от так. чм хтось знає, на якому з каналів кабельного телебачення можна побачити церемонію відкриття? на ОРТ і НТВ -Міжнародних -не буде. на Polonia - не буде. найшла єдине: Eurosport, телепрограмма, сайт http://kinoport.net/tv_45.html пт 04 : 00 Церемони открытия. Зимние Олимпийские игры Прямая трансляция сб 09 : 25 Церемони открытия. Зимние Олимпийские игры 13 : 30 Церемони открытия. Зимние Олимпийские игры я так думаю субота - повторюють. але чи то на український час , я не знаю.
Відповідь: Олмпіада -2010.Ванкувер. На вибори на рекламу мільярди є, а на спорт немає. Ось так завжди. А як спортсмени прославляють Україну - то всі раді.
Відповідь: Олмпіада -2010.Ванкувер. А мій чоловік так збирався дивитись, всі плани на суботу поскасовували!!!
Відповідь: Олмпіада -2010.Ванкувер. ну от. тепер мусите плани змінювати. найгірше - я в суботу навряд чи зможу подивитися. та й не відомо чи то той Євроспорт що в нас - буде показувати. бо на ОРТ ( не міжнародному) - певно ті що на саталіту можна злапати - буде пряма трансляція.
Відповідь: Олмпіада -2010.Ванкувер. Касю, а коли Бубка про це повідомив? Просто взяла щойно телепрограму і там пише, що на 1 Національному купа трансляцій. Читала,що не будуть показувати Олімпіаду, але то було давніше
Відповідь: Олмпіада -2010.Ванкувер. але я мала на увазі Відкриття? чи є в програмі?? в інтернет програмі НЕМАЄ. ой є!!!!!!!!!!!!! найшла на сайті УТ-1 повтор в суботу ! УРАААААААААААААААААААААА 18:05 ХХІ зимові Олімпійські ігри. Урочиста церемонія відкриття
Відповідь: Олмпіада -2010.Ванкувер. А ще о 4,00 за Києвом (правда, бачила в інтернеті) То для найстійкіших
Відповідь: Спорт (zaxid.net) Паралімпійці - молодці. На кожних іграх вони тішать нас медалями і місцем в загальному заліку.
Відповідь: Олмпіада -2010.Ванкувер. я, власне, більше люблю параолімпійські ігри, бо там справді видно силу духу
Відповідь: Олмпіада -2010.Ванкувер. В нас вже є медалі на Параолімпійських. Молодці! от кого треба наслідувати!