Перший Різдвяний Ярмарок

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kira Nessis, 12 Грудень 2009.

1. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

"Львівські ярмарки" дарують львів’янам та гостям міста чудову можливість відвідати і прийняти участь в Першому Різдвяному ярмарку.
    12 грудня - 21 січня
    площа Ринок та проспект Свободи
    Час роботи: з 12:00 до 20:00, в святкові дні з 11:00 до 22:00.

Мы завтра прямо с утра планируем поехать. Дочка еще маленькая, но так хочется ощутить Рождественское настроение, запах мандарин и ощущение праздника!

Народ кто уже там был? Поделитесь впечатлениями!

Останнє редагування модератором: 13 Грудень 2009
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Перший Різдвяний Ярмарок

сьогодні ще лише формували будиночки, можливо вже завтра буде на що подивитися...

3. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Завтра посмотрим что из этого выйдет.
    Но все равно молодцы! Такая классная идея!

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Були ми сьогодні ввечері.Працювало декілька "будиночків".Гаряче вино по 16 і 20 грн (як на мене,трохи задорого)Продавався також дитячий трикотаж,недорогі польскі колготки і дорогі вітчизняні дитячі книжечки (це все біля оперного)На площі Ринок будиночки тільки майстрували

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Просто ГЕНІАЛЬНА ідея! Бабла продавці нарубають...

6. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Якщо хтось піде з фотоапаратом - клацніть, будь ласка, хоч раз...

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Юську попросіть.
    Вона завжди встигає... :)

8. Лянка

Лянка Well-Known Member

Були сьогодні на ярмарку, придбали дітям гарненькі вишиванки по 120грн. (правда то машинна вишивка). Є гарний вибір дорослих, н-д була дуже гарна вишиванка в пастельних тонах з плісерованими від ліктя рукавами. Одним словом на будь-який смак. Іграшки для дітей можна придбати по гуртових цінах (купила пазли за 20грн. такі як були на гуртовні за 27грн., а величезний м"яч-пригунець коштував всього 31 грн.)
    Думаю ярмарок варто відвідати, кожен знайде щось цікавеньке. А коли вже відкриються всі лотки, то тим більше...

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

в Німеччині і в Австрії різдвяні базари-то саме кльове і гарне,що я любила на їхнє Різдво!на жаль,цього року нам не вдалося поїхати до Відня (а так хотілося на той базар) і от побачили ,що щось подібне буде в нас у Львові!такі раді були! ці базарчики створюють якусь неповторну атмосферу свята.надіюся,що у Львові теж буде так гарно як і у Австрії..
    то фотки з Австрії
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

на днях планую піти до оперного..вже недочекаюся,хочеться в морозний вечір попити глювайнчику

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Цього року мені повезло, я маю нагоду провести католицьке Різдво в європейському місті, до того дуууже гарному-у Дрездені.От почнуться вистави,з'явиться трохи вільного часу, обов'язково хочу відчути той різдвяний дух.Надіюся у Львові цього року також це буде! Дуже хочеться ,щоб у нас теж все світилося,грала різдвяна гарна музика і щоб було багато веселих,усміхнених,радісних лиць!!:girl_in_dreams::girl_in_love:

11. olenkastar

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    оцього Україні точно не бракувтиме на свята...

12. levandivka

levandivka З яйцями...

У Львові - 100% буде "той різдвяний дух".
    А в німців..?
    Їх тому ТАК і називають, бо німці.
    Нє?

Наспівуючи вічне:
    http://www.youtube.com/watch?v=lHBiAhiddJ8

13. olenkastar

якраз і нє! вони готуються по-свому до Різдва...печуть традиційні різдвяні кексики,варять глювайн і пунш,прикрашають гарно домівки і насолоджуються святами.магазини не працюють..свято!..
    і що мені в них подобається-люди знають де смітник що в нього викидаються пляшки,а не під ноги!

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну чого ж ви так! Я коли писала про радісних людей,уявляла собі гарні сім'ї з дітками,які прогулюються вуличками Львова,у них гарний настрій, різдвяний,піднесений,на вулицях грає музичка різдвяна,так як тут наприклад.В Європі всюди в період Різдва в центрі міст звучать колядки, всюди світиться гарно і пахне запашними гарячими вафлями..:girl_in_dreams:

та чого ж не працюють?тільки на саме Різдво,день чи два, а перед і після все працює!А про все решта цілком згідна! І то не тільки в Німеччині так, в Голандії,Бельгії, всюди будиночки як з картинки, в центрі ярмарки і такі запахи звідти йдуть...смачні.. і інше всяке продають. Я позаминулого року в Бельгії так купила гарні голубенькі рукавички:girl_cool: А ще всюди в них катки, у нас також вже є, але там гарну окрасу придає всьому легенька музика, колядки.в цьому весь кайф і настрій свята(для мене).

15. levandivka

levandivka З яйцями...

А для мене - в людях весь кайф. А ТАКого, як у нас - ніде (більше) нема! [​IMG]
    (хоч пляшки і петарди кидають собі під ноги)

16. olenkastar

оооо..за це я б взагалі по дупі би надавала.скільки дітей вже полякалося і попеклося тими пітардами. цей атрибут свята вважаю непотрібним ( хібашо совдеповські хлопушки)

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Різдв"яному ярмарку у Львові до європейських ще даааааааааалеко.
    Принаймні нічого різдв"яного у продажу китайських забавок та піратських дисків DVD у центрі міста ми не побачили. Таке в любий час на будь-якому базарі можна побачити. А от щоб ялинкові прикраси, сувеніри,солодощі, гарячі напої (не за космічними цінами) і щоб все було яскраве, веселе, з рідв"яною музикою....:girl_tender: Ой, є ще над чим працювати. Але з чогось треба починати.