Сподобалась мені тема на ЛФ, яку створила Un.Known, вона мені і дала "добро", на створення і у нас такої теми Крім підведення підсумків року, що минає, а також загадування новорічних бажань, ми часто обіцяємо самі собі: кинути палити, схуднути, змінити свою зовнішність і т.д. Розпочну з себе: обіцяю собі докласти усіх зусиль, щоб завершити ремонт в наступному році; обіцяю бігати кожного ранку; обіцяю здорово харчуватися і схуднути, хоча б на 5 кг. А які обіцянки Ви задаєте собі перед Новим роком?
Відповідь: Новорічні обіцянки обіцяю вставати раніше за Коханого, обіцяю кардинально змінити стрижку, обіцяю поновитись в університет.... ех, як би то всьо виконати...
Відповідь: Новорічні обіцянки Обіцяю менше нити і буду менше "капризувати", а ще обіцяю схуднути і кадинально змінити стрижку та колір волосся. І ще розібратися із собою і знайти свою "сродну працю". І обіцяю бути тут з Вами
Відповідь: Новорічні обіцянки Обіцяю бути ще кращою дружиною для коханого, серйозніше взятися за своє здоровя і зробити все можливе, щоб нарешті стати мамою
Відповідь: Новорічні обіцянки А ще я знаю,що у всіх цих обіцянках не має бути жодного "НЕ",бо це негатив,а доля сприймає все в буквальному значенні,тому я кажу замісь обіцяю не зриватись на малій- обіцяю бути більш терпимою до малої, обіцяю спокійніше ставитись до чоловікових бзіків, обіцяю менше сваритись з мамою, обіцяю намагатись її розуміти,обіцяю знаходити на себе більше часу,навчитись організовувати свій час,обіцяю бути здоровою, і обіцяю достатньо заробляти,обіцяю розрахуватись з боргами,обіцяю любити всіх,а найбільше таки себе(бракує мені того...),обіцяю ще більше любити свою роботу,обіцяю працювати над поповненням в сім'ї, і обіцяю стати ще кращою дружиною у всіх розуміннях,а також-обіцяю бути дуже хорошою мамою і розуміти якнайкраще своє чудосько...! А загалом-у Новому році я ОБІЦЯЮ БУТИ ЩАСЛИВОЮ!!!! І ще-ОБІЦЯЮ КОЖНОГО ДНЯ ДЯКУВАТИ БОГОВІ ЗА ТЕ, ЩО МАЮ!!!!!
Відповідь: Новорічні обіцянки Я обіцяю бути найкращою мамою для свого синочка і найкращою дружиною для свого чоловіка! Обіцяю менше перейматись через дурниці! Обіцяю більше пробачати! Обіцяю багато вишивати цього року і нарешті вишити те, чим буду дійсно гордитись! А ще обіцяю поїхати відпочивати цього року обоязково!!!
Відповідь: Новорічні обіцянки А я обіцяю схуднути, змінити колір волосся, закінчити всі вишивальні і рукодільні процеси, більше часу приділяти сім'ї, закінчити все розпочате в 2010 році і стати найщасливішою в 2011.
Відповідь: Новорічні обіцянки Обіцяю сама собі: - серйозно занятись англійською - частіше бачитись з родичами - заставляти себе відволікатись від роботи і бачити що робиться навкруги мене - записатись на пару з Яркою на аеробіку чи йогу - сурйозно задуматись над поповненням у сім"ї
Відповідь: Новорічні обіцянки А я обіцяю таки поїхати в "медовий місяць" з коханим чоловіком, завезти на Шацькі озера малого. Навчитись більше пробачати, стати кращою. А ще розпочати робити листівки на замовлення!!
Відповідь: Новорічні обіцянки Ну це звичайно в першу чергу! Схуднути теж обіцяю (мені до "повного щастя" мінус 3 кг...). А ще обіцяю вийти в червні на роботу (ну то швидше мені має чоловік обіцяти, бо вже не можу вдома сидіти...)
Відповідь: Новорічні обіцянки Урочисто обіцяю сама собі і всі посиденькам: - стати спокійнішою, стриманішою і зваженішою у своїх словах та вчинках - більше розуміти маму та старатись уникати конфліктів з нею через всілякі дрібниці - бути менш капризною та вередливою у стосунках з коханим, щоб у нього навіть найменшого сумніву не виникало у тому, що я у нього найкраща - нарешті знайти роботу - успішно поздавати всі свої екзамени та поступити на магістратуру - зрушити з місця наш сімейний стан і таки почати підготовку до весілля!!! Але до цього всього, в першу чергу прошу у Господа благословення на здійснення всіх цих планів, бо на все його воля… тому беру на себе лиш те, що в моїх силах…
Відповідь: Новорічні обіцянки то я з Вашої обіцянки і собі візьму а ще обіцяю: -вступ до аспірантури -вишити все те,що спланувала (+"допанчнідлити"+іграшки малюки доробити) -купити нові штори,комод,поличку у ванну -зняти брекети (хоч то від мене мало,що залежить) -виготовити новий закордонний паспорт -поїхати на моооре -готувати їсти -прибрати в підвалі -частіше бачитись з дорогими мені людьми -пройти курс масажу -більше гуляти з синочком ну нє...я довго можу перераховувати...головне пообіцяти,що менше часу проводитиму на ДП і тоді ймовірність реалізації вищенаведених обіцянок явно зростає
Відповідь: Новорічні обіцянки -вставати рано і лягати не пізніше 12години ночі -прибрати в кладові (та, що на болконі), викинути хоча б половину барахла з нього (я плюшкін) і зайти нарешті в підвал (років 15 там не була) - глянути, що там робиться (прибрати в ньому - то вже на 2012) -навчитись правильно організовувати свій час -почати вчити англійську -частіше їздити кудись з дітьми
Відповідь: Новорічні обіцянки Я а обіцяю собі почати робити ранкову зарядку ( бо хребет вже зовсім зацементувався ) ,також хочу схуднути .
Відповідь: Новорічні обіцянки Яка кльова тема! Я чомусь не маю що обіцяти... Худнути - треба. Особливо після свят. Вчити англійську - ну, мені її прийдеться підтягувати хочу чи не хочу. Прийдеться бути більш організованою. Лікувати склероз (минулого тижня забула закрити машину, так і простояла цілу ніч, як сирота). Не люблю обіцянок. Особливо охоплюючих такі терміни, як рік. Для мене тиждень - багато, і не знаю, де буду...
Відповідь: Новорічні обіцянки Обіцяю постаратися: -приділяти більше уваги дитині і бути кращою мамою; -бути уважнішою до своєї мами; -зайнятися своїм здоровям, хвігурою,...; Обіцяю БУТИ ЩАСЛИВОЮ.
Відповідь: Новорічні обіцянки І я обіцяю: зайнятися своєю фігурою (похудати кілограм 20); перестати нарікати на життя; постаратися знайти свою 2 половину; почати ввивчати англійську; завершити всі вишивальні процеси.
Відповідь: Новорічні обіцянки А я обіцяю ще більше уваги і любові приділяти своїй донечці, бо люблю її понад життя!
Відповідь: Новорічні обіцянки о, в мене обіцянки схожі на обіцянки Оксани-Городоцької 1.схуднути нарешті 2.підтягнути англійську 3.завершити всі вишивальні процеси. ще згадала 4.відновити заняття спортом