Продаю свій одяг, який із ізних причин мені не підходить: Дивитись на вул. Зеленій (р-н ст. Україна) 1. новий спортивний костюм, який собі замовляла і прогадала із розміром. Костюм 46 розміру,штани та куртка утеплені синтепоном, якісно пошитий. Не підійшов мені по розмірові. Ідеально буде на 160-170 зросту і на ОБ 94-96 см. Заміри по спортивному костюмі: штани- Півобхват в талії- 36 см (там резинка, я її не розтягувала при замірі) півобхват в бедрах - 51 см заг. довжина штанів - 102 см, по внутрішньому шві - 79-80 см . куртка: довжина рукава від капішона - 75 см (без урахування манжетів), заг. довжина куртки по спині - 57 см (без манжетів) Ціна 330 грн. 2. штучна червону дублянка р.44. Причина продажу - маленька. Є капішон (відстібається) та пояс (можна носити і без нього). ДУЖЕ ГАРНА!!! В ідеальному стані, немає ніяких потертостей. Довжина -108 см довжина рукава - 67 (довжина коригується, шляхом підкочування миху) ширина плечей - 39 (міряла ззаду) ширина у грудях - 86 см ширина у бедрах - 90 см Ціна 550 грн. 3. Продаю свій костюм, оскільки вже на мене замаленький. Це 44 розмір. Тканина гарна, цупка костюмна темно-коричневого кольору із золотистою ниткою. Костюм у ідеальномі стані. Дуже гарна та цікава спідничка. ціна 150 грн .
Відповідь: новий спорт. костюм на синтепоні (46 р.), дублянка (M),костюмчик із спідни спортивний костюм проданий