Доброго дня! Тема супер! Стільки нового і цікавого дізналась! А ще підкажіть будь-ласка де проводяться заняття з Пілатесу??
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття вул. Пулюя, 26, шейпінг-зал "Досконалість", т. 2447141
А мене на Пулюя тренує Наталя. Теж дуже задоволена нею. Ірена, видається, на Пулюя є в середу і ще пілатес там проводить у певні дні.
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Вже четвертий місяць відвідую пілатес на Південному(2рази в тиждень за 130 грн)...результат? з своїх стабільних 87 перейшла на своїх стабільних 78, деколи буває і 76...але вже трохи набридло одне і те саме, тому шукаю шось новеньке... Вчора дізналась шо біля мене, а саме на Симоненка,3 відкривають фітнес центр для жінок з такою трохи "цікавою" назвою FitCurves... Займатись треба по 30хв тричі на тиждень(ціна близько 116грн)...Розказувала мені та жіночка,яку я там зустріла, шо це є дуже популярна програма для схуднення, яка прийшла до нас з Америки... тому хочу дізнатись чи хтось шось чув про FitCurves? чи варто трати свій час на цей фітнес? Ось їхній сайт www.curves.com я там правда ніц не розумію, але може хтось шось підкаже...
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Ольго, мені здається шо там виходить дороще(ну принаймі на вечірні години)...і від мене набагато дальше...не підходять їхні години(там тільки в обід на 13.00)... роздумую над тим шоб походити туди на тренажери...
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Надійко, розкажіть трошки бульше про пілаетс, а то я записалась на нього у формулу краси, смказали, що здебільшого спрямований на укріплення спини, що власне мені і треба. Хочу почути ваші відгуки.
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Так, в основному це вправи для спини...спочатку було важко, бо постійно треба тримати спину рівно...так боліла моя спинка, шо то капєц! А зараз дивлюсь як новачки мучаться, то навіть не віриться шо і я така неповородка була...Також багато вправ на розтяжку... саме найголовніше це виконувати усі вправи не швидко, а якісно! І слідкуйте за диханням...надіюсь вам сподобається
Серед усіх спортивних способів краси тіла і здоровя обрала цей). От тільки хотілося б позайматися з тренером або в групі... хтось знає де у Львові така радість, може вже спробував?
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... 4 місяці займаюсь на Південному...знаю шо ше є в Аквапарку
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Nadijka, і як відчуття? Я от, думаю, може б чоловікові абонемент подарувати. А скільки коштує абонемент, і чи займаються там чоловіки?
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... І як враження? :y: чи :n: В нашій групі чоловіків немає, тому точної відповіді не можу дати... абонемент коштує 150грн (8 занять)...маю номер тренера,якшо захочете напишу, а ви вже в неї запитаєтесь
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Мені дуже сподобалось, сподобалось тим, що воно повільне, зосереджене і спина і шия тренується. Не люблю шейпінг і т.д., де постійно скачуть, то не для мене. Так що як то кажуть :y::y::y::y::y::y:
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... шия тренується. -??? це як? я займаюся на шейпінгу+тренажери. то навпаки за моїми вимірами статури шию не можна качати. має бути прпопорційність. при виконанні вправ силових на груди, спину - не можна напружувати шию, щоб вона не накачувалася.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Підкажіть будь-ласка де саме на Південному? Скільки разів на тиждень? Яка оплата?
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Ну, скажемо так, це я так думаю, що вона тренується. Тренер весь час наголошує, що не робіть через силу. У При багатьох вправах у мене найперша змучується шия, тому я стараюсь ще кілька разів після цього моменту зробити вправу, ьщоб вона хоч трошки потренувалась. Або принаймні розімялась.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... В ТЦ Олімпік є спорткомплекс, то там на 3 поверсі в танцювальному залі. Заняття є пн. і чт. на 20.00, або пн.,сер.,п'ят. на 8.30 Оплата - 150грн (8 занять)