наші некомпетентні педіатри

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем _oksana_, 4 Листопад 2007.

1. _oksana_

_oksana_ Загублений

маю дурнувату лікарку.малій 4місяці а вона завше якусь фігню випише .Любить призначати препарати які ідуть з року ,з трьох.Правда меншу дозу ,але...В малої в 3,5міс почали різатись зуби ,то та вар,ятка думала шо то горло і виписала антибіотик.добре шо мені вистачило розуму розібратися шо до чого.Може хто знає чи можна на якомусь сайті найти хорошу мед.консультацію.:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Well-Known Member

Відповідь: наші не компетентні педіатри

знайдіть по своїх знайомих якусь хорошу лікарку-педіатра і все. У мене така ж ситуація.... була....

• Подобається Подобається x 4
  3. levandivka

levandivka З яйцями...

Та можна... Купа сайтів...
    Але їх тре' ЧИТАТИ.
    Навіть на ЛФ є спеціальни столики-гілки. Читайте! ;)

4. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Он-лайн консультації - це звичайно добре, але, які б хороші спеціалісти в них не відповідали, вони ніколи не замінять візиту до лікаря. Кожен поважаючий себе лікар не порадить вам ліків через інтернет. Так що це швидше для загального розвитку.

Ви дійсно не одні такі, сама маю сімейного лікаря м'ягко кажучи не дуже кампетентну, хоча в минулому педіатра. В своїй же поліклініці порадили знайомі іншу - і я дуже нею задоволена. Єдина незручність це те, що до неї ну дууууже великі черги і викликати додому її не можна.

Шукайте такого лікаря, якому зможете довірити здоров'я своєї дитини.

• Подобається Подобається x 4
  5. Радість

Радість Well-Known Member

І в мене така ж проблема. Навіть не знаю де тих хороших лікарів шукати. Добре, що хоч звертатися не потрібно так часто. Тут на форумі багато так мамочок, може хтось має хорошого педіатра. Порадьте когось.

6. Мих

Мих Well-Known Member

Я б міг свою запропонувати, але моя дууууже на розхват і просила, щоб більше їй не давати клієнтів. Але лікар вона - супер. Я переконався не раз.

7. afterstep

afterstep Well-Known Member

а як стосовно відкатів аптечних? хабарів там, те-се? якщо вона вас офіційно веде - то як від щеплень відмазує?
    Ну, ви ж самі писали - сучасні лікарі - всі як фашисти - експерименти на людях ставлять?
    Може, ця ваша лікарка сама й ліки виготовлює?

8. Romko

Romko Black Member

Афтере,дійсно,дай Вам Боже не попасти в ситуацію,коли буде потрібен лікар,тоді б Ваше "краснорєчіє" б як рукою змило.Не Ви перший...

• Подобається Подобається x 5
  9. afterstep

Нагадаю - почалося з михового "фашисти".... я так скромно питав - може не всі лікарі лайно - нє, та шо ти! А відкати?
    Або - ТАК! тра' ламати систему!

Ото я й продовжую.... Безперечно, до лікарів довелося не раз звертатися - але я й близько ні разу не зустрів того негативу, що тут на форумі гонять - особисто. От не знаю - то мені так на лікарів везе?

10. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Звісно, лікарі лікарями, але при можливості слід і самому розібратись про ті чи інші властивості медпрепаратів, вивчати літературу, а також, що таке людський організм і як він реагує на ті чи інші зміни, адже у наш медикаментозно-перенасичений час, далеко не все-одно давати синю пігулку для ульоту, чи червону від зальоту. Так вийшло, що я у сім'ї ніби на правах сімейного лікаря (десь генетично передалось), не експерементував з препаратами, а завжди давав саме те що було потрібно. Дільничий лікар приходить, я доповідаю, вона з посмішкою вкотре дивується чому взагалі прийшла, я говорю - для контролю ))) Але насправді, якщо чогось не знаю, то вона вже тут авторитет :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Romko

Romko Black Member

Дитину того батька,про якого я вже згадував, польські медики врятували,коли наші поставили хрест,і своєю операцією знищили дитині око(перерізали очний нерв).У моєї,після 5-тирічної непотрібної дієти тепер повне виснаження організму і невідомо,чи ми її витягнем з того стану.Ще одні мої близькі знайомі по вині дибільного хірурга,який вирізав половину:eek: пухлини,а тепер 3-х річна дитина перенесла 8 важких онкологічних операцій,і,невідомо чи вдасться витягнути.
    Про що Ви,Афтере?

12. Мих

Мих Well-Known Member

Про те, що поки наш хлоп сам на граблі не стане - не зрозуміє.

