Привіт форумлянки) Може комусь надходив такий лист від каналу СТБ і ви вже знаєте, але напишу....На СТБ стартує нова соціально-медична програма про героїв з різноманістними захворюваннями тіла та шкіри. Вони будуть проводити усю діаностику, лікування та хірургію за власні кошти та на сучасному обладнанні. Тому у листі пишуть "Если у Вас есть знакомые которые нуждаются у помощи, обращайтесь, все можно исправить, тем более если есть шанс сделать это бесплатно. "Мы возьмемся даже за самые тяжелые случаи. Особо предаем значения таким заболеваниям: рудименты, травмы после аварий (ожоги, шрамы и т.д.), грудь - последствия мастэкомии, патология развития (разный размер), птоз (опущение), втянутые соски, полное отсутствие зубов, запущенные болезни десен (значительные повреждения зубного ряда), неудачная пластика, проблемы с потенцией, послеродовые травмы, паразиты (в т.ч. подкожные), избыточное потоотделение, недержание (мочи, кала), избыточное оволосение , кожные болезни (импетиго), геморрой, гемангиома, бородавки, грыжи, варикоз, лишай, грибок (запущенная форма), гинекомастия (грудь у мужчин), гидроденит, фурункулы, храп, любые воспаления половых органов, неудачные последствия пирсинга, татуировок, облысение и даже операции по смене пола." Вибачайте, що дуже багато вийшло, просто може у когось зі знайомих дійсно є такі проблеми і люди не мають куди зврнутись, а хочеться позбутись хвороби Напевно телефони розміщувати не буду, але якщо скинете електронку мені у ПП, скину вам лист-оригінал.....
Відповідь: Новий проект СТБ можливо я дуже зіпсута людина, але щось важко воно мені віриться що просто так будуть лікувати всіх бажаючих
Відповідь: Новий проект СТБ Може і будуть, але зате людина мусить дозволити виставити все-все напоказ, кожну ниточку-плямочку-слово-думку-погляд... І дозволять, бо всі знаєте приказку про потопаючого
Відповідь: Новий проект СТБ Будуть, але тільки тих в кого дуже вже страшна/трагіча/драматична історія. Бо споживач любить, щоб було огидно, боляче, страшно, а потім -ХЛОП! - і чудо. Теза про "Хліба і видовищ" існуватиме завжди просто в різних варіантах.
Відповідь: Новий проект СТБ Це не просто так, це задля рейтингу, рейтинг-рекламодавці, рекламодавці-прибуток.
Відповідь: Новий проект СТБ Звісно будуть все виставляти на показ, це ж шоу, і всі знаю як це ....Просто є люди, яким важливо вилікуватись, а задля цього вони підуть і не на таке....Тож, кожен вирішує сам за себе....Є ж люди які йдуть у інші шоу каналу - "Врятуйте нашу сімю" , "Кохана ми вбиваємо дітей"...."Детектор".....Там і не таке виставляють на показ....
Відповідь: Новий проект СТБ і не тільки виставляють, а й приписують ще щось від себе. для кожної такої програми є сценарій, якого треба дотримуватись. ну і звичайно ж, простих випадків ніхто не буде брати в роботу. хтось мені розказував що звернулись в програму "Вагітна у 16", але їм відмовили, оскільки особливої драми не було: дівчина завагітніла, але батьки її підтримали, а батько дитини не кинув майбутню маму, а збирається одружитись. Такі історії їх не цікавлять, треба щоб був "треш"