дивитеся цей конкурс? я щось вчора так і до кінця концерту не дочекалася? дійсно від України- Пающее труси? як вам скандали , щодо Джамали, яку не запросили співати та Пугачової - яка щось там не поділила з Крутим? думаєте, буде цього року цікаво? п.с. ну що ж ділимося враженнями про конкурсантів. звісно, після конкурсних днів.як стане відомо хто вони і що вони.
Відповідь: Нова Хвиля 2010 просю. 20.10 ТРК Україна. 27 июля – церемония открытия "Новой волны-2010" 28 июля - конкурсные выступления 29 июля - конкурсные выступления 30 июля - конкурсные выступления 31 июля - конкурсные выступления 01 августа - гала-концерт "Новой волны-2010"
Відповідь: Нова Хвиля 2010 ага, я вчора як взнала,то ледь не впала................... Вчора бачилися з Павлом Табаковим, то він сказав,що ген.продюсер тої Нової хвилі сказав-"Какая страна,такие и исполнители"........................
Відповідь: Нова Хвиля 2010 від України троє учасників, крім "Трусів" ще Іван Березовський і якась дівчина
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Колись чула, що з тих труснякових дівчат ніхто не співає, вони лише для трусовигляду, а співають інші для фонограми. Цікаво, на конкурсі хто ж за них співати буде? Труси?
Відповідь: Нова Хвиля 2010 ага і я чула. це ж сам їхній продюсер казав, забула як його прізвище..Той,що в Шансі був.я думала,що той гурт зклепали для приколу, але то вже перебір..
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Бебешко, наш земляк. Поки жив у Львові такою фігньою не страждав. Дивлюсь зараз повтор вчорашнього концерту. Порядковий номер для конкурсного виступу обирала Повалій. Так от оголосили їх як групу "Поющіе трУси". Причому декілька разів повторили. Повалій не поправила, або не знає, хто такі, або їх тепер так звати. Абсолютно припускаю такий варіант, бо їх режисер Ревзін любить переіменовувати учасників. Ті наші "Закльопки" теж до нього були "Кліпси", здається.
Відповідь: Нова Хвиля 2010 а Березовський,то той малий з шансу? в нас нічо неможе обійтись без скандалу...
Відповідь: Нова Хвиля 2010 До речі,коли Бебешко питали,чому саме "труси" будуть представляти нас на конкурсі,то він відпові,що це професійні дівчата,з гарними вокальними даними,нічим не гірші ,за інших.Ось так.А ви тут скандал-скандал!
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Я собі пригадала, що одного разу , клацаючи пультом , натрапила на інтерв"ю , де Бебешко розказував , що "труси" нічим не гірші за інших конкурсантів. Мол, можна брати і епатажною назвою , і виглядом , і співом . Але , якщо перше і друге він переплутав з конкурсантами на Євробаченні (на жаль не пригадаю, як називались - такі собі монстри були на вигляд), то співом там явно і не пахне. Я була дуже розчарована , що Джамала не співала - от власне кому є що показати на сцені. Як на мене , то її не стидно випустити з тою ж таки Тоні Брекстон , і Доліною .
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Не знаю...а мені чомусь ці "труси" імпонують). Ну,такий собі стьоб на нашій естраді-оригінально,а головне правдиво. інша справа,що до супур-пупер розкручерної Юрмали ,звичайно,занадто,але,якщо дівчата справді гарно співають (не чула ще) наживо,то чому б ні? Березовський теж нічого,але такий собі звичайний хлопец,як й більшість співаків а-ля Козловський. Хоча вокал в нього дуже добрий,але думаю,що таких на Юрмалі буде більшість. Подивимось.)
Відповідь: Нова Хвиля 2010 про ведучих. шкода немає Канделакі. а та блондинка - забуля як її з Блєстящіх - якась не доречна. Вєрніка -люблю.
Відповідь: Нова Хвиля 2010 Стьоб-стьобом , але як на мене , то Юрмала - це місце , де треба брати голосом , а не нижньою білизною. Якщо вони будуть співати щось з свого репертуару , то думаю, що більшість глядачів , та й жюрі , мало що зрозуміють з того суржику. Але - час покаже. Вернік - класний мужик , так стібатись над Собчак !!!!! Вона як на мене , уже всім надоїла , але ж треба над кимось жартувати . Сподобалась пара ведучих Кудрявцева і Лазарєв - дійсно відчувається тандем . Родрігес - такий собі клоун , але , на мою думку, більш цікавий , чим Собчак. P.S. Вчора прочитала в неті , що Тоні Брекстон не захотіла поселитись в готелі в Юрмалі , бо в туалеті був не новий йоршик для унітазу .......
Відповідь: Нова Хвиля 2010 та то вроді знамєнітая Ксюша Собчак ............................. тільки що додивилася, там тих блондинок ..огого як багато