Вирішила запровадити нову тему про наших діточок з їх друзями. В мого старшого синочка окрім друзів з якими ми товаришуємо є ще й такі А з цим милим ведмедиком ми не розлучаємось з 4-ьох місяців.
Відповідь: Найкращі друзі наших малюків Знаєте, як ловлять мавп? У ящик з невеликою діркою кладуть банан. Мавпа його хапає, а відпустити вже не потрафить (виховання), а з бананом лапа не пролазить. Я Данилові це нагадую, щоб не тягав у руках зайве.
Відповідь: Найкращі друзі наших малюків В нас теж є улюблений котик. Ну Вікторія з ним і спить, і бавиться. Має він вже два роки. Пару раз брала в садок. Бувало забувала і дуже від того сумувала. А тепер домовилися, що кіт лише в хаті, бо може загубитися, а він її вірний друг. Вважаю, що така прив’язаність до якоїсь одної іграшки не є поганою. Але важко дитині буде, як втратить її.
Відповідь: Найкращі друзі наших малюків Мвю знайомих, котрі теж так попеклися. Після того, як загубили забавку в снігу, прописали хатнє правило, що улюбленим забавкам за поріг зась. Тут часто навмисне до забавок привчають. Так легше дитину винести в іншу кімнату жити.
Відповідь: Найкращі друзі наших малюків А моєму малому 1,1 рік то він мягких іграшок шарахається, особливо махнатих, навіть в руки не бере одразу в крик, зато телефоном і мишкою від компютера бавився б цілий день.
Відповідь: Найкращі друзі наших малюків В нас, мені здається, прив"язаність до іграшки виробила в деякій мірі почуття відповідальності за друга. З переходом в дитсадку з ясельної в молодшу групу, розтлумачила, що в молодшу групу неварто носити ведмедя, так, як ми подорослішали. В успіху сумнівалась, але - мені вдалося. Тепер ми з ведмедиком тільки спимо і катаєм його на машині.