Дорогі учасники групи! Раді вітати Вас у групі "Відкриваємо серця"! Дуже раді, що Ви долучилась до нашого благочинного проекту. Нас тут є вже достатньо багато. Ми всі різні. Але усіх нас об'єднує спільне бажання допомогти дітям-сиротам, бажання подарувати їм тепло та увагу, подарувати їм свято, зробити їх життя хоч трошки яскравішим, бодай на декілька годин, спілкуючись з нами. В межах нашого благочинного проекту ми проводимо для дітей різні розважально-пізнавальні програми, Дні іменинників, допомагаємо фінансово та матеріально. Усі наші акції та міроприємства ми проводимо самотужки, власними силами та коштами: хтось приймає участь у театральних дійствах та виставах, хтось може зробити ксерокопії розмальовок для діточок, хтось може сфотографувати або зняти на відео наші акції, хтось допомагає транспортом, а хтось допомагає фінансово, купуючи необхідні речі та товари для сиріт Ви дуже дпопоможете нам у підготовці наших наступних акцій, якщонапишете декілька слів про себе і вкажете, чим саме Ви хотіли б і моглиб допомогти, щоб хотіли зробити в межах нашого благочинного проекту. Ви б могли і хотіли: - прийняти активну участь у театралізованих дійствах - прийняти участь в розвагах та іграх з дітьми - фотографувати або здійснювати відеозйомку - зробити ксерокопії розмальовок, книжечок - допомогти власним транспортом для перевезень - допомогти придбати канцтовари, книжки, іграшки тощо - допомогти придбати соки, солодощі, фрукти - допомогти придбати одяг та взуття для дітей - допомогти придбати миючі засоби - допомогти фінансовим внеском - будь-яка інша допомога Будемо вдячні за будь-яку допомогу з Вашого боку!
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення Можу. Запишіть мене. (на однокласниках паролю забув )
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення маю іграшки, мій малюк вже "виріс з них", лежать зібрані в ящик, чекають нових власників
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення на В. Великого 125 б (наш офіс), можете завести в понеділок на 18.00, в нас там буде репетиція, мій тел 0679429997
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення працюю на гуртівні сувенірів і канцтоварів, тому можу запропонувати знижку від 5 до 15% на цю продукцію.
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення Можу допомогти з костюмами (маю дитячі і троха дорослих) для вистав
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення підкажіть, будь ласка, адреси дитбудинків у Львові, яким потрібна допомога
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення можу з цим допомогти
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення я теж можу допомогти зробити ксерокопії розмальовок
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення Маю одяг зі свого малого від повзунків до 2-3 р. Якщо треба такий малий, то занесу вам. А ви, Ізабелло, вкажіть вік дітей, щоб знати який одяг, іграшки треба.
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення Одяг потрібний різний, бо у різних сиротинцях діти різного віку, тому знадобиться все. Якщо є бажання ним поділитися, то мій моб - (067) 777 08 68 або Таня - (096) 279 24 56 Звертайтесь, ваша допомога дітям дуже потрібна.
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення Одяг теж можна на цю адресу завезти?
Відповідь: ОПИТУВАЛЬНА АНКЕТА УЧАСНИКА ГРУПИ. Зайшов в групу - залиш тут повідомлення Привіт,маю з малої плаття ,яке колись купували до першого причастя.Воно в шафі перекидається вже років з 10.Можливо буде потрібне вам для постановки вистав у майбутньому,як костюм феї чи іншого.Буду рада,якщо воно вам пригодиться.
Відповідь: Зустрічі. Плани. Дії-результати Можу запропонувати свою допомогу при роботі табору. Сама працюю вчителем, тому маю досвід спілкування з дітьми.