перший крок

Discussion in 'Ти + Він' started by vikulyamamulya, May 17, 2011.

1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Сьогодні йшла на роботу, тішилась гарній погоді, і в одночас засмутилась що досі моє сердечко самотнє. Я знаю що на все свій час, нема куди спішитись, і ліпше так, ніж будь-як.
    Вже майже рік як я розійшлась з хлопцем, після нього були кавалери, які дарували безмежну увагу і турботу. Але все це було не то. Я була напевно неготова починати нові стосунки.
    І ось сьогодні задумалась над тим, що хочу зустріти людину, якій буду дарувати свою любов, тепло, ласку і турботу. Але таке враження що щось мене тримає.
    І прийшла до висновку що тримає мене десь в душі колишній хлопець, а точніше невирішені до кінця стосунки. Бо розійшовшись, за його ініціативою на той час,я так і не зрозуміла що стало причиною його рішення.
    Зараз ми з ним друзі, якщо можна так сказати, часто зідзвонюємся, ділимся проблемами,і навіть з його сторони я почула таку фразу "Який я дурний, що так все сталось".
    Я хотіла з ним поговорити, але він чи боїться чи що, весь час коли ми зустрічаємся він з друзями.
    І я думаю, чи варто мені настояти на особистій зустрічі, поговорити з ним, щоб поставити для себе всі крапки, і відпустити все те що було, чи не варто робити таких кроків.

Можливо в когось був такий досвід, або порадить як краще зробити. Я знаю що прислуховуватись треба до себе і свого серця. Але все ж таки....:girl_sad:

2. Sitara

Sitara Active Member

Відповідь: перший крок

Думаю, варто вам зустрітись, все-все обговорити, щиро, відверто. Насправді поставити всі крапки над "і", щоб потім все життя не каятись та не думати, а що було б якби...

3. Raven

Raven Мама малятка

Відпустити його, поменше зідвонюватися і не ділитися особистим. Ви ж розійшлися, Ваше особисте його тепер не стосується. Знайти собі якесь хоббі-захоплення, перключитися на щось інше. Ви не зможете утримати нові стосунки, якщо будете думати про колишнє. Його рішенням було розійтися, тому не тре думати, що в цому є Ваша вина. Час лікує всіх.

4. Левицька

Левицька New Member

Абсолютно погоджуюсь - відпустити. І взагалі я не розумію тої дружби після розриву, тим більше з його ініціативи, яка то може бути дружба? Невже не можна з кимось іншим говорити-спілкуватися? То все відмазки. А щоб налагодити своє життя - потрібно лише одне перегорнути цю сторінку. Ми протягом життя зустрічаємо різних людей, з багатьма розходимося через розходження інтересів - і це нормально! Для чого те спілкування?
    А чіплятися за фразу
    - лише шкодити собі! Так нам приємно, що за нами шкодують, ламають лікті, рвуть волосся, але може то все ілюзія? І насправді не так він вже і шкодує) або не шкодує взагалі. Зрештою, це його проблеми, якби хотів, то добивався би знову, просив пробачення і т.д. А якщо це самообман - то пора з тим зав`язувати!

Last edited: May 17, 2011
  5. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А з якою метою ви хочете з ним зустрітись, щоб дізнатися чому ви розійшлися чи щоб знову бути разом?
    Є люди котрі вміють дружити з колишніми, а є такі котрі так не вміють і ось ця дружба, дзвінки заважає. Не дають йти далі і будувати щось нове, якщо ви відпустите минуле ви обов"язково зможете відкритися для нових стосунків. Є гарний вислів "Уходя уходи".

