Передгіпоксія

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Іванка, 18 Лютий 2009.

1. Іванка

Іванка Well-Known Member

Сьогодні на кардіомоніторі сказали - передгіпоксія. А у мене усю вагітність( зараз 37 тижнів) жодних проблем, а тепер навіть невіриться, що це зімною сталось. Прописали якісь ліки страшно дорогі десь біля 400 грн., так нехочеться їх вживати, на протязі усієї вагітності я жодної вітаміни з аптеки не зїла.

Сьогодні вночі добряче перелякалась, потім пів-ночі мені в животі було зле, думаю може це якось повязано, з тим що, такі дані на кардіомоніторі отримано.
    Ось такі у мене справи.

Поділіться зі мною думками якщо маєте час і бажання!

2. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Передгіпоксія

Іванко, співчуваю Вам. Ніц порадити не можу, тільки хіба підбадьорити.
    У Вас вже практично доношена вагітність. Тримайтеся і не переживайте сильно, це тільки нашкодить дитиночці.
    А що лікарі кажуть?

• Подобається Подобається x 3
  3. Іванка

Іванка Well-Known Member

Лікарі хотіли класти в стаціонар, але я сказала що, ні мені не можна, мені нема на кого лишити дитину. Хоча сказали ще, що поки можна побути вдома бо це тільки передгіпоксія, а гіпоксія. Дуже дякую за підтримку, це дуже допомагає.

• Подобається Подобається x 6
  4. SovaBa

SovaBa noctua

Іванко, а за якими ознаками такий висновок? Не спішіть лікуватись- проконсультуйтесь може ще з одним уздігностом, часто ж розбіжності бувають? Як на мене це звучить трохи сумнівно;) , я з таким діагнозом ще не стикалась... Хоч всяке може бути. Принаймі, вагітність фактично доношена, страшного ніц нема, в крайньому випадку швидше розродять, або КР, але не лякайтесь, це навряд-чи. Головне, що прямої загрози наразі немає:). Все буде добре :D

• Подобається Подобається x 1
  5. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

В моєї коліжанки недавно таке було на такому ж терміні: Старіння плаценти і бідповідно від того гіпоксія плода. Приписали їй якісь 4 таблетки, вона випила потім знов пішла на УЗД з поплярометрією, значить все нормально, нема ні старіння ні гіпоксії. Питання стоїть в тому, чи не помилилися вони попередній раз? Зарас на днях має родити.
    А вам робили цю доплярометрію (доплер), що поставили такий діагноз?
    Тай Sova права, проконсультуйтесь ще в якогось лікаря узидиста.

• Подобається Подобається x 1
  6. Nata

Nata Well-Known Member

Консультуватися звичайно треба в кількох лікарів, але якщо діагноз підтвердиться - не нехтуйте лікуванням. Я бачила страшну картину, коли жінка в 38 тижнів знехтувала порадами лікарів.
    Якщо є загроза, то може справді Вас просто швидше прокесарять.

• Подобається Подобається x 2
  7. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Більше гуляйте і дихайте свіжим повітрям, перевірте рівень гемоглобіну, і справді проконсультуйтеся ще десь, бо дитинка від нестачі кисню, потім може мати серйозні проблеми.

• Подобається Подобається x 2
  8. амелі

амелі Well-Known Member

з 35 тижня у мене стояв діагноз- кальцинати (інфаркти) в плаценті. через це було назначено курантил та хофітол, щоб підтримати плацентарний потік.курантил я приймала днів 10,далі ні,оскільки мій організм на нього реагував розладами та жахливою сонливістю.Хофітол пропила увесь курс.Це дало змогу без погіршень доносити до 40 тижнів
    Іванка, у вас термін 37 тижнів, через тиждень- ви боєць.Консультуйтесь весь час з лікуючим лікарем.У випадку ускладнень вас просто через тиждень "розродять".

9. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

О, і знову нові чудодійні властивості Хофітолу!:)

10. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Абсолютно ні! Лише комплесна дія які в усієї групи гепатопротекторів:p