Що би ви зробили заради своєї другої половинки? чи стрибнули з парашута маючти жахливий страх висоти, чи пробачили зраду.???? кожного вечора коли він приходив з роботи в поганому настрої чи підтримали ви б його, навіть якщо він не правий? просто цікаво чи у наш час є справді чисте і світле кохання яке готове віддати все, а в замін не чекати нічого) Які найшаленніші вчинки ви зробили заради свого кохання?
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Заради кохання,яке сопе біля мене вже майже 8 рік,я полишила першого чоловіка ,потім розвід,потім жила в іншому місті(переїхала до нього в Трускавець),без друзів і сім"Ї що відвернулась від мене,без роботи(не могли найти),нерозуміння його батьків,що це я "львівська пані приперлась" сюди...і багато чого.Мені було 22.А тепер,ми живемо у Львові,маємо власну квартиру,роботи,і саме цінне синочка 2,3 рочка І я щасливаАле сліз було море,зато сліз щастя ОКЕАН. ---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:10 ---------- Не памятаю конкретно яка форумлянка написала, що найбільшим її щастям є чути як соплять її два носики вночі,але це вартує всього!
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? ви молодчинка покинули все, заради коханого чоловіка)))))) не кожен відважиться на таке) треба мати величезну сміливість, щоб залишити все... а можливо просто щиро любити, нажаль зараз дуже мало щирості ми перейшли на швидку їжу, швидкі знайомства, швидкий секс.....кохання по інтернету, також швидкісне( ---------- Додано в 01:25 ---------- Попередній допис був написаний в 01:23 ---------- Не памятаю конкретно яка форумлянка написала, що найбільшим її щастям є чути як соплять її два носики вночі,але це вартує всього! до цього потрібно прикласти чимало зусиль)
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Та ні,зусилля прикладають спортсмени коли йдуть на рекорд!Ой.я сама не знаю що то було але....то як пригнути у водоспад,Ніагарський причому ---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ---------- Більше не хочу
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? ... покинули колись коханого чоловіка заради коханого чоловіка. Все це правда, людство зараз споживає рекламу, не задумуючись. Але я до свого чоловіка закохалась саме по інтернету. І їздила тисячу кілометрів в одну сторону на вихідні...
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? - стрибнула б . Люблю екстрім - підтримала і підтримую Ні. Ніколи. Це питання обговорювалось не раз по між нас перед одруженням. І ми цього дотримуємся. для мене це також саме більше щастя - нажаль не було якихось шалених вчинків, лише щирі взаємні почуття. А от заради дітей - шалені вчинки були , про які я не шкодую, і будуть, якщо це буде потрібно.
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? читаю назву теми: "на що ви ладні заради КОХАНЦЯ" думаю, чи то я дурненька, чи то лижі не їдуть
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Назву теми варто уточнити. Краще було б так: На що ви ладні заради збереження і захисту справжнього, взаємного кохання? Якщо відповідати саме на це запитання то моя відповідь наступна. Я на все ладен заради збереження і захисту справжнього, взаємного кохання. Тому що вважаю, що справжнє взаємне кохання - це один з найважливіших факторів фундаменту людського щастя. Але маю виключення з цього всього. Я не пробачу зраду (бо це означає відсутність справжнього взаємного кохання) і не погоджусь на нездоровий спосіб життя (бо це другий найважливіший фактор фундаменту людського щастя) Це лише мода. Мода це диктатура, яка знищує особистість і натомість виробляє китайські штамповки, і ставить всіх в один ряд. І тут зовсім не надається значення здоров'ю чи щирим людським почуттям, скоріше навпаки. Моду потрібно ламати! Так дійсно. Мабуть це можна назвати одним з найголовніших недоліків знайомства через інтернет. Але якщо глянути на це з іншого боку то можливо без інтернету ви б разом ніколи і не зустрілися... ---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ---------- Можливо то було зовсім не кохання, кожен можемо помилитися.
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Так... Навіть покинути здоровий спосіб життя... Швидше б ви уже закохалися, чи що...
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Значно, бачу, міцніший, ніж взаємна довіра, жертовність, терпеливість, бажання ощасливити іншу людину, а не задовольнити свої потреби... Ви - геній! А я б постаралася змінити себе. І стати більш терплячою. Хоча для мене це - найважче.
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Шановна Just me, перед тим як робити свої геніальні висновки, уважно, декілька разів вдумчиво перечитайте мій допис. Особливо зверніть свою увагу на наступні слова.
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Не бачу сенсу сперечатись, усі ми різні. Але той, хто любить, не думає про свій "найважливіший фактор фундаменту людського щастя", бо щастя для закоханого в іншому полягає...
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Втому то і суть що це не свій, не мій особистий важливий фактор фундаменту людського щастя, від якого залежить моє особисте щастя. Це загальнолюдський фундаментальний фактор і саме тому від нього залежить не моє особисте щастя зокрема, а щастя всіх людей взагалі, тобто наше спільне щастя. І якщо ще висловлюватися точніше то від нього залежить не саме щастя (бо Ви можете сказати що і без цього можна стати щасливим) так от не саме щастя, а фундамент на якому базується це щастя. Цей фактор дає міцність цього фундаменту, а якщо фундамент міцний то щастя буде довготривалим і ніщо його не зруйнує. І навпаки без цього фактору фундамент закладений під щастям буде хиткий слабий і таке щастя буде не тривалим, тобто буде як спалах, спалахнуло і через деякий час згасло...
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Якась така суміш слів "щастя" і "фундамент" ... Ми всі вже розуміємо, що здоровий спосіб життя - то найміцніший фундамент, основоположна чеснота і т.д. Але ж чому про це постійно повторювати, в усіх темах?
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Якщо кохаєш ти приймаєш людину із всіма її недоліками, допомагаєш їй позбутись шкідливих звичок, а не ставиш перед фактом або я або звичка . щастя у кожного своє , в різних проявах, а не всіх однакове і воно не складається тільки з ненаявності поганих звичок. як тоді живуть пари в яких чоловік не палить, а жінка палить, чи навпаки? вона взагалі може не мати їх, а набути з часом , в той момент коли ви не зможете без неї....невже ви її залишите????
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Хотілося б сказати, що щастя не можна визначити словами. Воно - це відчуття, твій внутрішній світ. А що змушує це відчувати - чи здоровий спосіб життя, чи опале листя, чи любов - у кожного своє. Що б я зробили заради кохання? ВСЕ.
Відповідь: На що ви ладні заради кохання? Стрибнула б! Але не думаю що в житті будуть обставини які мене змусять це зробити заради кохання)) О це вже ні!!! НЕ думаю що кохана людина і надалі залишалась би коханою після такого. Підтримати? Та підтримую кожен вечір і словом і ділом. А коли він не правий, то для чого йому підтримка? Ну, не правий то не правий. Я тоже буваю не права. Вийшла заміж не задумуючись про майбутнє. Ні кола, ні двора, ні грошей. Так на початках було.