Відповідь: одяг Ojji У цієї марки бувають достатньо якісні речі, а бувають і не дуже. Треба дивитись на то як пошита і на склад тканини, в принципі як завжди Маю декілька светриків з Ojji, які купувала роки 3 тому і вони досить гарно виглядають! Подружки купували там сукні такі офісні, сорочки і теж були задоволені. А літом, коли там був розпродаж, подружка купила собі там прикольну сукню за 36грн і була дуууже задоволена! (це було у Дніпропетровську, не знаю як тут ціни на знижках)
Відповідь: одяг Ojji Негативні враження від цієї марки одягу Нам на роботі закупили светри та сорочки саме oggi. Якість жахлива: розтягнулися, линяють, вратили увесь товарний вигляд. У всіх працівників без виключення. Купляли в жовтні, а тільки січень....Ось і робіть висновки.....
Відповідь: одяг Ojji Про якість нічого не скажу, але модельки одягу досить хороші і за адекватну ціну.
Відповідь: одяг Ojji Я маю кілька речей цієї марки. В принципі не скаржуся на якість. Але за що дійсно люблю цю марку,коли потрібно щось дійсно нарядне, там можна знайти просто за смішні гроші гарні речі.Наприклад купила плаття за 199 грн ось таке,тільки блідо рожеве: тішить те, що за один раз, не потрібно викидати шалену суму грошей.
Відповідь: одяг Ojji дуже дешево. Я колись схоже вечірнє плаття купила за 1000 грн. Правда воно трохи з прибамбасами-блискітками
Відповідь: одяг Ojji Ми з чоловіком теж купуємо речі в Ojji, якістю задоволена. І як пишуть дівчата, можна купити добротні речі за помірну ціну.
Відповідь: одяг Ojji Мені подобається одяг з цього магазину, правда часто нема мого розміру, все завжди велике, чи то я так попадаю?.. Але все таки купила там голубенькі шортики, відлазила ціле літо, добре перуться, не розтягуються, якістю задоволена.
Відповідь: одяг Ojji Задоволена спортивними штанами, нічною сорочкою, халатиком і светром. Ще маю сукню, то вшита якось по косій і тканина не дуже
Відповідь: одяг Ojji Дуже мені подобаються блузки Oggi. Маю ще два светрики, то трохи розтягуються, але при пранні набувають початкової форми. Восени там завжди є розпродажі зі знижкою 90%, але виставляють акційні моделі не всі одразу, а потрохи.
Відповідь: одяг Ojji Маю лише одну спідничку цієї фірми. Щось не склалось в мене з нею. Заходиш в магазин - ніби багато чого подобається, а починаєш міряти, щось не альо - то не "сідає", то тканина неякісна, то якийсь брак. Муж тоже шукав довго жилет пуховиком - там знайшли. Два рази поміряв - не взяли. Ми вже жартували, що "пороблено"
Відповідь: одяг Ojji Ми купували чоловічі джинси. Сподобався фасон і гарно сіли, проте якість тканини виявилась жахливою - через дуже мало часу тканина протерлась і поробились діри (не тільки між ногами). Жахливіших джинсів ми ще не мали.
Відповідь: одяг Ojji Маю гольф цієї фірми, на разі не розтягнувся, задоволена на 65-70%. Думаю в більшості таких бюджетних магазинах є хороші і погані речі треба "ритись". Чи б купила там ще раз? - так, купила навіть придивилась вже пару речей ще б розмір мій був, то була б повністю задоволена
Відповідь: одяг Ojji Коли спочатку відкрився їхній магазин в Опера пасаж, то мені там дуже багато всього подобалося. Купила там болеро трикотажне і остання моя покупка була ще рік тому, купила корсет і дуууже ним задоволена! А от після останньої покупки, скільки вже разів ходила в магазин, більше нічого не подобається...
Відповідь: одяг Ojji Я купую в Ojji сорочки на роботу, ціна дешева, якість не ідеальна, але білі сорочки довго і не поносиш. Фасони бувають досить гарні, але треба дивитись на якість пошиття. Як на мене трикотаж в більшості випадків там нікудишній, швидко розтягується і зношується. Загалом вибрати там можна, але треба добре дивитись.
Відповідь: одяг Ojji Купляли синові джинси за знижкою--90 грн, носить рік і все гаразд, ще кофту йому брали також все нормально , ціни там нормальні ,а якість трикотажу залежить від складу нитки.
Відповідь: одяг Ojji мені теж подобаються. От тільки моя була ношена всього кілька разів, а вже розлазиться і не по швам, а просто на спині. І що з того що гарна? То я собі такий подарунок була зробила на ДН...
Відповідь: одяг Ojji На вихідних купила там чорну класичну спідничку і брючки в моряцькому стилі. Все сіло ідеально, задоволена. Ціни середні, суттєвих знижок зараз нема. Персонал приємний.
Відповідь: одяг Ojji Купувала собі штани спортивні чорні, то так обліз колір, буквально за декілька разів прання.......ще гольф маю, то ним задоволена.