаю його точної ДН, він був моїм клієнтом по роботі. Часто приходив (всі працівники мене постійно підколювали що то через мене приходить ) спілкувався з директором, якоїсь особливої симпатії не виявляв, але завжди був ввічливий,....моя директорка постійно мені казала що він гуляка, і в нього з його роботою дівчат було ого-го, і щоб я не велась на нього, і що не хотіла б мати такого зятя як він; я пішла з тієї роботи, і через деякий час зустріла його коли він вигулював свою собачку, ми поговорили і більше нічого, попрощались, і я забула, і потім знову коли я почала налагоджувати своє життя - зустріла на прогулянці його От цього року я набралась сміливості і вирішила його привітати з Новим Роком (телефон мала по старій роботі), вибрала повідомлення хороше і відправила в 0:00год. через кілька хвилин прийшла смс-відповідь також з культурним привітанням з дописом від кого це привітання.Я вагалась що писати, чи не писати,а зранку запитала думку знайомої, мовляв така ситуація що написати,вона сказала що в моєму віці не годиться так поводитись з серйозною людиною і щоб я написала хто я і все! Я відписала просто ім'я, через кілька хвилин прийшло смс щоб я уточнила, я уточнила звідки,а потім відправила ще одне смс, мовляв випадково всім зробила розсилку хто був в телефонній книзі, сорі... на що прийшла відповідь - "так гарно все починалась...." (цитата), я відповіла що мовляв застіснялась...на що ще прийшла одна коротка відповідь смс і все більше після того як я відписала мені не відписували... на Різдво я привітала його символічним привітанням смс і все, відповіді не отримала... і забула((( І от 15/02 коли їхала в маршрутці помітила що в мене світиться непрочитане смс від нього а щей якого змісту - " Муха лапками топочет, вот зараза сильно хочет... Кошка хвост трубой задрала - видно ей сегодня мало! Еж с ежихой шуршат: все в иголках и хотят.Жаждут в мире все интима! С днем Святого Валентина!!!" (цитата), я з тих радощів чи горя, що 14/02 я провела в депресняку перед монітором компіка і не мала себе чим зайняти відписала 15/02 - мовляв кумедне привітання, вчора не помітила, дякую, і чомусь - "надіюсь ви гарно провели вечір))) " і все мовчок.... мовчить мій кавалер...а я собі ламаю голову, бо знову в ступорі: вітати його на 23/02 чи ні?! Чому я постійно його зустрічаю, коли практично вже забула? Чого в мене калатає серце коли його бачу? Чого проходячи повз його будинок (не спеціально) я хочу його побачити? А ще в той час коли я стикалась з ним по роботі він мав одружуватись, але чомусь відмінив весілля, і я от думаю може це доля!? а може просто фантазії мрійниці Захопилась і не можу тверезо мислити, іншим можу щось порадити, підказати, а сама як мала дитина, тай в свої 27, хожу зачарована може я не в цю гілку написала, так прошу мене вибачити!
Відповідь: Погляд із сторни! Замріялась))) Як на мене, то та смс, що він вам написав на день валентина не свідчить про серйозне зацікавлення вами, як жінкою. А навпаки якось видає його бажання одноденної інтрижки, секс на одну ніч. Чомусь таке в мене бачення зі сторони. Хоч можу і помилятись. Просто таке смс може по різному бути сприйняте. Серйозно зацікавлений чоловік написав би щось романтичне, імхо.
Відповідь: Погляд із сторни! Замріялась))) Підтримую, та й не думаю, що він би чекав 14 лютого, а вже давно взяв ситуацію під свій контроль.
Відповідь: Погляд із сторни! Замріялась))) Поважаючий себе чоловік під сорок такі смс не пише імхо. Мені пікаперством попахує. P.S.:якщо вже так хочеться- погугліть інфу про нього)). Львів- велике село.