Може хтось любить грати, чи хоче грати, хто де ходить грати в настільний теніс чи знає де можна пограти, пишіть.
Відповідь: настільний теніс Мій чоловік часто грає в аквапарку на другому поверсі. Я з ним була лише раз, згадала дитинство, коли грала в теніс з сусідськими хлопцями
Відповідь: настільний теніс Ну та.... прікольно піти в аквапарк, тільки мій чоловік не грає, і що я там сама зроблю, знайду собі напарників???
Відповідь: настільний теніс Вибачте, давно не заходила в дану гілку. Я рада що проявили ініціативу. Обов’язково напишу коли буду йти в аквапарк. Надіюсь Orman приєднаєтесь. А ви ще когось потягнете, бо серед моїх коліжанок немає активісток.
Відповідь: настільний теніс Я знаю, що в "Касіопеї" (у тому ж районі) окрім більярдних столів є ще й тенісні!
Відповідь: настільний теніс В нас знайомий зробив сам стіл, ми його вгаражі розкладаєм.Класна штука, поки дівчата грають, хлопці шашличок готують.... Ех, хочу вже теплої весни!
Відповідь: настільний теніс "И Таня написала на листике тетрадном Ты подрасти немного согласна подождать" (с) http://www.youtube.com/watch?v=0JeRrebubIM
Відповідь: настільний теніс я теж люблю настільний теніс. Якщо хтось покличе в районі Арсену на Чорновола - приєднаюсь .
Відповідь: настільний теніс Ми час від часу після роботи із співробітниками ходимо грати в теніс. Збираємось в "Малі", вул. Героїв УПА 73, мені подобається хоть останній раз грала ще в дитинстві, але нічого все ніби помаленьку виходить
Відповідь: настільний теніс ми граемо на роботі)))інколи, як в бадмінтон, а то засидишся потім не встанеш, спинка болить...
Відповідь: настільний теніс Я також люблю грати в теніс В батьків на хаті є тенісний стіл (саморобний, з куска дсп) ото ми колись турніри влаштовували))).. але крутити м"ячик так і не невчилась... зато мене визнали королем ложкового тенісу (ракетки не могла знайти)))
Відповідь: настільний теніс Ой, дівчата і я б зрадістю в теніс зіграла. Хоч грала в дитинстві в останнє. Може якось зорганізуємось на гру?