Обережно, за кермом - чоловіки!

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем bora, 16 Квітень 2010.

1. bora

bora Well-Known Member

В нас зробиш) Вчора мене джип хтів попхати. Певно мала злетіти, щоб йому не заваджати на червоне їздити)

Я от думаю..може гілку створити - чоловіки за кермом? ІМХО оригінальних історій назбиралось би більше ніж про блондинок))) Аби не псути тіко нам репутації) Най на себе подивляться:girl_haha:

2. anka

anka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

я для такої гілки збираю фото, зроблені з власного вікна на тему як мужчини паркуються. Сьогодні знову був один "шедевр"- без перебільшення- паралельно запарковане авто, попереду взагалі нікого нема, віддаль до машини позаду метрів 7, ніс запаркованого авта на метр від бордюру, корма на добрих 2 (бідні блондинки- ніхто з них так не вміє паркуватися). і ще й на самісінькому повороті! Якби мені треба було новий бампер- розмастила б йому корму і була б права ( то я про 15 м від повороту). Прийшла додому, а з вікна тої "краси" в повні не видно :sad:- дерева затулили.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

мій рідненький недавно сів за кермо моєї машини (автомат) і ми всі різко лупнулися вперед головами - муж з усієї сили подумав що щеплення витискає :girl_haha:

4. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Обережно, за кермом - чоловіки!

От чого не робить ще жінка за кермом - це не плює з вікна. В корках постійно доводиться спостерігати таке неподобство :rus:

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

оо))
    моя бабця за весь стаж їзди (їздить з 18 років, зараз 67) ні разу не розбила машину, зате всі чоловіки в родині по кілька разів в пляцки ті машини збивали!і то ще й не просто ДТП, а то коня збив, то ще щось...

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, вони ж мисливці від природи. Ото вона про себе й дає знати. :girl_crazy:

8. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Мій муж мене постійно вчить, як здавати взад, при тому завжди каже, що я не користуюсь дзеркалами, бо так легше.

(Ті подряпини на дупі нашого авто - не мого авторства). :girl_haha:

А в загальному не маю причин на нього скаржитись - він один з небагатьох людей, з котрими я не боюсь їздити у якості пасажира.

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

А у мене чоловік не їздить і вчитися не хоче, раз заставила, то спитав "де газ, а де тормоз"

10. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

в мене виникло питання. чому деякі чоловіки, коли їздять висовують руку з вікна?це якось сприяє їзді))))

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ну в мене 2 варіанта відповіді:
    1. їм гаряче, і вони охолоджуються за допомогою висунутої руки
    2. щоб авто швидше гальмувало, створюють своєрідний опір повітрю :girl_crazy:

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мабуть збільшують опір повітрю, чи ще щось таке мудре, або в руки жарко і охолоджують, або просто нема де діти руку!)
    Дехто ще й голову висовує щоб ліпше було видно

О, в Флешки ті ж варіанти

Останнє редагування: 20 Квітень 2010
  13. Oddly

Oddly Well-Known Member

мене це також завжди цікавило - я думаю, це для того, щоб привернути до себе більшу увагу - "Подивіться, як я розслаблено можу їхати - зовсім не напрягаюся, відпочиваю!"

якщо душно - то висування руки - це не спосіб охолодитися
    хоча, зверніть увагу - так роблять, залежно від авто - може, там кондиціонеру чи клімат-контролю нема
    і таксисти )))

а взагалі - я проти обговорення "жінка" чи "чоловік" за кермом. я швидше - за тему "недотепи" за кермом (незалежно від статі)

14. bora

bora Well-Known Member

Ще помічаю, що саме чоловікам бракує ввічливості на перехресті - вони будь що намагаються проскочити на жовте світло і перекрити решті учасників руху на перехресті трафік. А якщо ти бачиш корок попереду і не вилазиш на переповнене перехрестя - всі дружно починають сигналити, що треба пхатись вперед. Нетримання просто якесь. На Підвальній вічна історія - подивіться в скільки рядів лізуть авто, і обов"язково перекривають будь яку можливість иншим виїхати з другорядної.

15. kati

kati Well-Known Member

нещодавно почула по радіо, що в деяких містах україни проводять експеримент- забрали жовте світло світлофора, щоб подивитись як зміниться статистика дтп на світлофорах. Тепер і сама постійно звертаю увагу на це-насправді для нашого народу це жовте світло зайве. Народ постійно намагається чи ще проскочити на жовте перед червоним або навпаки ще тільки жовте перед зеленим а люди вже жмуть зі всієї дурі на газ

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

17. bora

bora Well-Known Member

18. katrinka

katrinka Well-Known Member

так ввічливістю багато водіїв чоловічої статі не вирізняються, от вже два дні підряд руками показую, як їм виїжджати, щоб культурно роз"їхатись ( у вузьких вуличках пл. Ринок), бо самі чомусь думають, що я повинна у повітря злітами перед їхніми джипами.

19. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

І сміх і гріх мала історію: їхали ми із дітками по Городоцький ввечері - їду не дуже швидко 50 км.год, бо тільки пару разів була за кермом сама, а тут ще із дітьми і темно. Ззаду хтось починає фарами наярювати - пропусти мол. Дзеркала сліпить - видно погано.Я історій почитала -що так дуже підставляти люблять - ти у сторону,а тобі інша машина бік підставляє. Та і з реакцією водійською в мене ще не дуже - не так вже з розмаху можу зорієнтуватись по ситуації у безпечності маневру. І Городоцька вулиця знаменита - яма на ямі, а в правій полосі то взагалі як після війни. Думаю - ну його -хай маячить. У мене на авто велике У та знак ДІТИ. Він мене по праву сторону обганяє і перед мною різко гальмує. Якимось чудом я його не поцьомкала в бампер - десь три см. не вистарчило. Вилітає з машини мужик (у формі інспектора ДАІ) і до мого вікна із матом і криком, що правила руху треба вчити.Побачив, що то жінка за кермом і двоє діток ззаду сидять, аж му мову відняло. Каже вибачте - я не знав що у Вас діти. А як не діти то шо морду би бив? А кому правила вчити то теж ще питання? Я знервувалась так - і виклала йому все що про нього і про його машину і про його форму думаю. Думаю жінка за кермом до такого б недодумалась.

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

то історія не про чоловіка за кермом, а про ДАІшника за кермом - двє болшие разніци