Молитва перед інтимом

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 2 Вересень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Католикам объяснили, какую молитву произносить перед сексом

• Подобається Подобається x 5
  2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Відповідь: Молитва перед інтимом

Ну а де про таке у Біблії написано? Чим вони таке аргументують? Звісно шо це класно молитися і дякувати Богові. От тільки це слід розуміти, відчувати ту потребу у молитві, як у спілкуанні з найближчим другом, батьком, наставником.
    Ідея молитися перед сексом звісно шо класна, але чи можна десь глянути на зміст тої молитви?
    Звісно шо не мені осуджувати, але свою думку висловити можу. Чи не так? Так ось, як на мене то це мінімум смішно, а максимум - глупство. Лібше б пояснювали значеня молитви, як такої. А не писали на "все случаи жизни". Молитва має бути своїми слова, виходити з серця, а не бути написана кимось вумним у якомусь молитвеннику. Це чужі слова!!! Якими гарними вони б не були і яких випадків життя не стосувалися. Чи може і при спілкуванні з другом говорити якимись завченими фразами, чи ходити з книжечкою де є написано всі теми для розмов і варіанти відповідей на них?

• Подобається Подобається x 4
  3. Liliyah Romanova

А треба писати в Біблії? ;)
    Написано "безперестанно моліться". А вже як, то справа кожного особиста. Церква не встановлює це як обов*язок, а як пораду. При тому це дуже часто є відповідь на питання до священиків. То ж практичні речі.
    Покажи, чим вони Біблії перечать. Хоч півсловом. ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. Liliyah Romanova

А де таке написано? ;)
    Я тя прошу, ти так конкретно перебільшуєш. Спокійніше, без фанатизму.

Знайшла текст англійською:
    Father, send your Holy Spirit into our hearts. Place within us love that truly gives, tenderness that

truly unites, self-offering that tells the truth and does not deceive, forgiveness that truly receives, loving physical union that welcomes. Open our hearts to you, to each other and to the goodness of your will.
    Cover our poverty in the richness of your mercy and forgiveness. Clothe us in our true dignity and take to yourself our shared aspirations, for your glory, for ever and ever. Mary, our Mother, intercede for us. Amen.

І ще дуже цікавий коментар віруючої людини http://www.kp.ru/daily/24353/541039/

• Подобається Подобається x 1
  5. Adriasia

Лілю, ну я не нігде не розуміла тих молитов з молитовника.
    Я дуже часто молюся коли гуляю, коли знаходжуся у транспорті. Моя молитва більше схожа до монолог з другом, без додаткових ритуалів, клякань, хрещень і т.д.
    Мо я якась неправильна? Хоча в кожного це особисте. Комусь добре не замислюючись прочитати вже шось готове і поставити галочку "помолився", а інший може годинами просто спілкуватися (коли я про те як я молюся розказала одному священнику він мене глибо вразив сказавши шо це ознаки шизофренії. Довго я тоді з почуттям гумору ходила), а ше хтось просто не вміє своїми словами і т.д. Кіко людей тіко й думок.

6. Liliyah Romanova

Ну, сорі, але те, що ти не розуміла, не робить погоди для тих, хто розуміє. :)
    І твоє нерозуміння в Біблії теж не записане.
    Ще раз кажу, покажи, що такі молитви хоч півсловом перечать Біблії. Або що в Біблії десь таке заборонено. Отоді й можна про щось говорити. ;)
    Оце ти вже загнула! Альо! Не вивищуйся над іншим, дорогенька, на нестійкий шлях ступаєш.

І один священик не робить погоди, чи не так? Ти просто шукаєш зачіпку, пояснення, чому ти НЕ ТАМ. А цього робити не треба. Будь собі де є й живи зі спокоєм в душі. А мучить щось, то не спихай докори сумління чи вину на інших.

7. Adriasia

Я просто на превеликий жаль знаю таких людей. І мені щиро прикро, що ти подумала шо я вивищитися хочу. В жодному випадку. Я просто сказала як молюся я. Ніц поганого у молитві перед інтимом нема, але не тра її писати. Тра пояснювати прихожанам суть молитви і її важливість для людини. Для чого слід молитися?
    Я дуже часто коли спілкуюся з людьми на релійні теми то запитуюся "А для чого ви молитеся?" і блін, або мені якісь не ті люди трапляються або шо, но чогось всі відповідають як "бо так треба", то "ше моя прабабця молилася і я молюся вона мене навчила" і перлом є те шо декого це ставить у ступор, люди банально не знають шо відповісти.
    Свій комент який я написала я написала шо ліпше би не молитви на всі випадки життя писали, а пояснювали людям важливість молитви як такої. Бо на жаль чомусь потрібно пояснювати. Навіть коли у мами своєї запитала пошо та молиться то отримала якусь несуразну відповідь..... Ой то певно тра іншу тему створювати...

І ше. От візьмемо для прикладу молитву перед інтимом. От вирішили двоє, що зара в них буде інтим і як має то той процес молення виглядати? Взяти в руки молитвенник і читати?

• Подобається Подобається x 3
  8. Liliyah Romanova

Я пам*ятаю. Мене тільки дивує, чому ти раптом вважаєш, що УСІ такі. Що за рівняння всіх під один аршин? Так, є люди, так звані обрядовці, котрі виконують різні ритуали, не розуміючи їх значення, але вони не є християнами, а християни знають, у що вірять. От до своєї пастви Церкви й приходить із такими речами. А те, що на тому й паразитуючі поживляться - то це вже не її клопіт.

