Наша міліція нас береже..?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем DivineVanGate, 8 Грудень 2011.

1. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Не знала, куди свій допис притулити. Пишу тут.
    Сьогодні зранку дзвінок: тітка чоловіка у морзі, а двоюрідний брат у райвідділі. Суть: брат чоловіка був сильно п'яний, вдарив свою маму, вона впала і через удар головою померла.

Не буду описувати того хаосу, страху і переживань, які супроводжували нас цілий день.

А насправді, все було зовсім по-іншому. І якби не швидка реакція, знайомства, то на невинну людину повішали вбивство рідної мами або вимагали б тисячі доларів за звільнення.

А насправді було так. Чоловіка брат живе у Вінниці (3 міс як одружений), приїхав до мами. Мати, на жаль, входить у запої. Він хотів її лікувати. Того вечора прийшов додому напідпитку(щось святкував, а не варто було). Вночі почув шум, мамі стало погано, вона впала і вдарилася головою. Викликав швидку, було пізно. Приїхала міліція. О другій ночі його забрали у Франківський райвідділ.

Людину ні за шо почали бити по голові, щоб підписував зізнання!!

Що ж це за нелюди, які без суду і доказів, навіть не чекаючи на висновок судмедекспертизи, звинувачують людину у вбивстві??

Не буду описувати все це пекло, але висновок підробити не встигли. Чоловік забрав його. Там чорним по-білому пише, що смерть настала внаслідок серцевої недостатності, а розбита голова не була причиною смерті ,а внаслідок падіння.

І маючи на руках цей висновок, ще треба було платити, щоб випустити безневинну людину. А потім ще було мало, треба було ще заплатити.

Це просто жах. я читала в газетах про такі випадки, але на власному досвіді...

а якби у нас не було зв'язків? Його б звинуватили. Міліція швидко розкрила вбивство, от вам і премія, і просування по службі...

Це людей треба оберігати від міліції...

А ще чоловік казав, що у цьому райвідділі не було жодного людського обличчя. Одні морди, які дивляться на тебе по-звірячому і хочуть поживи...

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Є бородатий анекдот.
    Прийняли на службу у РВ МВС чоловіка. На третій місяць бухгалтер скаржиться начальникові РВ, що пропав співробітник, не приходить по зарплату. Начальник викликав новачка:
    -чому не приходиш навіть по зарплату?!
    -тю... я ж думав, у міліції посвідку/форму/зброю видають, і крутися далі сам...

Останнє редагування: 9 Грудень 2011
  3. sani

sani New Member

Відповідь: Наша міліція нас береже..?

питання тільки, як оберегти людей від цього організованого злочинного угрупування в законі?

4. masjaka

masjaka Well-Known Member

Моєї хорошої подруги брат пішов працювати в міліцію. Дільничий. То розказала пару ТАКИХ історій, як в тому анекдоті, як наша міліція "крутиться". І все це тягнеться від начальства все вище і вище....і сказала що навіть десь читаючи і чуючи якісь історії вірила, що може не все так погано. А зараз каже що це справді злочинне угрупування і краще нічого спільного з тим не мати і і на них не надіятись.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Сподівався на ту зарплатню жити? [​IMG]

Звільнився, чи..?
    http://www.youtube.com/watch?v=MxurOZT7gOw

Останнє редагування: 9 Грудень 2011
  6. Laja

Laja New Member

Я живу в центрі і зрозуміло що не дуже спокійно. Я незнаю чому але наше вікно ніби так і манить всяких ....... Два останні випадки мене просто вивели і я хотіла звернутись в міліцію (теперішня поліція) Перший раз коли розбили вікно, подзвонила сказали почекати і включили музику так і нікого не дочекалась.
    А от цієї ночі п.яний чоловік кричав під вікном що повбиває всіх жидів і всяку таку дурню. Ми з чоловіком так і чекали що зараз знов щось полетить в вікно. Знов дзвоним 102 кажем ситуацію. З.єднали з нашим районом ті послухали сказали добре добре і по всьому. Те що ніяких патрульних обходів не бачу то я взагалі мовчу.

7. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Якщо чесно, то я коли бачу нашу міліцію то обходжу її десятою дорогою. В мене на неї звідкись взявся страх. Деколи коли верталася з роботи в ночі, могли поприставати. Мене від такого аж сіпало. Раз стикнулася з такими міліціонерами хамами на роботі.,бррр...

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

8. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Це чиста правда, що можна повязаи своє життя зі всіма тільки не з "мєнтами"по власному досвіду скажу ,що або ти стаєш "таким як всі у цій системі" або тебе зїдять і ти роками будеш сидіти на найнижчих посадах, а це для чоловічої психіки теж зле

9. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Сьогодні на вул. Руській, 20 у дворику поліклініки приблизно 11:15 було вbкрадено велосипед Avanti Dakar.
    На передніх амортизаторах та на ободах колес немає фірмової наклейки.
    Є кріплення для спідометру, але без самого приладу.
    Велосипед новий - куплений менше тижня назад.
    Буду вдячна за будь-яку допомогу.

10. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

зробили всю роботу за міліцію.. ну не всю звичайно.. знайшли відео викрадення навіть без їх запиту. Викрадача видно з 2 камер, як він від"їзджає з місця злочину.
    Вчора призначили слідчого, але на роботі він так і не з"явився, сьогодні відео все ж вдалось йому передати, але в нього нема ні часу, ні засобів, щоб його передивитись і збільшити. І ще сказав-для чого ви ходите? в мене й так багато роботи. Розумію, що велосипед це не така річ, яку будуть шукати, але сказати дитині, що нічого не треба робити, а просто змиритись з цим теж не можу... Можливо краще в ін. тему.. але.... якийсь розпач і безпорадність(((

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В них завжди так. Коли б не прийшла, щоб не спитала, відповідь стандартна: нема часу, надто вони заклопотані іншими справами.
    Згадую, коли взимку вкрали мені сумку з речами, то вони навіть не поїхали оглянути місце злочину (відмазка - машин нема, слідчі усі!!! зайняті (неділя, ранок). На другий день я стояла над столом слідчого, щоб той таки зі мною поїхав на місце злочину (були на то вагомі причини). І що ви думаєте: нічого нового не знайшли, ходили, бубоніли під ніс, чого їх сюди я витягла.
    А парадокс в тому, що на наступний день мій тато провів ретельніший обшук території і знайшов ключі! А це не просто помада чи крем, які були в сумці.
    Прийшла я у відділок, кажу, що ключі знайшли, а вони: йдіть, ще шукайте.
    Ех, міліція-міліція...

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

з мого особистого досвіду напишу, міліція-це гамнюки і нероби+нелюди. Нічого позитивного написати не можу, бо ще такого не мала досвіду.Один негатив

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я вже давніше у ін. темі писала. що у нас узагалі курйоз вийшов: коли свого часу чоловіку стирили біля машини сумочку з документами-картками ( він поки малого з машини висаджував, поставив сумочку поруч ), то чоловік через свої канали сам знайшов злочинця, приніс фото, адресу його проживання і навіть фотодоказ того, як той знімав частково гроші з викрадених карток ( кримінальна справа вже була заведена до того), то на це все йому у відділку сказали одне-"Ви надивилися американських фільмів? Ясень пень, що ніхто не пошевелився довести справу до кінця навіть по всім пред явленим готовим даним.

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

для чого нам міліція?????????????Вкотре переконуюсь в їх бездіяльності. Ще 12.00 викликали їх і до 17.30 жодної реакції, жодного наряду!!! Отак би зарізали, забили і ніхто тобі не допоможе.

15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

нині вночі я вперше в житті викликала міліцію. нічого надзвичайного,компанія в парку під вікнами влаштувала "караоке на майдані"+з*ясування стосунків. Виклик був о 01:36. Ніхто не приїхав, рагуляки розійшлись десь через 45 хв, але мені здається що просто перемістились вглиб парку. Ніякого наряду не було, хоча мені пообіцяли що "наряд виїжджає". Я свідомо розуміла що просто розігнати компанію ніхто не поїде, тому трохи прибрехала, сказала що там шарпанина і б*ється скло, крики і матюки, тобто могли б бути поранені. Реакції нуль.

16. Holly

Holly Moderator

Я багато раз викликала міліцію, то приїжджали дуже швидко, найдовше чекала хвилин 30. Моя сусідка викликала до нетверезої компанії під вікнами, то приїхали за 5хв і розігнали тих хлопців. Може то від р-ну залежить, навантаженості

17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Шевченківський р-н.
    Я раніше якось більш-менш спокійно ставилась до такого роду посиденьок, але недавно "в нашем доме поселился замечательный сосед", вірніше ціла сімейка. Поки були батьки в хаті, то ще спокійно, а зараз дочка лишилась сама, то вже другий тиждень такі концерти нічні. Робити зауваження нема сенсу, бо то все п*янюче і неадекватне. Я чомусь вірила що міліція приїжджає і настає мир і спокій... Помилялась

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у нас в подвір ї влітку частенько люблять компанії молоді засідати ( зручно- багато лавочок, місце для паркуванн машин...). Особливо, ті, які повертаються вночі з нічних клубів і врубують музон в авто, відкривають двері і самі на лавочках ще голосно виясняють відносини. Але оскільки у подвір ї вночі чути кожен шорох, то, звісно, на такі вже дуже гучні посиділки сусіди не раз викликали міліцію. Приїжджали теж завжди і дуже швидко- просто розганяли компанію.
    Шевченківський р-н- то особливий у нашому місті. Тут через велику кількість певного контингенту і належність ще Брюхович сюди, правоохоронці навчилися вже "крізь пальці" дивитися на виклики-розборки-трамадольні аптеки-наркоманію і т.п.

19. Charmel

Charmel Well-Known Member

Залізничний район.
    Писала в іншій темі вже, що виклик проігнорили. Дівчата радили дзвонити по декілька раз. Це так абсурдно, що треба добиватися того, що розуміється само собою. Але в нашій країні наразі тільки так.

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Обов'язково необхідно запитати дані особи, яка прийняла виклик, і записати їх. Тоді відповідальніше ставляться, бо бояться скарг.