Назад у минуле

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем oksanusyk, 29 Жовтень 2012.

1. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Якби була можливість змінити щось у вашому минулому чи скористалися б ви нею і що б змінили

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: Назад у минуле

Я б багато чого змінила- і саме найперше- менше б пильнувала роботу і швидше б народила другу дитину. Років так на п"ять швидше.

3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ох, якби знаття, що в кума пиття (с), змінила б майже все.

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Інколи хочеться все змінити. Хотілось б сказати інші слова, дещо не зробити. Але з іншої сторони, все ж стається не просто так. Ніколи ми не дізнаємось якби було б, якби ми зробило щось по-іншому...Напевне немає такої людини, яка не шкодує про те що воно зробила чи не зробила. Але ми тут без силі. Ніколи не знаєш, а чи краще було б. Як кажуть поміняти шило на мило не завжди ліпше...

5. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Багато чого хотілося б вчинити інакше... Якби була можливість повернутися назад, обрала б інший вуз, не побоялася б ризикнути і поїхати в інше місто, подалі від рідного дому. Ех, якби ж то наперед знати, як складеться життя...

6. Pulupjak

Pulupjak Active Member

але з іншої сторони, тоді б можливо я б не вийшла заміж за коханого чоловіка, і не мала б такої чудної, найріднішої донечки, все б було по іншому. Тому ні, не хочу нічого міняти, краще йти вперед створювати чудове майбутнє і не оглядатися назад.

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

я б нічого не змінювала. Дякую Богові кожного дня за те, що маю. якби змінила хоть одну дрібничку - ой не знати не знати, чи мала б зараз все те, за що дякую, де і з ким зараз була :)
    все, що не робиться, все до кращого ;)

8. Люша

Люша Well-Known Member

Ні.
    Раніше були час від часу такі думки... а тепер - ні. Навіть те погане, що було у моєму житті, мене багато чому навчило. Нічого б не змінювала я.

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я. Нічого-нічого, бо все, що пережила залишило відбиток на мені і зробило мене саме такою, якою я є. І якби не було тих випробувань, то не могла б сповна цінувати те щастя, що маю.
    Тому тішуся що все було і щодня дякую Богові за те що є зараз саме так як є.

10. Музик

Музик Мартуська

і я часом про таке думаю, але, скоріш за все, нічого не міняла б, якби не ті обставини, ситуації, які в мене були (те, що би теоретично варто було міняти) - я би не була я. тому ні, окрім однієї речі - я б дуже хотіла повернутись в минуле і знайти фото моєї бабусі - ми їх зробили на її городі, коли вона копала бурячки, потім десь закинули, забули де вони лежать, а через пів року бабусі не стало, а то була така приємна, світла і радісна згадка про неї... от їх я б хотіла повернути, а все решта - а ну його, як є, так є, аби не гірше

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я б, мабуть, нічого не хотіла змінити у своєму житті. до кожного важлтвого кроку чи прийняття рішення я завжди підходила дуже виважено, тому не можу сказати, що наробила багато помилок. а якщо і помилилася десь, то цілком розумію,що то тільки мій вибір. воно мене чомусь та й навчило. єдене, що хотілося б досігти того, що я маю зараз швидше, ніж це сталося в житті. хоча такий був Божий задум щодо мене, тому я щаслива з того,що зараз маю :girl_smile:

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Якби мені таку волю, то тільки повернула б свою донечку...

13. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Я змінила би тільки одне в житті - поступила би в інший ВУЗ, в той який я хотіла, а не в той що мене направили батьки. Треба було пробувати поступати. А решту все добре, я щаслива що маю повноцінну сім"ю, батьків, родину.

14. Gerbera

Gerbera Member

У мене по великому рахунку нічого нема - немає чоловіка (коханої людини), дітей, мами... Але я вдячна за те, що маю: за винятком деяких болячок, здорова, маю роботу, яку люблю, маю, де жити, маю друзів, які завжди підтримають і люблять мене такою, як я є. Чи змінила б я щось? Навряд. Рішення швидко почала приймати сама (і тепер дуже з того тішуся), тому мої кроки обдумані. Якби ланцюжок рішень/кроків був інший, хтозна, де і з ким і якою я б зараз була, чи була б щаслива, і чи не хотіла б щось змінити... Єдине, що б я змінила, це більше любові і головне терпеливості у спілкуванні з найближчими людьми, бо зазвичай саме вони страждають від перепадів нашого настрою.

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Задумалась...Можливо б дещо поміняла. Інколи ловлю себе на думці що це не те життя яке я хочу. Можливо просто не ціную того що маю....Вже давно поставила інтереси свої сім'ї набагато вище ніж свої життєві позиції, вподобання, бажання.
    А можливо б поміняла все докорінно, але де гарантії що іншим життям була б задоволена на всі 100%(
    Напевно таки треба цінувати те що є і працювати над тим чого хочеться і буде мир нам

16. Margot

Margot Well-Known Member

ще 1 рік назад хотіла все кардинально змінити:професію, країну, спосіб життя, але зараз коли тримаю на ручках свого маленького гноміка, навіть страшно думати, щоб було якби все помінялось, а Веронічки не було б...ні! не хочу нічого змінювати, щаслива, що зааз тут, в декреті , і в мене маленький ангелик

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Я б зробила так, (незнаю як) щоб не їхати далеко від батьків :sad:

18. CHOICH

CHOICH New Member

Нічого б не змінювала , на мою думку, все одно рано чи пізно все б повернуло на "круги своя". Я вірю, що кожна людина має свою долю, все людське життя написане з початку і до кінця і інакше й бути не може. А ще вірю, що наше майбутнє залежить від нашого сьогодення, кожен коваль свого щастя.

19. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Згідна з Вами на 100%. Не міняла б у житті нічого, крім свого ставлення до багатьох речей: у школі менше б вчилася (зубрила все підряд без перебору), а більше часу проводила з близькими; в Академії, навпаки, можна було би більше часу приділити навчанню, а не друзям; і взагалі то треба було більше уваги приділяти своїм цілям, а не тому, чого хотіло від мене хотіли інші, бо тепер вже
    Нажаль, я розумію це тепер, а не тоді, коли це все відбувалося:girl_sad:

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

єдине, чого я хочу і що абсолютно не можливе, це повернути тата.

ну і якби ще була трохи розумніша, то вагітніла би на останніх курсах. а то тоді була не готова. все здається ше трохи, чуть пізніше. але зараз я теж не готова:girl_sad: проте чудово розумію, що час іде і молодість разом з ним(