Переїзд

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Христинка, 19 Листопад 2008.

1. Зустрічаюся з хлопцем рік. Останнім часом дуже серйозно задумуємося над тим щоб жити разом, але він не хоче знімати квартири, аргументує це тим, що у нього є 4 кімнатна квартира і це нерозумно витрачати гроші на оренду. І я згідна з ним, з превеликим задоволенням переїхала б, але у цій квартирі живе його бабуся. Не знаю що робити, з однієї сторони ніби все ок, а з іншої мені не зручно: здається що подумають щось не те, чи ставлення буде неправильне.
    Окрім того в очі бабусі не бачила, знаю його і маму і тата, а з нею лише по телефоні спілкувалася.
    Плюс навіть не знаю як мої батьки відреагують на це все, але ми хочемо перед весіллям пожити разом, я вважаю, що це важливо знати один одного "в побуті".
    Чекаю Ваших думок і порад з цього приводу, може хтось був в цій ситуації. HELP,please:8:

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Переїзд

Прийдіть до нього в гості, поговоріть з бабцею, познайомтесь.
    Послухайте її погляди на то все. Щоб потім вам не промивали мізки на тему одруження щодня.
    А взагалі тоді питання, після одруження ви де збираєтесь жити, якщо там же, то німа праблєма, якщо окремо - то сенс спочатку жити з кимось??

• Подобається Подобається x 1
  3. Відповідь: Переїзд

Після одруження ми звичайно будемо жити там, але я думаю що її просто розміняють.

4. Chortenia

Стосовно розмінювання є 2 загрози
    1. Сьогоднішня ситуаці на ринку
    2. Те, що ви так думаєте, не означає, що так і буде.
    ПОчитайте 2 гілочки - про свекрух-бабусь і про те, чи варто молодим жити з батьками.

якщо ви у всьому цьому впевнені - то, в принципі можете іти туди жити, хоча стосовно комфортності вашого проживання я б задумалась.
    Ну і плюс - а чого ж її зараз не розмінюють, хлопцю ж все одно потрібна квартира окрема.
    Тут вам треба сісти і реально подумати над усіма аспектами (абсолютно)

П.С. А може бабця старенька і хлопець за нею доглядає?

Вот, блін, розумнічалась ...:shy::shy:

• Подобається Подобається x 4
  5. Дана

Дана Well-Known Member

Хлопець хоче жити з вами? Значить має зробити відповідні кроки, ну найперше то звичайно повідомити таку важливу новину своїм батькам і бабусі, далі познайомити вас з бабаусею, взнати її думку на цю тему, і тоді вже вирішувати жити чи ні в тій квартирі. А на рахунок розміну - скоріш за все на даний момент ніхто не збирається її міняти, і в найближчому майбутньому також. Дівчат у хлопця багато а квартира одна, і навіт якщо ви станете його дружиною це ще не означає що будуть розмінювати квартиру.

• Подобається Подобається x 6
  6. viltis

viltis Well-Known Member

Те, що Ви вирішили дізнатись білше один про одного --це хорошо....Але...

1) Може, все таки краще дізнатись думку батьків, і Ваших і його...Ситуацію розглядати під призмою " А може, ми б спробували пожити разом перед весіллям", а не " ми собі вирішили ...."

2) Щось я не можу зрозуміти. Він живе з бабусею ...а батьки окремо? чи вони просто десь закордоном?

3) Бабуся -бабусі різниця. Одна може втішитись, що нарешті внук буде більше часу вдома, з"явиться помічниця і т.д., інша скаже, що то її квартира, і вона його лише з доброти душевної приютила, а тут ще невідомо хто....( не в образу, просто я знаю, що поняття "дівчина" і "наречена" дуже чітко розмежовуються в розумінні старших людей

4) Квартиру я дуже сумніваюсь , що будуть розмінювати. Тут Чортенятко права, ситуація на ринку зараз така....складна...Тому, якщо Ви дійсно маєте намір бути довго разом і жити з бабусею, то з нею треба знайомитись і вивчати:))

• Подобається Подобається x 5
  7. Kandy

Kandy Well-Known Member

А моя думка така, що якщо ви хочете пожити до весілля разом. І спробувати ділити побут. То тоді поживіть окремо. У вас поки немає дітей. То я не думаю що це буде вже аж так проблематично. А то ви разом з бабусею нічому не навчитеся. Ви навіть посваритися толком не зможете)))))) А коли ви будете представлені один одному то все буде по іншому, я б сказала по справжньому...

• Подобається Подобається x 3
  8. Відповідь: Переїзд

Дуже вам дякую усім за поради. з батьками його я вже знайома, він з ними живе. бабуся живе у квартирі, яку придбали їй з умовою(і її власним бажанням) що там житиме її внук. Батьки мого хлопця також в курсі про наші наміри, дуже зраділи, зробили ремонт у квартирі, тобто підготовили все для нашого спільного життя. Про обмін квартири виразили самі думку. Я працюю на ринку нерухомості, тому сама свідомо і порадила зачекати із цим (обміном).
    Щодо моїх батьків, то усю серйозність рішення вони ще знають, адже це мій хлопець повинен про це повідомити, з чим він і погоджується.
    Бабуня молоденька(порівняно) - 60 років, вона працює, цілком пристойна жіночка(думаю).

9. Chortenia

Тоді в чому питання?

А про рішення своїм батькам таки, думаю, краще вам повідомити.