6. Siania

Siania Love Life

Я теж не розумію цієї дружби. Тобто я припускаю дружбу, якщо в жодної зі сторін немає взагалі почуттів, але одразу після розриву вважаю це неможливим. У мене була схожа ситуація, розійшлися, були прохання лишитись друзями. Але я так не можу, якщо це кінець, то це кінець з жирною крапкою.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

відпустити, але після того як поговорите відверто! а що ви втратите після цієї розмови, навіть якщо виявиться що хлопець не хоче з Вами надалі бути? навпаки Вам стане легше відпустити ці стосунки, і почати нове життя! але от тоді вже дійсно не варто буде з ним зідзвонюватись і розповідати про своє особисте! Ніколи не бійтеся зробити перший крок - це для Вашого ж блага та душевного спокою!
    до речі, а цей хлопець зустрічається з кимось?

8. vikulyamamulya

Я не кажу що це дружба як в найкращих друзів, може доцільніше це назвати добрі знайомі.
    Я і сама не хотіла з ним спілкуватись, якось так сталось що він сам почав мені дзвонити. Я тільки за, щоб розірвати це все і почати нове життя. Бо чомусь я впевнена що якщо би ми зараз зійшлись, нічо кращого вже не вийде, я сумніваюсь що можна змінити ті помилки, які ми самі зробили, і він і частково я.
    Просто після нашої недавної випадкової зустрічі, я трохи на роздорожжі, після його дій.
    Я теж не є прихильником дружби після того як розійшлись.Я просто є така людина, і напевно в тому мій мінус, що якщо навіть після такого всього людина дзвонить до мене, розказує про свої проблеми і так далі я не можу поставитись якось зневажливо. Я завжди все надто близько до серця приймаю, співчуваю , відкриваю душу і серце, а потім страждаю.
    Але чомусь такі почуття, що щось тримає тільки саме з тим хлопцем, чомусь після розриву стосунків з іншими, мені було якось всерівно.

Дякую дівчатка всім дуже за поради. Мені так легше буде визначитись з собою, та почуттями.:girl_smile:

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

я впринципі не розповідала про особисте, ми завжди так загалом про життя говорили, про всяке різне. Але чогось такого я не розказувала.
    А саме дивніше для мене було, що десь 5 місяців після наших стосунків, він почав зустрічатись з дівчиною, яка йому зрадила .І він мені розказав цю всю історію, і сказав " я знаю, що на таке заслужив"....Хоть щось зрозумів:)

А зараз він нізким не зустрічається.

І я думаю що я більше хочу зустрітись щоб розтавити крапки над "і", а не відновлювати стосунки.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

сподіваюсь якщо Ви все ж наважитесь зробити цей перший крок, Ви віднесетесь з повагою до цих порад і розповісьте нам про результат?:girl_wink:

10. Sitara

Sitara Active Member

Підтримую на 100%!!

11. vikulyamamulya

я теж на це дуже сподіваюсь.
    Але чомусь важко на це рішитись, і як не смішно і банально це звучить, знайти на цю зустріч час( хоча розумію, що з цим треба розібратись раз і назавжди)

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну тут ще хто знає...:girl_curtsey:
    тим більше якщо Ви відчуваєте ось таке

може він і справді Ваша доля? Очевидно що він образив Вас тоді таким своїм вчинком(може й іншими),але,наскільки я розумію,Ви обоє ще досить молоді, а хто "по-молодості" не робить помилок? Власне коли Ви з ним поговорите на самоті, щиро і довго, Вам тоді має стати зрозуміло - зможете Ви без нього жити чи ні!

13. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я за те,щоб зустрітися і дізнатися про те,що ж справді було причиною розриву. Якщо він вирішив тоді розійтися значить щось було не так. Може була інша?

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну про якийсь сором чи щось таке думайте найменше, ви ж не чужі люди один одному...
    от завтра має бути гарний погожий день, подзвоніть йому сьогодні і скажіть що хотіли б завтра під вечір з ним зустрітись, дуже сумніваюсь що він Вам відмовить. А хлопець буде мати цілу добу щоб подумати що б то мало значити, і вирішити як себе завтра поводити і що Вам сказати! Просто скажіть те, що у Вас зараз на душі... Ясно що не починайте з того чи він не хоче знову з Вами зустрічатись, а розкажіть так, як нам розказуєте - що Ви намагались почати нові стосунки, але у Вас не виходить і т.д., що він на це скаже?

