Дівчата, давайте в цій темі хвалитися нашими вірними конячками, котрі дбають і про наш комфорт, і про нашу безпеку. Запам’ятовуємо номери - побачивши знайомі завжди легше попросити про допомогу чи запропонувати свою, пропустити з другорядної чи просто "мигнути" привіт! Отже, я почну...Зараз в мене Chevrolet Aveo бірюзового кольору - дуже рада буду, якщо мене хтось впізнає!
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" А це мій Субарік Насправді він темно-синього кольору, просто фото старе і з телефону. Тільки вийшла з МРЕО з документами зразу зфоткала і чоловіку вислала. Seshat, буду Вас пілінгувати по номеру, точніше по перших буквах ВМ ( так легше) і колір цікавий. А мене можна впізнати по тонуванню машини. Затоновано на "глухо", навіть лобове, нікого не видно в салоні.
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Seshat, в мене шок ми з вами на одній вулиці будемо жити навіть на вашому фото видно наш котедж ще поки погано орієнтуюсь на цій місцевості, бо ніяк не можемо зібратися закінчити усі ремонти і переїхати з своєї квартири в це прекрасне передмістя
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Наша Шеврулька Лачетті Найчастіше за кермом їздить чоловік, але я теж часом люблю катнутись по пустій дорозі Хатинка не наша
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" цікава темка дійсно приємно буде бачити "своїх" на автошляхах ото таке моє Реберце
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Njavko, а то у вас спереду мандаринки в салоні? Часто таку машинку бачу у Львові.
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Тре машину помити, а то якось не комільфо... У всіх чистенькі, одна моя буде зашльопана.
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Тааак. треба митися і виставлятися Моя хоня концертовна фото старе. річної давності. Вмене напевно сама старенька автівочка трохи раритетна Мож на автофорумівку? На стадіон звичайно.
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" ні, то не я але ту машинку теж часто біля Спартака колишнього бачу, у неї три вісімки в номері та мандаринки на панелі - у мене дві четвірки і маленький червоний кед
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" У мене Land Rover Freelander2, помаранчевий, він такий один у Львові. Поки не їжджу через нещасний випадок на лижах...
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Такий-такий, тільки він в мене часто немитий ---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:36 ---------- Це знимочка моєї машинки
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" а я вас сьогодні засікла як ви виїджали від медінституту біля Винниківського
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" А то наш Нісанчік Може нарешті і я собі зроблю права, щоб нормально по місту пересуватись, а не по безГАЇшним місцям
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Помив чоловік вчора. Наша тойотка авенсіс. Блистить, як у кота очі. На жаль, машина і колір не "унікальний". Тільки в нашому привозі салоном машини, точно таких було 7 штук. Рейки не знімаємо ще. Надія вмирає останньою. Кльова машинка, вже 5 років нам вірно служить, такого натерпілася.
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" люди, в кого є знайомі на субару легасі білого кольору, дуже треба?
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" То я на свому Tucson-чику. Деколи буває чистіший Сигнальте
Відповідь: Наш автопарк або "свої за кермом" Якщо побчите повільного равлика, ось такого, їх мало у Львові, саме цього кольору, це я