Одне авто на двох

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем bilo4ka, 24 Грудень 2009.

1. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

У мене з чоловіком одне авто на двох. І він хоче їздити і я.. Ніяк не можем поділити. Хто буде за кермом скоро будем битися :girl_feminist: У когось є подібні ситуації?

2. Darcy

Darcy Well-Known Member

Відповідь: Одне авто на двох

А в мене одне на двох авто з татом. Але, оскільки воно татове, то перевагу має він... Ну що зробиш, добре, що хоч дає поїздити, коли йому машини не треба :girl_curtsey:

3. odree

odree Well-Known Member

а суть теми? бо я щось не зрозуміла

4. bilo4ka

Цікаво просто як в інших сім"ях ділять спільний автомобіль. І чи тільки чоловіки мають право їздити за кермом, а жінки ходити пішки? Просто знаю випадки, що чоловік їздить на авітомобілі на роботу, а жінка -на маршрутці! В інших сім"ях чоловік відвозить , а потім забирає жінку з роботи. А як у вас?

Останнє редагування: 24 Грудень 2009
  5. Gajka

Gajka Well-Known Member

А у нас все з точністю до навпаки!
    Чоловік не їздить взагалі. Лише я.
    Правда на роботу ми ходимо пішки, бо до неї нам обом хв. 5 йти. Працюємо разом. На роботу фактично ближче ніж на стоянку за машиною. Тому так.
    А всюди решту їжджу із великим задоволенням.
    Взагалі ідея купити машину була моя, так як я їжджу практично з класу 5-го. Їздити просто обожнюю, а сидіти з боку нелюблю дуже.
    Пробувала декілька раз навчити його їздити. Немає особливого бажання. Ну що ж тут поробиш. І такі мужчини є.
    Йому так добре, жінка всюди завезе, привезе.
    За два роки, як маємо машину, наїздила десь приблизно 24000км.
    От така я шоферистка.
    А чоловік тішиться тим, що машину на нього записали.

В кого схожа ситуація)))

6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

У нашій сім"ї один автомобіль. Чоловіковий.
    Тому я навіть бажання не маю сідати у ньому за кермо.
    Ось буде в мене мій персональний автомобільчик, тоді вже й буду їздити.

7. Deidra

Deidra Well-Known Member

А у нас тепер уже сімейний автомобіль. Права маємо обоє, проте чоловік раніше почав їздити, то я ще досі тільки іноді сідаю за кермо - "повчитися". Хоча логічно би було мені на роботу їздити на авто (9 км), а коханому ходити пішки (3-5 хв), та все ж машиною користується він :) А я то з ним, то з братом, то на таксі :)

8. bilo4ka

І Вам не обідно? Бо так все життя можна вчитися ;)

9. Deidra

Deidra Well-Known Member

Я би сказала, що мені скоріше зручно... шофера би ))))

10. Viola

Viola Well-Known Member

))) напевно, ви недавно машину придбали.
    А в чому проблема-то? Сядьте й подумайте - кому машина по роботі (чи по домашніх справах) потрібна більше і тому в кого буде більше плюсиків і отримає почесну місію водія всія сім'ї :)

11. bilo4ka

Ви праві) недавно ;) Машина по роботі потрібна обом! Обоє повноцінно працюємо! :):):beee: От в тому то і делема!

12. Marianka

Marianka Well-Known Member

В нас була подібна ситуація, одна машина і обом була завжди дуже потрібна. Не виходило нам її ділити ніяк, одна робота але різні графіки, заїжджати за кимось чи возити швидше додому - це постійний дискомфорт. :girl_sad: доїжджати на маршрутках додому з роботи дуже не зручно, оскільки офіс знаходиться в такому райончику, що до маршрутки ще хв 15 потрібно йти пішком...+ було ще багато незручностей..тому для повного комфорту в сім'ї на мій погляд має бути дві машини, крім того, що це зручно, це ще й є великим плюсом коли одна з машин поламалася.. :) Зараз маючи свою машину я навіть незнаю якби я давала собі раду з тою купую справ, які я маю особливо по суботах..

13. Viola

Viola Well-Known Member

Ну, раз ви обоє такі вперті, то або вам, яко жінці (істоті хитрішій) знайти побільше аргументів для того щоб таки переконати (дитину на англ возити, дороге взуття і гарне, куртка біленька і маститься в маршрутках... ) або дійти до компромісу: місяць ви їздите, місяць він... а що поробиш? Або поквартально. То вже вам вирішувати

14. bilo4ka

Ну такі аргументи в мене не пройдуть ;) Дітей не маємо) І стиль у мене спортивний, якраз для маршруток ;) але до варіанту один тиждень я їжджу на маршрутці , а другий він можна подумати ;) Хоча як буде обідно тому другому який пішов на маршрутку, знаючи, що цей перший пішов на стоянку за машинкою ;)
    Ах країна, ну чому не можна як в Америці - кожному члену сім"ї по машині!:girl_cray:

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

хто сказав?
    маєте мету - маєте, до чого прагнути.
    я не вважаю, що це розкіш для сім"ї - це необхідність.
    хіба що якщо їздить чоловік - то хоче бути шофером для всіх абсолютно потреб членів сім"ї.

мені теж сюди. мою машину довелося продати.
    ділимося з чоловіком :girl_devil:
    складно.
    особливо після того, як обоє звикли на власний розсуд розпоряджатися авто і своїм часом.
    графіки роботи у нас з чоловіком - абсолютно різні. плюс дитину потрібно завозити-відвозити, в садок - з садка, на гуртки - з гуртків. а коли школа почнеться - то я не витримаю так. складно підлаштовуватися.
    теоретично - ділимося, залежно кому більше потрібно в кожен конкретний день і кому кого зручніше підвезти.
    доведеться більше напружитися - і знову заробити на ще одне авто. без варіантів. готова відмовитися від багато чого решта.

і все-таки -
    !!!!!!!!!!!!!!

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Зараз у мене таке є. Це просто жах. Я більше не витримую, бо чуюсь заперта в хаті страшенно. А так я собі колись могла поїхати куди хочу і коли хочу, ба навіть дітей вивести в люди. А так мушу сидіти в хаті і слухати претензії домочадців.:girl_cray::girl_cray::girl_cray: :girl_cray::girl_cray:

я хоч і в Америці але без машини, бо мою машину чоловік вирішив не ремонтувати а розбити, ну то розбити її розбили а до купи зібрати або запропонувати мені допоміжний варіант нема.

17. bilo4ka

В нашій країні друга машина - це вже розкіш)

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

так...справді важко!згадую,як тато продав свою машину не купивши нової!то приходилось мамі ділитись...:)tanksmile:мама згадує,то як страшний сон,і так вона терпіла аж 2 місяці!:girl_cray:добре,що хоч роботи поруч! і дім!та й діти дорослі:girl_crazy:ще й мамині коліжанки на машинах,то возили трохи:girl_curtsey:!з одною машиною важко,коли попробуєш їздити...:girl_cool:

19. bilo4ka

моя коліжанка в Америці , але вже другу машину поміняла ;0 хоча живе і працює нелегально) Правда з їхніми просторами і доїжджання - без машини нікуди!

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

це на кількість можливих авт аж ніяк не впливає. Машину спокійно купується з рук, реєструється на когось іншого і їздиться з нелегальними правами.

Мені також без машини нікуда, навіть до магазину за молоком треба їхати машиною, вже не кажучи про те щоб до церкви попасти чи дитину на танці завезти.