Пропоную у цій темі описувати свої найнеймовірніші, найбезглуздіші, найсмішніші бажання, які ми хотіли б загадати у Новорічну ніч. Ця тема не є повтором теми "Зруйнуй мрію" Є методика здійснення бажань, по якій найзаповітніші бажання обов"язково здійсняться, але потрібно чітко їх уявити, в найменших деталях, а ще краще описати на папері. Ми можемо зробити це тут ПС: а, можливо, тут зустрінуться люди, які реально зможуть допомогти Вам у здійсненні Вашої мрії ---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:11 ---------- Своє перше бажання пишу в новому дописі. Хочу нову гарну фігуру Отак, щоб без дієт, фізичних навантажень, незважаючи на вагітності, та сидячий спосіб життя, фігура завжди була у гарному стані. Шкіра ніжна і гладенька, без будь-яких ознак "апельсинової шкірки", талія тоненька, бюст шикарний, бедра в міру об"ємні, Ноги довгі і стрункі, руки ніжні і без жодних ознак старіння (незважаючи на миття посуду без рукавичок та в хімічному "плині"), волосся густе і шовковисте (навіть після ...адцятого перефарбовування та "хімії"), лебедина шия, "свіже" обличчя навіть після кількох безсонних ночей. Звичайно, я буду доглядати своє тіло, робити маски, масажі, вправи,тощо. Але не тому, що хочу його змінити, а з вдячності От таке моє перше бажання.
Відповідь: Новорічні бажання Файна тема.... У мене є одне бажання....потаємне))) Я хочу щоб збулася одна моя найзаповітніша мрія і тоді я буду самою самою щасливою людиною... а для допомоги-просто потримайте за мене кулачки
Відповідь: Новорічні бажання Хочу!!!!Хочу!!! Сильно-сильно!!!! щоб в моїй хаті лунав гучний дитячий сміх і маленькі "слоненятка" перевертали мою оселю, руйнуючи той спокій, який так засидівся в ній!!!
Відповідь: Новорічні бажання а я хочу, щоб ми заробили багато-багато грошенят і купили собі квартирку. якщо не вийде цього року, то можна і в наступному. а насправді хочу, щоб всі були здоровенькі, щоб була стабільність в роботі, любов, затишок і розуміння в сім"ї, тоді я буду щаслива
Відповідь: Новорічні бажання здоров)ячка для всіх моїх рідних, для мене і друзів! А ще... мудрості у прийнятті рішень і терпіння в досягненні бажаного.
Відповідь: Новорічні бажання Стрибнути з парашутом, літом зробити міні-подорож і стати майбутньою мамою!!!!
Відповідь: Новорічні бажання я дуже хочу щоб усі були здоровенькі (бо дуже переживаю як хтось захворіє)а як будем здорові то буде усе решта і збудуться усі інші наші бажання
Відповідь: Новорічні бажання Гарна темка! Напишу і я про наші мрії (бо мрії в нас спільні) і про свої бажання! І хочу вірити, що в ніч перед Новим роком чи в ніч перед Різдвом хоч частинка з того стане реальністю!!! Наша мрія - це квартира! Квартира - однокімнатна, на якісь центральній вулиці, з балкончиком і на 3 поверсі. Щоб вечорами можна було сидіти на вікні і дивитись як іде кругом життя... От тільки як здійснити ту мрію??? А також відпочинок літом, перший в житті відпочинок на березі моря. І з тої відпустки приїхати уже в трьох. Привезти з подорожі донечку... І коли вона підросте і запитає звідки вона взялась, то сказати, що дельфінчик тебе з моря для нас з татом приніс.... А тепер мої бажання: - щоб була можливість пройти повне обстеження у якісь клініці... - як я мрію поніжитись у ванній. Це напевно одне з моїх найбільших бажань цього року... - а ще, щоб хоч один раз пральна машинка речі попрала... - а ще - гарна вечеря в якомусь затишному місці...
Відповідь: Новорічні бажання А у мене всі бажання здійсненні, тільки все діло в часіі терміні їх виконання. 1.Жити у Львові 2.Мати гарну роботу за яку будуть платити багато грошей 3.Поїхати у подорож , наприклад в Таїланд, спробувати їхніх екзотичних страв 4.Побувати в лісі і побачити як ростуть гриби 5.А ще хочу , щоб моя Оленка вилікувалась і мала змогу ходити до школи, сама себе обслуговувати, а мама нарешті відпочила. 6.І ще одне бажання...Щоб Ромкова Зоряна теж вилікувалась і вони приїхали з нею до нас на море, щоб Ромкові бажання здійснилися.
