Пропоную побавитись в таку гру. Так як імена будуть повторюватись, можна писати "японською" свої ніки, прізвища, імена тваринок або просто різні слова, які вам сподобаються. Гарної забави ---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ---------- Буду першою. Мотана - Оля Рімононокі - Холлі
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Чикатона - Таня Шикисукимэ - Рижик Щось в мене не дуже красиво вийшло, особливо нік
Відповідь: Напиши своє ім"я японською рінкашікіна -Марія рінкамеаріфучімека - максютка ото понавиходило язик можна зламати
Відповідь: Напиши своє ім"я японською катотока- Анна катона - Аня кататана - Алля Якось воно в мене майже одинакове,так як і на нашій мові
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Так як алфавіт російський,то: мэшикиаричикитока - Кристина зукашизуки - Барбі Сподобався нік в перекладіА представте попаду я в Японію,і от так представлюсь,то я собі швидше язик зломлю,і своє ім'я забуду:wacko1::D
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Світлана - Арирукучитакаринка Вєта - Рукучика IndigoChild - КитотекижимоКекитате
Відповідь: Напиши своє ім"я японською Такитакина :xaxa: Або Такитана, якщо Ліля. А взагалі вони моє ім'я вимовляють як Рірія.