15. vikulyamamulya

Я не раз чула такі історії, тому зарікатись не буду. Просто це якби зарза моя точка зору, що мені здається що нічо не може бути.
    І дійсном мені тоді боляче було, хоча я тоді вважала що він старший від мене на 5 років,хоча це не є сильна різниця, і трохи мудріший є і має більший життєвий досвід.
    Я розумію що мені 23 і спішити нема куда, як всі мої однолітки летять заміж за будь-кого аби тільки нарешті отримати штамп в паспорті, я ж все таки чекаю ту єдину людину, яка стане дійсно половинкою мене:)
    Ось така я:girl_in_dreams:

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

Ви знаєте я якась боягузка,я ніколи не робила такі кроки. І знаю що зараз і так нічого не втрачу, що навпаки би мала щось вияснити для себе. Аде я вже майже тиждень збираюсь подзвонити йому і ніяк ненаважусь. Може я просто боюсь ще раз відчути ту біль?

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

може...але навіть і при такому фіналі всеодно набагато шидше стане легше!
    дивіться, Ви вже майже рік мучитесь і що Вам це дало?

17. Сheerful

Сheerful Well-Known Member

Якщо ви спілкуєтеся з цією людиною,то якась мізерна частинка колишніх почуттів залишилася. Можливо, після його слів, який він був дурень, ви вірите, що стосунки поновити можна, і ви готові все пробачити, але конкретних дій з його боку нема і ви боїтеся знову розчаруватися, хоч і в меншій мірі, але знову пережити той біль, який був.

Моя вам порада: якщо вам це потрібно, то зустріньтеся з ним і поставте останні крапки а потім рвіть то все і забувайте. Він - то минуле, минуле треба відпускати і впевнено дивитися в майбутнє. Ваше кохання вас знайде.

Last edited: May 17, 2011
  18. Левицька

Левицька New Member

от я не розумію - що це дасть? ну з`ясуєте все (хоча я глибоко сумніваюся) і що далі? ну, була інша, чи хотів чогось нового, чи нудно йому стало.. і що з того??
    Банально, щоб не повторити помилок в майбутньому? - дурниці, адже кожна людина індивідуальна і кожні стосунки індивідуальні, не можна одні проектувати на інші.
    Думаю, автор сама прагне або повернення або гучних вибачень (перепрошую за різкість), бо з його сторони я кроків не прочитала)) ну, може не все описали... працювати жилеткою як на мене не зовсім то, що треба молодій дівчині від стосунків.

19. vikulyamamulya

Можливо так виглядає, але насправді я хочу позбутись тої ниточки, яка десь далеко мене в душі тягне. Вибачення я вже почула давно. А не спілкуватись взагалі не вийде, тому що в нас багато спільних знайомих і друзів, тому я для себе хочу вияснити, щоб при кожній нашій зустрічі не здригатись від якихось неочікуваностей.
    Хоча і справді як ви замітили, якихось кроків від нього нема.

20. Левицька

Левицька New Member

то все у вашій голові! зрозумійте це і все буде ок! ніякі з`ясування стосунків нічого не дадуть, я у них не вірю... то можна з`ясовувати безкінечно, а особливо, якщо з іншої сторони великого бажання для з`ясувань нема. Він може говорити все, що завгодно, а може і не говорити, але поки ви з собою не розберетеся, воно вас буде гризти. Тут ви маєте чесно признатися собі, що маєте до нього почуття, визнати це, а далі діяти - є два варіанти: 1. Хочете бути з ним - робите кроки для його повернення. 2. Не хочете - спілкуєтеся (в ідеалі не спілкуєтеся) без зайвих емоцій і без очікувань, у форматі ніхто нічого нікому не винен.