Пишу, бо хочу порадитися. Таки на нашій фірмі буде святкування Нового року. Складаємо сценарій. Маю деякі заготовки. Інтернет вже перечитала. Мені цікавляьб різні конкурси, які Ви знаєте чи навіть приймали участь і це дійсно було цікаве для учасників і глядачів. Будь-ласка , напишіть, суть конкурсу. Буду дуже вдячна.
Відповідь: Новорічні забави та конкурси. Касю, а може скиньте кілька сайтів, де можна якийсь сценарій скласти...ми робили 2 чи три роки тому конкурси на фірмі, але якщо чесно, вже не згадаю все детально... а недавно була на корпоративній вечірці, то там запрошували театр, забула назву...то вони під музику переодягаються в костюми сучансих артистів і роблять пародію, але залучають до цього і учасників свята, було ну ДУЖЕ весело!!!!мені пощастило бути однією з гурту Віагри....
Відповідь: Новорічні забави та конкурси. Не до Нового Року, але теж цікавить, чим забавити гостей? Коліжанка святкує ДН, вирішила його святкувати масштабно, винаймає якийсь паб на три зали... Як бавитися?? підкажіть ідеї будь-ласка!