Відповідь: Новорічні бажання ТЕМА-супер! ХОЧУ, щоб всі були здорові, бо вважаю, що це найголовніше, все решту-то дрібниці!!!!! хочу, щоб у нас була квартира, 3-х кімнатна, світла, щоб у кожній кімнаті було по2 вікна, щоб було тепло і затишно... хочу роботу на якій я змогла б заробляти так само(а може і більше) як мій чоловік, але найважливіше це все-таки ЗДОРОВ"Я МОЄЇ РОДИНИ
Відповідь: Новорічні бажання Моє бажаннячко вже довго нездійнюється.. То ж дуже сподіваюся що цього разу збудеться.. Хочу щоб ми з коханим чоловіком були здоровенькими і змогли нарешті стати батьками!!.. А все решта буде само собою.... І бажаю ще, щоб бажаннячка всіх форумляночок збулися!!
Відповідь: Новорічні бажання А я хочу(дуже-дуже) щоб на Жити завтра ніколи не появлялися нові хворі діти, а ті які є- видужали!!!!!!!! Дуже цього хочу!
Відповідь: Новорічні бажання Хочу щоб мама одужала. Щоб хвороба пішла і навіть спогади про неї не приходили. Хочу щоб доня здорова була. Щоб не було причин для хвилювання за неї. Не хочу щоб її оченята були сумними, а тільки веселими і хитрющими як завжди. І ще я теж квартирку хочу. Власну, затишну квартирку. Хоч найзаповітніша мрія будиночок Маленький але власний. Щоб не було ненависних сусідів А з квартиркою і дитинку народимо ще одну. Так про це мрію! Хочу ще одну донечку. Хоч серце підказує що 100% другим буде хлопчик. Хочу щоб в темах "жилєтка, мама дитини з ВВС" і тому подібних не було нових дописів, а в темі, "як нарешті стати мамою у всіх з"явилася лінієчка з календариком.
Відповідь: Новорічні бажання - хочу собаку, яку б не треба було вигулювати три рази на дню. таку велику і волохату, щоб коли я стомлювалась - вона мене тягла на спині, щоб з ніг могла звалити, щоб була здорова і розумна - а ще хочу витримки - не сходити з дистанції, не роздумувати над тим "чи варто", не гальмувати - і щоб мама була здорова, і ніколи не хворіла
Відповідь: Новорічні бажання В першу чергу хотіла б побажати здоров*ячка собі,своїм близьким і всім,щоб забули про свої болячки,душевного спокою,родинного благополуччя.Дай,Боже,здоров*я,дай,Боже, любові...ВСІМ!!!
Відповідь: Новорічні бажання Я дуже хочу щоб всі болячки, проблеми, переживання залишились в старому році... Хочу щоб всі з гілочки "як нарешті стати мамою" в новому році стали мамочками.... і чим пошвидше щоб ми збирались на вагітні форумівки... Щоб на новий рік нас було троє (можна і більше) Щоб ми мали свою маленьку однокімнатну квартирку... щоб в новому році я нарешті побачила свою хресну, як у років 15 не бачила...
Відповідь: Новорічні бажання О, а я нині якраз думала, що якби... якби Ромусь мав роботу, я би собі пішла в декрет і відпочила нарешті трохи... хоч трохи... наперед...
Відповідь: Новорічні бажання А я хочу здоров*я всій сім*ї, хатинку біля Львова, маленьку машинку (TOYOTA YARIS підійде) і спокій!!!!! Так хочеться тищини і спокою і щоб не тільки я виконувала всі обов*язки в сім*ї. А ще...щоб не було різних трагічних катастроф по всій Землі,в яких гинуть люди, а найгірше діти.
Відповідь: Новорічні бажання Ой, а тут тема нереальних побажань? Тоді я би хотіла позбутися страху висоти, бо капець, як мучить... і ще би хотіла виспатися... або ні, краще мати добу на 30 годин принаймні... От і зараз сиджу й думаю, чи ще лягати спати, чи вже аж завтра...