Не хоче одружуватися

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем луіза, 31 Січень 2009.

1. луіза

луіза Well-Known Member

Шо робити якшо зустрічаєшся з людиною більше 5 років,а він не хоче женитися.Краще шукати шось інше чи чекати до кінця?

2. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Відповідь: Не хоче женитися

Все залежить від багатьох факторів. Я б запитала на пряму в коханого. Бо так і до сивого волося дочекатися можна. І якщо він чекає конкретну дату, то б дочекалася, а інакше, якщо почне м"ятися, то б розійшлася. Але Вам видніше, якщо стосунки серйозні, і Ви впевнені, що він Вас кохає, то можете чекати ще років 5, бо якщо в Вашому профілі правильно написаний вік, то особливо спішити нема потреби:)

• Подобається Подобається x 6
  3. Liona

Liona Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    луіза, ну ви що! :) 19 років - то вже все? точка кипіння? :xaxa:
    от мені цікаво, якщо ваш хлопець вам скаже, що поки що не хоче одружуватись, але на даний мамент хоче бути з вами? ви одразу його покинете? Бо розглядаєте його тільки як потенційного чоловіка?
    Вибачайте, але такого не рузмію :confused: У вашому віці дуже часто роблять помилки, тож не поспішайте :)

• Подобається Подобається x 10
  4. Siania

Siania Love Life

Немає однозначної відповіді...:confused:
    Можливо він ще не готовий, а можливо він збирається з дня на день освідчитись...
    А ви ніколи не говорили на ту тему за 5 років?
    Варто поговорити і зрозумієте наскільки серйозні в нього плани щодо ваших стосунків;)

• Подобається Подобається x 5
  5. NoName

NoName Member

А у випадку коли хлопець говорить що в нього зараз інші цілі в житті (кар'єра, досягнення матеріальних благ, будівництво будинку), але любить дівчину, з якою разом майже 3 роки, зате нічого не обіцяє? Їй скоро 25 а він на 2 роки старший. Чим керуватись? Серце, розум, інтуіція, просто жити і насолоджуватись тим що є???..

• Подобається Подобається x 2
  6. zetta

zetta Well-Known Member

Я так скажу, по людині видно... якшо не боїться на ту тему бодай говорити то вже добре. А якщо уникає таких розмов.... то думаю треба замислитись.

• Подобається Подобається x 3
  7. NoName

NoName Member

Не боїться, він сам говорить шо поки шо його то не цікавить, хоча раніше пропонував,але дівчина була неготова ще.... по сімейних обставинах. а видно те що дійсно він вагається, може і не в дівчині а в потрібності такого кроку зараз

8. Siania

Siania Love Life

Ви знаєте, це нормально, коли хлопець планує спочатку встати на ноги, а тоді вже створювати сім"ю...а для чого поспішати?
    Я думаю він все робить правильно, і все-таки не для себе самого старається;)

• Подобається Подобається x 2
  9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Значить йому так комфортно і міняти сам він нічого не збирається, а цілі завжди будуть знаходитись більш важливі,
    бо якщо питання стоїть руба і чоловік вас кохає і має такий намір як одруження, то рік туди-назад для нього нічого не поміняє,
    а якщо вагається і уникає розмов-то варто відверто себе спитати, ви разом через взаємне зближення і любов, чи ви боїтесь залишитись самотнтньою, тримаєтесь за нього будь-якою ціною,
    але те все дуже складно, кожна ситуація-унікальна.

• Подобається Подобається x 7
  10. NoName

NoName Member

Ви праві, але коли він говорить про цю перспективу мінімум через 3 роки...

11. Siania

Siania Love Life

А скільки йому років?

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Ждіть!

• Подобається Подобається x 28
  13. NoName

NoName Member

Йому виповнилось 26

14. Siania

Siania Love Life

...думаю він просто не готовий...
    Я зустрічаюсь більше 4 років...і весь час не було пропозицію, впринципі і натяків не було...але мені так було добре, мабуть я через те не переймалась, бо сама ще не спішила заміж виходити...
    Думаю вам не варто на нього тиснути, все станеться само собою, як то кажуть - на все свій час! І ваш час настане обов"язково!!!!

• Подобається Подобається x 4
  15. Іннусь

Іннусь Well-Known Member

Думаю, якшо він дійсно не хоче женитися, тобто вперся рогами - то його і не змусиш..... все ж краще, коли все відбувається природньо, коли він сам, стоячи на коліні, з букетом квітів запропонує вийти заміж. щось я замріялась.....:)
    І ще варто розібратись спочатку в собі, вияснити, чи заміжжя - це те, чого ви зараз прагнете найбільше в світі, чи уявляєте себе поряд з ним років через десять?

• Подобається Подобається x 4
  16. луіза

луіза Well-Known Member

Говорили...Років два він мені з дня на день обіцяє.Лише обіцяє....

17. Xomka

Xomka Well-Known Member

Цілих два роки:eek::eek::eek: Думаю, пора міняти стратегію і тактику! Може поки що викинути цю нав*язливу ідею з голови (своєї, заодно й його голова відпочине) і постаратись насолоджуватись життям? Але не просто-буденно, а з кожного дня робити свято, жити повним життям, з буденного робити незвичайне, для себе і для нього;););)

• Подобається Подобається x 5
  18. Siania

Siania Love Life

Повіністю підтримую!!!!
    Не ставте собі зараз за мету оженити його на собі!!!
    І він сам тоді захоче!!! Ви ж знаєте які вони, мужчини, чим більше жінка хоче заміж - тим менше він цього хоче, і навпаки...
    Живіть ради задоволення, а не ради того щоб вийти заміж;)

• Подобається Подобається x 8
  19. Iriska

Iriska Well-Known Member

Це точно... Перевірено на практиці... Щойно я заминаю про це говорити, як сам проривається... Тільки окрилить мене то щастє..., як забуваю і знов починаю сама про то говорити, як пора приземлятись з прискоренням... Тут... сталеві нерви і жити для себе.

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Вибачте, а скільки йому років??