А з відповідей людей не дивуйся, вони не звикли говорити про інтимне, сокровенне. Простіше сказати щось таке, ніж серце комусь відкрити.
    А ти колись молилася із коханим разом? Чи із подругою? Чи з дитиною?

• Подобається Подобається x 2
  9. Adriasia

з дитиною... з Яною. Я знаю шо вона мене розуміє, але просто ше цього мені не показує.
    і з коханим часто раніше молилася....

10. Liliyah Romanova

А коли вона говорити навчиться, як будете молитися? одна говорить, інша слухає?

11. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Чому ні?
    Не кожен може висловити навіть те, що йде від серця, підібрати потрібні слова. Чим погано мати підказку?

• Подобається Подобається x 7
  12. Нюта

Нюта Well-Known Member

Церква осучяснюється. Все йде вперед, ось і молитви теж. Зрозуміло, що в 21 ст. безглуздо розказувати, що - "секс - це така штука, яка використовується для зачаття дітей, а займатися ним заради задоволення тіла - то зле". Тому - церква наближується до людей таким чином, на мою думку.

13. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

Ви знаєте, мені іноді буває чогось незручно: перед тим як ти у ліжко молюся, а потім робимо всякі глупості.. чи правильно це..

14. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

vitalinka:girl_haha: а що, не молитися буде правильніше? ;)
    щось схоже говорив мій чоловік... не чіпляй образа в спальні, бо він буде нам мішати:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

З.І. я по молодості думала, що цілуватися у великідний піст є великим гріхом:girl_haha:

15. Liliyah Romanova

Які глупості? Секс не є гріхом. Помолилися чи ні - Бог все одно вас бачить. :)

Ти робиш те, чого навіть Церква собі не дозволяє.
    Вона пропонує молитви, як поміч. І не вказує, кому як молитися. Хто що хоче, те й обирає для себе. Ми наприклад і так, і так молимося. Тобто і своїми словами, й написаними молитвами. І псалмами також. І не бачу навіть найменшої причини, чому би якась із форм мала бути заборонена чи відкинена. Бог дає свободу, а людина вічно норовить в іншого цей дар відібрати.
    Подивися, як протестанти моляться. Один говорить, інші за ним повторюють. А тут можуть усі разом, без еха.

• Подобається Подобається x 2
  16. MamaMarmeladka

MamaMarmeladka Well-Known Member

Цілком згідна !!!!!!

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Не викорінилось ще у людей поняття, що секс це щось сороміцьке. Але ті самі люди вважають, що секс до шлюбу - нормально, а молитва подружньої пари перед сексом - дико.
    А щодо "чужих слів"...Пісні ми теж не самі складаємо - переспівуємо чужі, а це теж чиєсь особисте, вилите на папір з глибини душі. Щоб молитви з молитовників не були "чужими" треба вникнути у їхню суть, а не "клепати".
    П. С. А молитва "Отче наш" також поза списком?

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Хто в тому винен? Вчитуйся уважно! На те вони й молитви, які переходять від поколінь до поколінь, від одного народу до іншого, що вони є перевірені і відшліфовані, підібране кожне слово. Молитва від себе це як "бонус". В молитві має бути шанобливе ставлення, яке чітко визначене в "Отче наш" (не завжди ти говориш з другом, частіше з батьком)
    Щодо молитви перед близькістю. В нас так і виходить - спільна молитва перед сном, а тоді в ліжко... Деколи дійсно мучила совість, що тільки помолились, так зразу і за справу. Але потім комфортно стало. Чого тут поганого? Це подружжя, на яке мене Бог благословив, Він перший, кого запрошувала на це свято. То нічого поганого в подружній близкості нема.
    Чи доцільна спеціальна молитва? Думаю, непогано було б мати принаймні приклад, а далі вже можна і свою особисту додумати.

• Подобається Подобається x 9
  19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Чиста правда. Багато молитов є такі милозвучні і легко запам*ятовуються, як пісня. Та ті ж самі псальми, вони ж були написані звичайною людиною яка огого як низько впала але покаялась і власне склала цілу книжку молитов. Маю добру товаришку яка є протестанткою і вона молиться своїми словами, але навіть протестанти вчать молитву до ангела (не таку як наша) всіх своїх дітей, і в кожному магазині з їхньою літературою можна знайти ляльку яка промовляє цю молитву. Ця молитва виглядає так в приблизному перекладі:

По англійськи воно звучить так:

Якщо я сховаюсь під ковдру то Бог не побачить те що я роблю? Цікаво, бо ми віримо що він є з нами у кожній хвилині і нами опікується, але під час сексу він що раптом кудись виходить? чи дивиться в іншу сторону? Мдям. Щось тут логіки бракує.

Тому я не бачу нічого поганого в тому щоб перед інтимом помолитись.

20. Сюзанна

Сюзанна Active Member

Лично мы с мужем уже давно пребываем в молитве. У мужа это в крови, потому что он священник. Поначалу я не придавала особого значения молитве, тем более перед занятием сексом, но в скорем времени заметила ее неоценимое влияние на проявление чувств во время интима. После молитвы возможно наилучше почувствовать, что такое настоящая любовь, все ее нежности и ласки с Божьего благословенья.

• Подобається Подобається x 6