10. CoH9I

CoH9I Member

Христино, немає нічого гіршого за невизначеність. У вас є бажання будувати свої стосунки у якості майбутньої сім"ї. І ще у вас є страх. А Ви не бійтесь!) Не знайдете спільної мови з бабусею - підете з коханим на компроміс. Думаю ніхто Вас силувати не буде.

З моєї точки зору - пожити разом потрібно однозначно. Це доведено тисячами невдалих шлюбів.

Слушна думка. Ваш хлопець буде відчувати себе як вдома, а Ви - як в приймах.

У кожної нової сім"ї свої звички, свої традиції, свої розваги і порядки. І навряд чи ви зможете їх створити, живучи з бабусею. Навіть якщо вона надзвичайно лояльна людина і поставиться до Вас як до рідної.

І ще маленька, чисто егоїстична жіноча ремарочка: а чому власне підлаштовуватись треба саме Вам? ;)

11. Відповідь: Переїзд

я чесно кажучи не підлаштовуюся, просто порахувавши що за рік ми віддаємо 3600 у.о. (це в кращому випадку), я розумію, що краще ми їх на відпочинок витратимо.:tanksmile:

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

цей факт, на мою думку, найцікавіший :)
    умовою бабусі було те, щоб внук жив з нею.....що говорить про підвищений інтерес до життя її внука
    знаєте, маю декілька подруг, які в один голос кричать, що хай свекруха ховається перед бабусею чоловіка.
    а воно так і є, бабусі всі обожнюють внуків, впевнені, що їх життєвий досвід прсто колосальний, а потенційна невістка повинна пройти "перевірку".
    можливо, ця бабуся мила, хороша жіночка, яка стане і для вас бабусею, хто зна, але спочатку варто з нею поближче познайомитись.

13. анет

анет Well-Known Member

Христинка, це дуже хороша думка. Якщо стосунки у вас серйозні, то ОБОВ*ЯЗКОВО поживіть разом! Своїм батькам аргументуйте, що маєте плани на майбутнє з цим хлопцем+тепер все частіше попадаються випадки, коли до весілля-"пушистий", після-"демон". А його бабуся, думаю, сприйме Вас як свою, бо напевно внук вже піднімав цю тему з нею, інакше б не просив до себе! Спочатку буде важко психологічно звикнути до всього нового, але головне будьте собою і це ж вимагайте від нього, щоб це не було просто довесільною "грою" з плачевним кінцем!
    Успіхів Вам!

• Подобається Подобається x 2
  14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

То точно,мала свій гіркий досвід,поки не жили разом з нею всьо було супер,почали жити,за 2 місяці втекли,скажу вам то було шось страшне.

15. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Моя подруга більше пів року перед весіллям почала жити з дідусем і бабусею майбутнього чоловіка, ніяких конфліктів не виникало, навпаки бабуня в усьому їй допомагає і на вільні стосунки до одруження дивилася крізь пальці.Мені здається, що кожна бабуня, яка обожнює свого внука буде намагатися не вмішуватися в особисте життя.

16. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

А я, взагалі не одобряю, коли живуть до весілля разом:confused:. Ось така я старомодна

• Подобається Подобається x 4
  17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Прочитала вашу темку і що вам радили дівчата. А в мене питання такого плану. Звідкі така впевненість що її, цю квартиру розміняють? Бо якщо
    то бабуся там разом з внуком я так розумію надовго збирається жити. Більше того, якби в неї таких планів не було, то купили б бабусі однокімнату і було б їй щастя... і внукові б купили окрему квартиру ( на перспективу одруження). А так виходить що бабуля спеціально таку умову поставила, аби було кому за нею доглядати на старості. Але 60 років це ще далеко не старість... і вона ще матиме сил задати жару будь якій невістці.
    Якби вони дійсно збирались її продати думаєте вони б робили в ній ремонт і готували її для вашого спільного життя? Ремонт ще ладно... щоб при продажу гарніше дивилась...але тоді для чого готувати її для спільного життя?
    Я не хочу ні страшити.. ні лякати, дай бог щоб батьки виявились в подалальшому такими ж чудовими людьми як зараз..... але повірте, не все що кажеться по типу "Широкий жест доброї волі" так є насправді.

І взагалі є чудова пропозиція аби не розмінювати квартир. Батьки беруть собі бабулю.. а син спокійно ж з вами живе в квартирі. Але чомусь батьки так не запропонували зробити? Ніколи не замислювались чому? Може не так прикольно з тою бабулею жити як здається?

Бабусі всі обожнюють внуків. Але їх любов в кожному випадку по різному виражається ;)

Останнє редагування: 22 Листопад 2008
    • Подобається Подобається x 6
  18. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я колись теж так думала, і була обома руками проти, а зараз тільки за щоб пожили разом перед весіллям, але ДВОЄ!

• Подобається Подобається x 2
  19. молекула

молекула Well-Known Member

Ми з чоловіком також жили до одруження десь 2 роки, а може і більше....Батьки з обох боків знали про це (окрім мого тата, побоялась признатись-про що дуже шкодую). Після того як помер мій тато то ми перебрались на квартиру до мами...але був період, коли мій чоловік (тоді ще не чоловік) жив майже рік часу сам з моєю мамою, я в той час була за кордоном....і довольні вони були, стосунки дуже хороші збереглись, мама його обожнює, а чоловік дуже добре ставиться й до мами...Я навіть часами ревную, що мама його підтримує у всьому, а мене піддає критики....
    Все залежить від того, які це люди, яка ця бабуся? Може не такий страшний вовк!? Варто спробувати пожити разом...якщо буде важко, ви зможете все-таки змінити ситуацію...Я за спільне життя до одруження!!!

20. Відповідь: Переїзд