Щось я отак подумала-подумала і вирішила, що таки хочу шубку. І неодмінно натуральну. Так воно якось гарно на жінці дивиться, що просто очей не відвести. І красиво, і стильно і багато... Але, виявилось, фактично ніц про хутерка не знаю Давайте ми оце разом попліткуєм на тему шубок? Найперше що цікавить: А з натуральних хутер дійсно шубки гріють?.. Бо я й дублянки ніколи не носила, а кажуть що деякі дублянки геть не теплі а я змерзючка ще та... Наступне: а яке хутро найвитриваліше і найкраще?.. Шубка має бути "на кожен день". Кажуть, найоптимальнішим у співвідношенні якість-ціна-незношуваність - нутрія... А що ви думаєте? І ще: хтось купував шубки в Тисмениці? Як вам тамтешний вибір-моделі-якість-ціни? Коли краще туди їхати по таке добро? Якщо у них є суттєві знижки не в сезон, то я і до наступної зими згодна почекати... Хто що знає про то? Або, може,знаєте кращі які точки хутропродажів? Давайте помрієм разом П.С. Шановні захисники тваринок, якщо це можливо, утримайтесь, будь-ласка, від коментарів у стилі "та як ви можете! бідні тваринки!"... На форумі є тема для обговорення у тому ракурсі, в якому вас то цікавить. Вдячна
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! буду перша)))) шубку маю. З крілика. Тепла- теплюща під неї вбираю сіточку і щось легеньке, однаково гаряче от тільки, якщо ви плануєте купувати шубку на кожен день - добре подумайте. Бо, по-перше, жарко, по-друге, по маршрутках в шубі важко возитися, по-третє - вишморгаєте її, а толку ніякого - кишень мінімум, в куртці зручніше.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Гріють, ще й як. Можна хоч в білизні під нею ходити. І абсолютно погоджуюсь з La esposa, що то не є на кожен день. Принаймні в мене на вихід шуба з єнотів і вимагає повної паради.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Мо собі на кожен день якийсь стильнячий пуховик придбайте і тепло і не шкода В мене козлик-дуже теплий. Але я його рідко ношу, хіба до паради. Шуба то для машини і таксі, бо після громадського транспорту свою шубенцію не впізнаєте.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! думаю на щодень можна вибрати пальто з гарнючим хутряним ковміром!!! Вкрайності дублянку -і то по маршрутках шкода - в нас такі люди що не можуть як не замацькають тебе чимось - мала колись біле пальто на щодень - кожна порядна бабка вважала за повинність потертись до мене засмальцьованою курткою... А мужчини свої шкірянки пастують пастою до взуття!!! і то все потім на мому пальті було! І на вашій шубці буде... з власного досвіду - кролик шуба недовговічна і на дощі дуже нищиться! Мені на 1 рік вистарчило "на щодень". Шуба має бути зішита а не приклеєні шкірки на тканину-основу.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Слухайте, дівчаточка, що ж ви мрії-то наші здрібнюєте? Хочу шубку "на кожен день" - сама себе у своїй маршрутці вожу на роботу )))) Ніяка бабка не притреться! Курточка спортивна є, пальто спортивне є, класичне є... а от шубки нема (ойой, тільки чоловікові той список не треба перелічувати нівякім разі ))) ) Хоча, ви мене трішки переконали - мо не на кожен-кожен, а так через день-два і на вихідні
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! не погоджуся. ношу шубу на кожний день. зараз її 6 зима. не мнеться, не вимазується, легка, і дуже практична. шураю як має бути по маршрутках. шуба -каракуль з опушками з песця, довше коліна по чобітки а дублянка -висить на свято, бо абсолютно не зручна на щодень . це дублянки мають здатність зашморгуватися.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! але люди, погодьтеся - шуба то така річ, для якої дощ - найгірший ворог. Ну логічно ж - якщо вона така тепла,то лиш для морозу, для снігу. Бо як натягне вологи, то вигляд втрачає. Касю. про каракуль не кажу, бо сама носила в школі так шубку, там тип хутра інший, і вона завжди має вигляд.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Грін-пісу на вас немає! (жартую ) Та чого, вигляд має конкретну характеристику "мокра кішка" Взагалі, то найкращий спосіб "вбити" хутро - попадати у ньому періодично під дощ.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! У мене є з кусочків лисиці шуба. Купила в 2003 році. Ношу кожен день і в маршрутці. Не раз попадала в дощ і нічого її не було. Правда підкладка вже повитиралася. А так я шубою дуже задоволена: тепла, легенька ну і виглядає гарно. Але наприклад норкову шубу я б не резикнула по маршрутках витирати.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! а! як є машина то шуба супер!!! Мені подобається з ОНДАТРИ більше ніж з нутрії... Нутрія мені якась як жиром намазана /ну це моя думка.../ хоч обидві шуби однаково довговічні і теплі мають бути, знаю що ондатру і нутрію можна 5 сезонів носити /активно/, норку - 7 сезонів, кроля - 2 сезони, цегейку -3-4 сезони, лисиця і чорнобурка не на щодень то все стосується шуб з великих кусків, з лоскутків не знаю...