• Подобається Подобається x 2
  13. afterstep

про те, що крім таких випадків - є випадки, коли лікарі з тамтого світу повертають, або просто нормально лікують. Просто і відлразу - що потім не потрібен героїзм польських медиків.
    Ви про них - мовчите. Ви вишуковуєте всі погані випадки - і узагальнюєте словом "українська медицина".
    Ну, і так далі - раз вже аж такі, то й інші вигадки - теж добрі до застосування будуть.
    ==
    Миху - ви правильно пишете - але не розумієте змісту вами ж написаного.
    На граблі наступлять ВАШІ діти - ви ж бо лайном лікарів поливаєте?
    ВАШІ діти матимуть ще гірший рівень обслуговування, а потім ще гірший - ваші ж онуки....
    Ви ж поки що ті граблі добре припасовуєте - щодня на цьому форумі і, не сумніваюся - в реальному житті теж...

14. Romko

Romko Black Member

Чому ж вишукую?Тут навіть Гугла не треба.Сергій з Аллою(та дитина,8 операцій)то мої друзі.А випадків є дуже багато...
    чомусь на головні злодії їдуть лікуватися тільки за кордон.Приїхніх бабках,то не показник?

Додано через 2 хвилини
    А про систему взагалі помовчіть.Якраз від неї найбільше страждають ті нормальні лікарі,які дійсно хочуть лікувати...

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В нас було те саме - педіатр просто експериментувати хотіла на нас. І ми за рекомендацією знайшли добру лікарку на Дністровські, Костюченко Лариса Василівна, вона начальник центру імунології, поки що єдиний лікар яка давала грамотні поради.

16. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Серед лікарів, як і серед представників інших професій, є люди, а є людиська. Якщо говорити конкретно про педіатрів (терапефтів, сімейних лікарів), то їхня некомпетентність не буває фатальною, але якщо бачиш, що ситуація
    шукайте іншого. Це потрібно і можливо зробити.
    Як я вже писала, знайшла дуже толкову і адекватну лікарку в 5-й поліклініці. Це Федина Олена Іванівна, я дуже вдячна їй за все.
    Стосовно форумів, знаю один російський тут - є багато цікавої інформації.

17. afterstep

Про систему - говорить левандівка.
    Про те, що лікарі "тонка прокладка між пацієнтом і системою" - я.
    Про те, що та "тонка прокладка" складається з "фашистів" - Мих.
    А ви - їх підтримуєте.
    ==
    Лікарям було б легше, якщо би адекватна реакція батьків була. А так - ладно, "система".... Від "системи" на перевірки зачасту таке приходить - що просто говорити ні з ким. І її не переламаєш - досить непоганий був переспів у фільмі "Убіть дракона" - фільм для спрощеного розуміння проблеми.
    --
    А от спілкування з певними пацієнтами - на фоні "пильної уваги системи" - то є ну майже остання крапля ;)
    ==
    Я вам відкрию один секрет. Звідки навіть у нормальних лікарів беруться "рецепти на 200 грн - я той рецепт викинув, і не думав виконувати".
    Лікар приходить - і бачить, що його дурять. Просто і безсоромно. Надумана хвороба, якісь незрозумілі претензії, ще й виклик - тоді, коли нормальні люди не викликають. От просто і відразу виникає бажання - або по морді за хамство дати, або нафіг послати....
    Але - не можна. "То хворі люди". Рано чи пізно лікарі стикаються зі скаргами - "не уважили пацієнта". Ну тобто лікарі мають бути як пластир до геморою....
    І суто людська адекватна реакція - виписують вам рецепт гривень на двіста. В надії, що ви більше до них не поткнетеся ;)
    ==
    А ви - починаєте з того легенди складати ;)

18. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Як Ви собі уявляєте адекватну реакцію батька, котрому лікар скалічив дитину?

19. Ksani

Ksani Well-Known Member

afterstep так і не признався, чи є у нього діти. а це багато б чого прояснило.

20. afterstep

йшлося про адекватну реакцію батьків взагалі - ще до того, як хтось когось калічив. Дуже часто батьки себе поводять... кгм... неадекватно.... Правда, про то тут на форумі - мовчок....

ви були неуважні - є, але питання щеплень власним дітям - мене вже не хвилює ;) - хоча всі щеплення було зроблено, і зроблено вчасно.
    на тему "повезло, не довелося до лікарів звертатися" - ні, аж так не повезло, і довелося звертатися, і не раз.
    Тобто можна вважати "повезло" - бо навіть близько такого негативу, який ви тут на лікарів "взагалі" "гоните" - не зустрічав.
    --
    Але "везіння" - це всього-навсього наслідок попередньої діяльності людини ;)