У мене таке правило життя. Завжди так трапляється, як у особистому так і буденному. Не можу обрати між 2 блузками блузами, тоді беру і одягаю сарафан. Не можу обрати поміж сукнями - тоді беру майку і штани... В житті теж так. Було у мене 2 молодих людей котрих любила, і думала що з одним із них точно пов"яжу своє життя (було у нас багато розлук і зустрічань), аж зустрівся мені мій муж, і ті двоє відійшли у минуле. Чи спрацьовує це правило у вашому житті? Якщо ні то яким би виразом ви охарактеризували б своє життя?
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! В мене переважно сплановано кілька варіантів розвитку будь-яких подій, а виходить щось зовсім інше. Просто таки неочікуване. Чи то я погано планую, чи зовсім не знаю людей навколо...важко сказати. Не знаю як назвати, чи то "третє" чи "десяте". А от вашу пораду про вибір між блузками тре використати)))
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! а в мене особливих мук вибору не буває - спрацьовує залізна логіка і холодний розрахунок - завжди серед плюсів і мінусів десь плюсиків буде більше
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Я перш ніж щось зробити обдумую кілька варіантів розвитку подій і обираю один найреальніший.Переважно спрацьовує
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! В мене життя як в Баби-Яги з мультфільму 80-го року про Олімпіаду www.youtube.com/embed/Upe6TZwgYBo З дитинства робила і роблю все навпаки "так прийнято", "так правильно" і "так всі роблять". Казали, прийнято, щоб весільна сукня була білою - вдягла синю, забороняли їздити на мотоциклі - купила і їздила, не поступати на факультет, на який задумала, бо на той час був не модний - поступила і успішно отримала диплом. Не терплю, коли наполегливо нав*язують свою думку як єдино правильну, але при цьому намагаюсь вчитись на чужих помилках і досвіді. Хоча важко сказати, що виходить краще... Останнім моїм "проти" була на Пасху зроблена мною домашня кишка і ковбаса. Чоловік стверджував, що то для мене надто складно і я собі не дам ради добре то зробити. Спороли першою, шинки і полядвичі навіть ніхто не рухав, поки ковбаска була на столі.
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! В мене зараз така проблема, але обираю не між двома, а між трьома. Я так заплуталася, що не можу зосередитися на навчанні :8:. Вся проблема в тому, що кожен з них такий чудовий, і так гарно до мене відноситься, і в кожного є якась така якість, яка мені дуже подобається . Водночас вони всі такі різні! Якби можна було їх якимсь чином склеїти до купи... Таке враження, що я закохана в одну людину, яка складається з трьох :wacko1: Думала слухати серце, але не виходить, хоч стрілятися Може хтось був в подібній ситуації і поможе вибратися, бо я скоро геть здурію...
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Якщо ви так пишете, знадчить не кохаєте ні одного з них, на мою думку. ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ---------- А це досить цікаво. Треба спробувати, хоча це не на мій характер. Я буду "товкти" собі мозги вибираючи поміж двома до безкінечності, а якщо час припре і все-таки вийду в люди в одній із них, то цілу дорогу буду себе картати, що в тій іншій було б краще. Хіба мене хтось гарно заговорить і я забуду.)) Звичайно це стосується не повсякденного життя, а виходу на якісь там свята, чи гості. Бо кожен день щоб погуляти з малим нема часу, щоб довго перебирати. Загалом ні, ніколи не стикалася.
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Коли в мене важко з вибором чи рішенням, стараюсь вловити першу думку і враження яке виникло і вибираю слідуючи йому, на інтуїтивному рівні. Чомусь так виходить найкраще. Це стосується і речей і людей. От перше моє внутрішнє враження про людину завжди підтверджується.
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Ой то теж про мене! Я ще на ту тему дуже люблю посперечатися, зробити все так як я хочу, а потім довго тішитися що все вийшло якнайкраще!
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! моліться, просіть Бозю не мучити ні себе, ні їх, просіть доброго чоловіка і щирого кохання для себе - і воно вам все легко й добре вирішиться! от побачите! ---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ---------- і я туди ж!
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! То тоді ви б отримали ідеального хлопця - а з такими нууууууууудно (п.с. ну і їх не буває) Ви попробуйте певний час по можливості не бачитися і не спілкуватися з жодним із них -раптом тоді проясниться все А ще може бути такий варіант, що це просто захоплення,а не щире кохання - бо тоді б ви покохали, не звертаючи уваги на якусь певну рису, котра вам імпонує - а разом з усіма недоліками, тобто таким, яким той хлопець є
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Вичитала такий вислів Можна трохи перефразувати: Выбирая между двумя, выбирай второе. Если бы нужно было первое, второе не появилось бы.
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Не факт. Інколи друге є для того, щоб показати, що перше - якраз оте саме... Навіть пори всі недоліки першого і переваги другого.
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! я все-таки ніколи не шукала третього варіанту, бо якщо є два на вибір, то саме вони мені зараз потрібні і найкращі, а для чого вибирати третє - субєктивно гірше?!)))
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Дівчата, четвертий -то буде саме те і він! А шостий взагалі казковий! Єдине , що тринадцятого стережіться, бо то трохи не на фарт!))
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Та нє, є перший і другий, другий, другий...Як в тій пісні.
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Ага, ааа заа дееереевом дееереево, а за дееерревом ....дуб!)) Якщо серйозно, то я завжди знаю, що завтра мені буде доречна ось ця блюзка, а ця- ні. А якщо я починаю забагато думати про це -то вдягаю те, що мені комфортніше на цей момент і все одно, чи вона комусь видасьться доречною, чи ні.
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Вловлюю глибоку філософську думку - вибирати потрібно, поки вибирається. Бо потім ліс закінчується, і все, доска))) Особисто я, коли треба щось вибирати, але дуже тєжко, беру тайм-аут. Тоді вибір більш холоднокровний.
Відповідь: Не можеш вибрати поміж двома? Обери третє! Як альтернатива - після закінчення лісу можна вибирати квіточки або кущики в полі З тою лише різницею, що траплялися дуби і ясени, а вибирати доводиться між кущами ліщини та вільхи