Онкологія у дітей 1 року життя

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем HOPIC, 27 Березень 2016.

1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

В мене є донечка, 1 міс.
    Вона народилася з вродженою пухлинкою на спині. аналізи, узд, контрастне мрт показувало, що це лімфангіома - доброкісний утвір, при чому інкапсульований. лікар з орлика хотіла оперувати, могиляк рекомендував чекати до пів року, незважаючм на ріст. але з ростом дитини пухлинка теж підросла, і лікар її забирала, бо вона почала "тягнути" хребет.

нам зробили операцію. а потім гістологію.

загалом, 2 лабораторії ставлть різні префікси, але це саркома. вроджена. дуже рідкісна.

зрозуміти це важко, бо в мене на руках гарненький бутузик, яякий нямкає цицю, посміхається , пробує тримати голову

я потребую трохи інформації, так к з тим абсолютно не стикалася. інформації живої, а не лікарів з чорнобильсокї, бо після того, к прочитала виписку, в мене склалос враженн, що таку кількість аналізів і такої складності і за такий час манюня дитина не перенесе. про шанси нам не говорили взагалі нічого.

потрібна інформація к загалом що це таке і з чим їсти, що таке хімія, к власне це проходить дитині, чи болить і тд, можливо хтось з ваших знайомих лікував таких малесеньких діток до 1 року, і мав позитивний (чи і негативний) результат.

якщо є контакти клініки за кордоном - буду вдчна. внутрішн кухня спілкування в лікарнх в таких випадках - що і к говорити?

якщо все йде не дуже вдало - к це полегшити дитині?

Останнє редагування: 27 Березень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  2. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Джерело у Заглині вилікувало дівчину від раку крові | Вісник
    Надя, якщо є можливість поїхати туди з дитинкою, то їдьте і не відкладайте !!!Це джерело славиться тим, що Матінка Божа випрошує ласки зцілення для онкохворих людей .

Колись їздила на прощу в Ченстохова до Польщі, то поляки казали, що ми українці є дуже щасливими , тому що маємо багато чудотворних місць з джерелами , в яких тече вода, що зцілює рани душі і тіла - Заглина, Зарваниця, Гошів , у Львові на високому замку теж є джерело !!!

В соборі св.Юра продається миро св.Шарбеля. я вже писала в темі "чудо в нашому житті ", що мамі відпала бородавка "невус ", яка видаляється лише хірургічним шляхом або випалюванням.
    св.Шарбель також прославився тим, що за його посередництвом багато людей були зцілені від онкології !!!
    Миро в соборі можна відкрити і покласти на мощі св.Шарбеля і щиро-щиро попросити Бога про зцілення Катрусі !!!
    Молитва змінює кров, а миро діє як антибіотик!

Поручайте Катрусю опіці св.Йосифа, св.Ріти , митрополиту Андрею Шептицькому і всім святим, щоб просили за вашу донечку Бога !!!

Щодня читайте псалом 90 ( 91 ) зі св.Письма над голівкою донечки - в ньому є обітниця довгого життя !!!

Нехай Катруся одужує з Богом і росте здоровенькою !!!

• Подобається Подобається x 7
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Karolia

Karolia Member

Також моліться дев"ятницію до Св.Юди-Тадея та до Св. Партенія(в Жовкві у храмі Пресвятого Серця Христового є мощі) з особистого досвіду дуже помічні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Надя, в Ізраілі дитячий нейрохірург Шломі Константіні - зверніться до нього хоча б за консультацією. Загалом про нього знаю що він дуже складних діток рятував.
    І погугли Єва Остафій, у неї в 3 міс діагностували онкологію, лікувалась і у білоруський дитячій онкоглініці, чесно кажучи давно не відслідковую що там у них тепер, але тоді коли лікувались досить все проходило вдало.

Як тільки матимеш точний діагноз і всі виписки, розсилай по всім можливих лікарнях закордоном і тут, будеш мати висновки тамошніх лікарів чи можуть, як можуть і скільки коштує.
    Клініка Спіженка з кіберножом що кажуть на цю тему?

Якщо ця пухлина виявиться такою яку колись десь вже лікували, то будуть протоколи її лікування, вони є однакові наскільки я знаю для всього світу просто вже залежить від того як кожна конкретна клініка і лікар їх дотримуються, відносяться і т.д.

Також коли будуть всі виписки, створіть темку на кідстафі, по правилах всіх, там дуже потужна группа підтримки, гроші активно збираються, діток хворих багато, але всім допомагають, закривають досить великі сумми.

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

чекатимемо тиждень результату з німецької лабораторії в києві. взяли на 13 онкомаркерів. тільки тоді зможемо кудись активно рухатися. клініка спіженка бере з 6-7 років. і загалом в нас з тим тяжко, бо для таких маленьких діток більш "характерним" є рак крові, а не саркоми.

Останнє редагування: 29 Березень 2016
  6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А ще згадала наш укр. фонд "крила надії"
    Вони мають базу по основних клініках, профільних лікарях, і разновидах захворювань, зможуть скорше зорієнтувати коди рухатись і до кого звертатитись.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. HalynaKv

HalynaKv Member

Ми їздили на лікування в Італію, в Рим, клініка Gemelli. Там хороше відділення дитячої онкології, саркомами займаються точно, і були також малесенькі дітки. Це давно було, 10 років тому, але певні контакти збереглися, можу спробувати попитати.

8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

буду вдячна. і яякщо розкажете трошки про процес.

9. HalynaKv

HalynaKv Member

написала в приват

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

Надю, вибачте, я не дуже зрозуміла: вже є підтвердження, що це справді онко?
    У наших друзів дитя з ліпомою народилося (це якщо я правильно згадала назву), зробили операцію. Але вони в Німеччині живуть і тут робили.
    Але ліпома теж доброякісна пухлина.

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

Університетська клініка в Гайдельберзі. Єдина в Німеччині, яка має прискорювач важких іонів - це найменш шкідливий спосіб дії на пухлину. Але я так розумію, що пухлину вам вирізали - залишилась лише хімія?
    Childhood Tumors

В Україні є ще феофанія і інші клініки. Я запитала в своїх колег, чи там таких маленьких лікують, але ще чекаю на відповідь. Знаю, що діток лікують в Києві, десь біля метро Житомирська. Називається Київська міська онкологічна лікарня.

12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

2 гістології її показали. зараз віддали в німецьку лабораторію, щоб уточнити діагноз, бо вони не можуть зійтис що це за вид пухлини.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1