Підтікання вод

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Snow gween, 23 Листопад 2014.

1. Snow gween

Snow gween New Member

Скажіть, у кого починаючи з 25 тижня вагітності підтікали води? як часто це було і скільки?? і як узнати що то дійсно саме води, а не виділення?? У мене 25 тижнів... і сьогодні стало мокро більш ніж звичайно... але я днєвок не ношу... тобто не так мокро, щоб їх носити... тепер не знаю чи то води.. чи просто виділення... більше такого не було поки... Поділіться ті, хто з цим стикався...

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Підтікання вод

Якби я мала сумніви на рахунок підтікання вод на такому терміні, я б давно була у лікаря, а не питала порад на форумі, з таким не жартують. Води це, чи просто виділення скаже Вам тільки лікар, але додам від себе що у мене інколи такі виділення, що я щоденнку міняю тричі на день.

3. blakytnooka

blakytnooka Member

ну, якщо маєте сумніви. то краще звернутись до лікаря. Можуть зробити тест, чи то дійсно води чи ні.
    А поки вдома поставте собі тканинну білу саморобну прокладку і походіть з нею протягом певного часу (мінімум д-ка годин). Якщо це дійсно води, то вони будуть і далі підтікати і це буде видно на прокладці, вони прозорі і не мають запаху.

У мене було так, але вже на 39 тижні, спочатку вночі трошки, трошки вранці, знову за 2 години, і весь час так по-трошечки. Потім я вже була в пологовому і вночі народила нашого малюка.

4. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Моя знайома мала таку халепу, біжіть до лікаря, лякати вас не хочу - але вона занадто рано мала пологи після підтікання вод.
    Нічого хорошого не було - тому дуже вам раджу завтра зранку до лікаря.
    Він або заспокоїть вас, що то просто виділення, або призначить якесь лікування, щоби призупинити це діло.
    І дайтеся чути, що лікар вам сказав

5. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Я недавно приїжджала на Мечнікова груди розмасажовувати і там наякраз в прийомну привезли вагітну з можливим підтіканням вод. То лікар просила купити тест на води, він щось біля 80грн коштував. Тест показав, що це води і її на роди забрали. Правда термін вже був "для родів".
    Але в першу чергу до лікаря треба хоча би подзвонити і проконсультуватися!

• Подобається Подобається x 1
  6. Snow gween

Snow gween New Member

Дякую всім за поради... дочекаюсь завтра і піду..

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Піти до лікаря - звісно, незайво.
    Але скоріше за все, це просто виділення. Адже навіть потреби в щоденці нема, отже це дуже мало.
    Особисто в мене бувало аж до крапель по ногах доходило. Правда, на терміні 32-33. І то просто були такі виділення. Бажаю, щоб і у Вас виявилось, що все добре

8. Snow gween

Snow gween New Member

дуже дякую.... все вияснилось... просто виділення...

9. Kandya

Kandya Well-Known Member

а щодо підтікання вод, то коли це справді води -- вас відразу у стаціонар покладуть і навіть на вихідні додому не відпустять аж до родів. Я лежала на підтримці і привезли дівчину на 28 тижні із підтіканням. То вона в 34 народила, на сам Святвечір. І з патології навіть не виходила. Вона була під суворим контролем. Із підтіканням на такому ранньому терміні додому вже ніхто не відпусте (ну і нормальні люди самі не підуть). І взагалі це дуже рідкісне явище