Є подібна тема на форумі, але про довіру в іншому напрямку - довіру жінки до чоловіка. Багато там про походи на пиво, про власну невпевненість ("тут собі довіряти не можеш на всі сто"), про причини недовіри. А покладіть руку на серце - чи не знаходимось ми інколи в ситуаціях, котрі б у нас самих викликали б недовіру? Я не про те, що ми, знаходячись у ліжку в коханка, думаємо, в чиєму ліжку наш чоловік. А може й про те. Цікаво, якщо нам не довіряють - чому нам не довіряють. В силу характеру чоловіка? Чи нашого провокативної поведінки?
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Думаю, що в кожній сім"ї по-різному. В одних чоловік ревнивий (але цікаво чому, хіба знає по собі?!), а дехто і повід подає.... адже не всі ж ми "святі"....
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? наскільки довіряє? Повністю. Якби так не було не жив би зі мною жодної хвилини.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Каже таке.... А як ти думаєш? Якщо людина ховає по всіх тумбочках шоколадки і топче їх вночі під ковдрою, то наскільки я можу довіряти такій людині.... Висновок мій- певно на 100% мінус 5% на шоколадки
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? То суперово, але я знаю таких чоловіків, що знають про коханця і мовчать. Але я не про зраду фізичну. Мене у темі протилежної статі зачепили слова про Аполлона. А от чоловіки натякають про Аполлонів навколо вас?
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Мій чоловік, мабуть, зовсім неревнивий. Точно в плані інших чоловіків. Іноді так хочеться його трохи подразнити, роблю компліменти в його присутності якомусь актору, якщо в той час дивимося телевізов. А чоловік лише переводить все на жарт і переводить ті компліменти на себе. Тобто якщо я кжу, що в Бреда Піта гарне тіло, то чоловік міг зняти футболку і сказати: "Ти глянь на мене... твому Брєду до мене ше рости". Зрештою, в цьому плані я також зовсім не ревнива. У нас довіра на всі 100%. Якщо чоловік йде на пиво, то я знаю, що п"є пиво. Якщо я затримувалася на роботі, то чоловік знав, що я на роботі. Хіба можемо подзвонити один до одного, якщо довго затримувався хтось, щоб переконатися, що все гаразд.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? в мене таке саме, але це не стосується лише шоколадок, а й інших продуктів ... Але якби на кожну таку дрібничку починала звертати увагу, то давно вже б була сама. Є речі, на які просто можна закрити очі... і як на мене це порівняно є фігня
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Та ясссно... Мій навіть колись писок начистив одному Аполону
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? От пишете, що чоловіки не ревниві та довірливі на всі 100%. Я кілька років працювала в колективі, де 97% штату чоловіки. І, повірте моєму досвіду, вони усі ревниві та недовірливі щодо своїх половинок. Просто у кожного це по-різному виражається та ступінь ревнощів та недовіри різний. У жінок така натура, що якщо щось не так - відразу в емоції, які виходять ззовні через язичок гострий. А в чоловіків все навпаки: якщо у них щось є на думці, то вони не роблять істерик, розборок домашніх, а або тихенько в собі то переварюють (звідси в чоловіків частіше інфаркти та проблеми із серцем), або все наболыле переносять в коло друзів (язики та плітки у них ще й які, не порівняти із жіночими). Щодо мого чоловіка, то думаю, що він мені довіряє, але наскільки, то може чесно та відверто лише він сказати, хоча приводів до ревнощів ніби й не було.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Щодо Аполонів. І тут мій чоловік довіряє мені і не тому, що ніхто на мене не задивляється, а тому, що знає, що в моєму житті є лише один чоловік - він. До того ж я завжди носила обручку після весілля. Коли була вагітною, то трохи пальці набрякали, тому обручку знімала, але всі і так все розуміли. Тепер знову ношу обручку. Тепер якось нових знайомств з чоловіками поменшало, але коли на роботі бачила бісики в чиїхось очах, то завжди вміла показати обручку, чи розказати, що "ми з чоловіком щось там зробили, чи кудись їздили". Ніколи не давала своєму чоловікові причин для сумнівів, як і він мені. Мабуть тому і довіра є. Щодо того, що чоловіки не говорять те, що думають... Це проблема спілкування в сім"ї. У нас ще до одруження було так, що ми розмовляли про причини сварок/суперечок, про те, що нам подобається чи не подобається в оточенні один одного, про все. Головне розмовляти тоді, коли вже емоції трохи стихли, а розум ще працює і пам"ятає
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? от мені вже навіть не смішно в 125-мільйонний раз відповідати на подібні дописи. Ну от прям всі? Всі-всі, точно-точно? А ніколи не думали, що в колектив на то і колектив, що там подібні люди збираються, а інший колектив може бути зовсім інший?
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Часом ревнощі до довіри чи провокації збоку другої половини мають відношення, як сива кобила до Бровка. Знаю чоловіків, які чимало жінок мали - їх поведінка була завжди однаково ревнісна. Тому прошу жінок , які починають шукати причину в собі - піти з чоловіком до психотерапевта - нехай краще фахівець ставить діагнози, а не хтось натякає - може ти не те щось робиш.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? А чому ховає? Не хоче ділитися з Вами , чи ховається, бо Ви не дозволяєте йому їсти їх? Щось я не розумію. По темі: думаю, що мій чоловік довіряє мені на стільки, що йому такі думки і в голову не приходять. Я вважаю, що якщо людина не довіряє своїй половинці, значить сама в чомусь завинила, або знає, що їй самій не варто довіряти.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? В моєму колективі було 123 мужчини, так що проаналізувати було що.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? А якщо і є люди з іншою думкою стосовно того чи іншого питання, то не дуже хочуть бути білою вороною, тому мовчать.
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? я сьогодні трохи нервова, так що звиняйте як буду різка. Ви що не читали мого допису, де там було про к-ть? Та хоч 200, але це колектив (ще раз мій допис прочитайте). Ну і 200, то таки не всі то навіть статистичну вибірку з них не дуже зробиш (саме через те що вони працюють в одній сфері). Основний посил мого допису був такий - "не узагальнюйте".
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Домовились. Суджу суто з власного досвіду та судячи з Вашої реакції на мій допис, надіюсь, що таки не всі чоловіки такі, як я написала вище. Надія помирає останньою
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? я така колись була, думала (і всі мене в цьому підтримували), що всі чоловіки зраджують і самі ревнують до кожного стовпа, і вважають жінок "дурами", які думають тільки про шмотки і мужиків, яким готові продатися за ці шмотки. Але дякувати Богу, зовсім-зовсвім не так
Відповідь: Наскільки довіряє вам ваш чоловік? Оооо, це вже я теж помітила у своєму ненаглядному. Він ревнує по-особливому, подає це так, що я це не завжди розумію, хоча інші люди з боку це помічають. Він буде мене діставати тим що його муляє, а на моє питання "Ти ревнуєш?" гордо (!) посміхається і каже, що це не так. І чого то просто не сказати "Так, ревную", а не ходити манівцями, що йому не дає цього зробити ніяк не можу зрозуміти