Найбезглуздіша річ, яку я купила (купив)...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 30 Травень 2008.

1. Olenka

Olenka Well-Known Member

Часто буває, що ми під впливом різних факторів купуємо речі, які потім нам не потрібні.
    Пропоную тут ділитися досвідом найбезглузішіх речей, які Ви купили...
    Може хтось на чужому досвіді зекономить гроші, час або ж вільне місце в хаті...

Я, наприклад, повелася на рекламу і купила комбайн Le chef по ТБ. Гарно виглядало по рекламні, але насправді не так легко на ньому те все робити. Може на дачу він б був супер. А так як в мене не має дачі, то лежить він в коробці і тільки місце займає...

• Подобається Подобається x 23
  2. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Найбезглуздіша річ, яку я купила (купив)...

В мене є кілька речей з одягу, які нема "до чого одягнути", дивлюся на них і думаю як то можна було таке купити? Ну і босоніжки на такій шпильці, що ходити в них просто не можу. А недавно ще придбала таку штуку, щоб вії підкручувати, так і лежить... О, та я можу довго тут писати :D :D

• Подобається Подобається x 29
  3. nastinka

nastinka Well-Known Member

колись з подругою сперичалась, ненавиділа і ненавиджу рожевий колір, ми йшли біля магаину білизни та всяких там халатів, і вона сказала що я собі в житті не куплю рожевих тапочок з халатом таким же ж рожевим, я сказала давай я купляю а ти мені ставиш ящик чорного шоколаду Корона) вона погодилась, а я отримала ящик шоколаду, тапочки з халатом так і лежать як пів року, порохом припадають)))
    напевно пригодяться під час зваблювання мого чоловіка))

• Подобається Подобається x 14
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой у мене також з мештами трапляється... куплю а потім носити не можу, бо в магазині ніби нічого виглядали і на нозі лежали... а як починаю ходити то або злітають або тиснуть.

• Подобається Подобається x 13
  5. Romko

Romko Black Member

Якщо вдуматися,то вони всі безглузді...оті речі...

• Подобається Подобається x 28
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Well-Known Member

Дружина переконана, що це - кіт (25 гривень).
    Спочатку ми придивлялися до мейнкуна (650 баксів), потім вона пригледіла сибіряка (250 грн). І коли поїхали на "птичку" купити деякі аксесуари для майбутнього сибіряка, я "відчув", що мене щось штовхнуло на вході. В глибині однієї з двох торбин бабуськи, серед купи сірих і білих, знайшовся справжній мармуровий (смуги вздовж та спиралі). От і взяв "на голову дружині".
    На одних тільки ветеринарів пішло мабуть вже 2500 грн.
    А жере - на 25 грн за 2-3 дні. І ошийники губить двічі на місяць.

А дружина все шкодує, що не взяли сибіряка.
    Сибірячку (до пари) чомусь не хоче. :)

• Подобається Подобається x 30
  7. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ролики з яких я виріс

приставку до тєлевізора - 8 бітну :cool:. яку я подарував племіннику.

8. Масік

Масік Well-Known Member

приставку денді , яка навіть не включилася , а по гарантії міняти не хочуть :)

• Подобається Подобається x 9
  9. nastinka

гм) ручку з сердечком) та пушком......гг)))

10. Масік

Масік Well-Known Member

Взагалі купувати безглузді речі це мабуть хвороба :) особливо коли є зайві гроші :)

• Подобається Подобається x 5
  11. Olenka

Olenka Well-Known Member

Недавно читала "рейтинг" найбезглудішої побутової техніки...
    На першому місці була морожиниця (не знаю як правельно перекласти, ice cream maker). А я недавно думала її купити: чоловік дуже любить морозиво :)
    Розказую про це своїй кумі (вона живе в Німеччині). Каже, що то ще не найбезглуздіша річ і що вона недавно бачила в магазині пристрій (!!!!), щоб робити круглий отвір в шкарлупі вареного яєчка, типу, щоб коли подаєш його до сніданку естетично виглядало... :)

Додано через 3 хвилини
    до речі вона мене і спиняє від покупок таких безглуздих речей, бо я як надивлюся німецьких сайтів відразу все хочу, а вона просто каже: я тобі того не куплю :) Останнього разу не захотіла мені купити пристрій щоб робити солодку вату (я її обожнюю)...

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Це про мене:shy: але добре що у мінімасштабах:)

• Подобається Подобається x 1
  13. nastinka

в мене манія на канцелярські товари))
    всякі блокнотики та ручки)))
    в мене всі шухляди у столі забиті)

• Подобається Подобається x 4
  14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

:D
    Просвітіть свою куму, Оленка...
    Той пристрій - для електричної яйцеварки. Проколюєш в свіжому яйці дірочку, і кладеш його в яйковарку варитися...

До-речі, дивне співпадіння... я 5 хв. тому хтів якраз написати, що моя найбезглуздіша річ - куплена електрояйцеварка...

15. nastinka

гг) а в мене та штука для подрублення м'яса стоїть, отак собі там порохом припадає, бо ніц шось не мелить)

• Подобається Подобається x 1
  16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Та штука продається в комплекті з яйцеваркою, та й вона не робть таких великих дірок ( як я зрозуміла з допису Оленки).А нам яйцеварку подарували і досить непогана штука,я вам скажу...

Додано через 1 хвилину
    А ось тостер стоїть порохами припадає...

• Подобається Подобається x 2
  17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Так. Але в Німеції продаються ще окремо точно такі штуки, для більш вимогливих... багатше оздоблені, або сталеві. Напевно про них мова, принаймі я так зрозумів з допису Оленки.
    Або це просто штукенція для зрізання кінчика вареного яйця. Але це практично, і аж ніяк не для естетичного вигляду, як розказувала німецька кума... ;)

18. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

хм... можливо ви мяса не їсте. в нас вже одна пішла на пенсію. другу потужнішу придбали. то не гроші на вітер.

колись мама отримала подарунок - хм... як це назвати.... електричний пристрій для витискання соків з цитрусових. то цей апаратик (він дуже маленький за габаритам) роками не мав примінення. але останнім часом він частіше у вжитку.

тому роблю висновок, що кожна безглузда куплена\подарована річ ще чекає свого часу.

19. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я і не знала, що в яйцеварку треба класти вже проколені яйця...
    Продається вона окремо. Працює по принципу дирокола :) Тільки дирки більші :)
    казала, що робить круглу дирку. Не казала ні про сирі ні про варені яйця
    то вже я доповнила про естетику. Я, наприклад, ніколи того не купила б... Хіба у мене був би ресторан і подавали б у ньому варені яйця на сніданок :)

Додано через 3 хвилини
    Напевно. А яйця вона і на тверо і мягко варить?
    Я для такого діла використовою пароварку, у мене там є спеціальні ямки для яєць...

• Подобається Подобається x 2
  20. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

І в нас теж. Спочатку як купили, то щодня їли тости.. А потім купили мікрохвильовку і почали їсти гарячі канапки..
    В мене нема звички купувати безглузді непотрібні речі. Я якось більш раціонально до речей відношусь. Викидаю, або віддаю речі, якими більше року-двох не користуюсь. Це про одяг більшою мірою.
    Часто доводиться відмовляти чоловіка від покупки непотрібних (не першопотрібних) речей..

• Подобається Подобається x 6