Нове стильне кашемірове пальто 44 розміру. Пальто нове з біркою. Дуже гарне і якісне. Класична модель. Шви рівненькі, кашемір хороший, підкладка якісна. Замовляла по інтернету по великій знижці - не підійшов розмір. У мене 42 розмір - великувате. На 44 має лягти ідеально. Заміри: ширина в плечах - 40 см об"єм в грудях - 98 см об"єм в талії - 82 см довжина рукава - 63 см довжина пальта - 90 см кілька сантиметрів можна скоригувати так як є можливість перешити гудзики. По розмірній сітці виробника 44 розмір підходить на параметри : ОГ-88см, ОТ-69см, ОБ-95см ціна 599 грн. Пальто буде в продажу тільки 2 тижні, так як потім буду повертати назад виробнику. Хочу продати, щоб уникнути витрат на зворотню доставку. Дівчата пальто гарне і якісне, ціна акційна. Будете задоволені - гарантую. Локація - Арсен Чорновола.
Кардиган Oodji 36 розміру (європейський 36-й) - новий з біркою. Ціна 600 грн. Купила новий, цей не ношу. Ціна такого в Кінг кросі в OGGI - 1600 грн. Заміри: довжина - 94 см, довжина рукава 61,5 см, ширина плечей зверху між рукавами - 38 см, ОГ - 90-91 см, ОТ - 82 см, ОБ - 100 см. Гарний приталений фасон і дуже гарна тканина.