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! набридла.але шуба це не та річ , яку носять рік. перші 3 роки - норма, носила із задовленням. далі - надоїло. купила дублянку. завжди ще маю спортивну куртку. АЛЕ - по маршрутках, щодень на роботу і щоб було тепло - 90 % зими ношу ШУБУ!. п.с. в цьому році хотіла перешити - не знайшла ще майстра. п.п.с. на майбутнє - знову хочу шубу. і чи хутряну куртку.
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Давайте...Оскільки в мене довгий і різноманітний досвід "шубоносіння", дозволю собі ним поділитися. Перша моя шуба - зі сриженої ондатри з коміром з чорнобурки, дуже легенька, практично невагома, гарно носиться, зовні схожа на стрижену норку. Ношу її вже 8 років і, зрозуміло, переважно в громадському транспорті, часто потрапляла під мокрий сніг і дощ. Єдиний недолік - не скажу, що вона аж дуже тепла ну і через м2якість хутра злегка протирається на згинах... Тепер про нутрію (в мене коротка куртка зі стриженої нутрії) - дійсно, дуже тепла, густий підшерсток, не боїться води (таке враження, що вода по ній стікає, а не впитується), практично не витирається на згинах. Дуже задоволена. Ношу напевне вже 5 років. І останнє придбання - норкова шуба "халатного" крою. Вона в мене тільки другий рік і тримаю переважно на вихід. Що можу сказати? Хутро дуже делікатне, легеньке, м"якеньке, але...сумку ношу в руці, бо від носіння на плечі хутро протирається, на дощ не вдягала ще, але під мокрий сніг потрапляла - неприємне видовище, але головне потім не сушити біля батареї Ондатра і нутрія куплені в Тисмениці на Тикаферлюксі, норка - теж в Тисмениці, але в "приватників". До перших двох претензій не маю, а от норку, порівнюючи свою і мамину, куплену в Тикаферлюксі, - різниця відчутна, і в якості, і в ціні. Так що якщо маєте можливість, краще купувати фірмову. Звичайно, ціни нижчі в кінці сезону або навесні-влітку, але тоді і вибір менший. Можна трохи поторгуватись, дають скидку. В Тисмениці взагалі ціла хутряна індустрія - на кожному кроці кустарні виробництва, але треба уважно приглядатись в першу чергу до якості і не гнатись за дешевизною. То моя думка. Сорі, шо так багато
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! так і є Нутрія - то такий щур болотний, який у воді плаває смішний звір але головне - нутрію біля чогось теплого не сушити. Я собі колись купила півшубку на секонді, була м"ягесенька, а коли біля пічки посушила, вона стала тверда і почала тріскати по швах, на ліктях, в місцях, де трохи сильніша натяжка(((
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! В "приватників" в Тисмениці теж можна купити чудову шубу. Просто треба знати, до кого їхати, бо шуби шиють з різних норок: китайська (погана і тонка, вона витирається від сумки і нищиться), місцева тисменицька (непогана, але не надто легка), скандинавська (найкращий варіант). Недавно дуже хотіла купити шубу норкову. Трохи навідкладала собі на неї грошей. Дізналась багато... Така, як я хотіла, коштувала 20 тис.грн (норка, з капішоном, трохи вище колін) в приватників в Тисмениці. Скажу Вам свою думку. Вважаю, що норкова шуба і маршрутки - несумісні речі. Що якщо доводиться собі в чомусь відмовляти, щоб купити норкову шубу, то треба добре задуматись, бо це типова ознака рагулізму - типу "економити на їжі, але їздити на беемве"... Моя знайома має дві норкові шуби - але їх сімейний дохід це дозволяє, і це виглядає абсолютно природно. Я, в сумі, купила дублянку. Вона не буде така тепла, як шубка, ясно. Маю ще пухову куртку, дуже теплу. Сподіваюсь, шубку таки куплю... Згодом, коли ще трохи виросту (може, зараз куплю каракулеву, вони дуже симпатичні, та й Кася каже, що теплі...)
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Я марила норковою шубкою до коліна, хлатний варіант. Але не цю та наступну зиму найкращою шубкою для мене буде балонова куртка а от вийду з декрету, то точно шубку собі придбаю. Але, певно, спочатку авто. Бо якось не пасуватиме норочці в маршрутку пхатися. А щоб усе це оплатити, тре роботу, де платять мульйони
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! Цілком згідна! А то є в мене коліжанки, які БУДЬ-ЩО хочуть ту норку... А мені здається, що має бути і відповідний стиль життя, і гардероб, і авто! Інші хутра в мене чомусь таких асоціацій не викликають...
Відповідь: Ой, хочу шубку, хочу-хочу! нагадало одну знайому - всі зуби напереді чорнющі, а вона йде на краківський купувати нову шмату