Цікаве завдання сьогодні надибала! Цікаво,який у Вас результат, у мене 62%! Виявляється туго в мене з логікою! http://fishki.net/comment.php?id=97496 ---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ---------- Найбільше мене розмішила моя відповідь на останнє запитання, але це згодом обговоримо!
Відповідь: На скільки у Вас розвинуте логічне мислення? 71%:cool: А я подумала , що так звати батька ( але відповіла правильно, в останній момент)). В деяких питаннях вже аж занадто до змісту треба причитуватись.
Відповідь: На скільки у Вас розвинуте логічне мислення? Йой тільки 52%, але в мене є виправдання - я вагітна і мої мозги спрацьовують тільки на візочки/ліжечка/сліпики/слінги т.д.
Відповідь: На скільки у Вас розвинуте логічне мислення? а мені останнє не зарахувало, бо я неуважно написала не таку букву е. в мене 71.
Відповідь: На скільки у Вас розвинуте логічне мислення? Результат: 81%. Вы умеете хорошо концентрировать внимание, обладаете хорошим кругозором и чувством юмора. Поздравляем!
Відповідь: На скільки у Вас розвинуте логічне мислення? В мене вийшло 71, хоча, чесно кажучи, я так і не зрозуміла відповіді на 1 запитання - значить в мене низьке IQ продавець же ж і хлопцю віддав 25(шапка10+ 15 готівкою) і 25 продавщиці...
Відповідь: На скільки у Вас розвинуте логічне мислення? І у мене 71%, і так само не зарахувало останнє... Написала "е", замість "э"
Відповідь: На скільки у Вас розвинуте логічне мислення? Результат: 71%. Вы умеете хорошо концентрировать внимание, обладаете хорошим кругозором и чувством юмора. Першого теж не зрозуміла, в результаті намахали його ж на шапку, фактично віддав її задарма. Мій IQ низкий ---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ---------- Ой, а я зрозуміла чому в першому правильно 25. Бо та фальшива копюра до нього вернулась. Урааааааа, я розумна
Відповідь: Наскільки у Вас розвинуте логічне мислення? Дівчата ви просто молодці!!!Можливо хтось допоможе вирішити задачку з логіки 3 клас(доці задали на дом. роботу),бо я зі своїми 43% недоганяю Захарій,Іван,Денис і Петро студенти одного столичного інституту.Влітку вони поїхали відпочивати в Одесу,Ялту,Євпаторію і Судак.Петро поїхав у Ялту,а Іван-у Євпаторію.Іван-у Судак,а в Ялту-Денис.Захарій у Ялту,а Петро в Одесу.Виявилось,що кожне твердження наполовину хибне.Напиши імена студентів навпроти міст,де вони відпочивали. Одеса__________ Ялта __________ Судак__________ Євпаторія_______ Пліз-ззззз,ДОПОМОЖІТЬ. в нас таких задач багато
Відповідь: Наскільки у Вас розвинуте логічне мислення? Я крута: 95% Як на мене, то тут не один варіант відповіді. Ну, наприклад, якщо з першого твердження припустити, що Іван таки був у Судаку,а з другого , що Захарій таки був у Ялті, то Петро не міг бути в Одесі, значить в Одесі був Денис, а Петро їздив в Євпаторію. Одеса__________ Денис Ялта __________Захарій Судак__________Іван Євпаторія_______Петро
Відповідь: Наскільки у Вас розвинуте логічне мислення? Я зробила таку табличку: з ліва міста, вверху імена, а цифри це номер припущення, у нас їх три, а далі методом виключення. __________Захарій___Іван____Денис__Петро Одеса ___|_______|_______|_______|___3__| Ялта_____|___3___|_______|___2___|___1__| Судак____|_______|___2___|_______|______| Євпаторія_|_______|___1___|_______|______| Отже за моєю логікою правильна відповідь така: Одеса__________Петро Ялта __________Денис Судак__________Захарій Євпаторія_______Іван
Відповідь: Наскільки у Вас розвинуте логічне мислення? 86% завтикала з ковчегом і Мойсеєм - самій з себе смішно))) а те, що зрачок збільшується у 20 разів - я не згідна: нехай при яскравому світлі 1мм діаметр, то в темноті - 2 см! але в людини райдужка меншого діаметра. я можу пояснити про шапку, якщо це потрібно.
Відповідь: Наскільки у Вас розвинуте логічне мислення? Маю дуже логічне мислення. З логікою завжди дружив але так було надто нудно... Одним словом послав я її... Тепер - Клаааааасс!
Відповідь: Наскільки у Вас розвинуте логічне мислення? 81% А з увагою в мене щось не дуже. І Мойсея не зауважила, і Мері.