МК зі швидкісного вишивання!!!

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем Kasia, 17 Березень 2010.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

проведу.

МАЙСТЕР-КЛАС від КАСІ.
    Усі права застереженні. Ідея авторська.

п.1 вибрати правильну картинку, не таку будь-яку, бо треба, а правильну.
    що означає правильну? - таку що до вас говорить:girl_crazy:з монітора на разі.:girl_haha:
    п.2 як заговорила, одразу " не отходя от касы" розглядаємо схему, захомячуємо, друкуємо сторіночку з нитками- і швиденько перевірємо , які з цих кольорів у вас вже є в запасах.:girl_curtsey: пригаємо від щастя , що співпало з запасами аж 2 нитки:girl_haha:гарно біля номерів цих ниток ставимо ВЕЛИКИЙ плюс.
    п.3. чекаємо суботи. беремо цю бамажку з номерами ниток в ліву руку, в праву - торбинку з гаманцем і біжимо на закупи.оббігаємо 3 коло по Львову по всіх рукодільних точках - є. усьо є - нитки , тканина, і "гудбай целюліт" після пробіжки:girl_claping:
    п.4 вдома - пофіг все,най буде війна і голодний чоловік - швиденько закладаємо перші "цеглинки"-хрестики . З ВЕЛИЧЕЗНИМИ ЩАСЛИВИМИ ОЧИМА - біжимо це ДИВО показувати чоловіку і решта домашнім - включаючи котів, собак і попугаїв :girl_haha:
    п.5 з чистою совістю і безмежною радістю завершуємо домашні клопоти - і знову беремося за вишивання......
    п.6-п.20 -читати п.5. якщо ви на роботі - то п.5 читаємо " завершуємо усю роботу в 13,00, 10 хв. їмо , і знову беремося за вишивання......до 14,00"
    п.21 при виконанні п.6-20 РЕГУЛЯРНО ВИСТАВЛЯЄМО ФОТО ПРОЦЕСІВ, з метою потішити себе компліманами, і всіх решта хомячків - красою.
    п.22 завершену вишиту роботу показуємо аналогічно усім п.4
    п.23 просто супер пупер оформлену картину показуємо хомячкам, збираємо компліменти і в офіційно-урочистій церемонії , вішаємо на цвяшок на стіну, в місці, що добре проглядається з усіх кутів кімнати.. до загальної галереї:girl_haha: ( з метою зібрати компліменти від усіх гостей, звісно:girl_haha:)
    п.24 неймовірно горді своєю роботою, переходите до п.1

п.с. ось вам і майстер клас.:girl_haha: на мою думку, головне, це звісно натхнення. як його нема-то з примусу ніц не вийде:girl_curtsey: УСІМ БАЖАЮ ФАЙНЮЧИХ І ШВИДКИХ І ВДАЛИХ І ГАРНИХ ПРОЦЕСІВ!

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Дякую, Касю ,за такий майстер-клас,насміялась від душі:girl_claping:.

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

ай ну ту вишивку , пайду в письменники-гумористи:girl_crazy::girl_haha:

4. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я ридаю))))) Максимально наближено до правди!
    5 балів за майстер клас)

5. Galysik

Galysik Well-Known Member

Я-б додала, що швидкість приходить туди, де добре організоване робоче місце (зручне крісло, вишивальний ноут під рукою із РМ і аудіокнигою, нитки в органайзері, правильно підібрана голка, гарне освітлення, розмітка, та відсутність відволікаючого фактора) Тоді вишивка іде як пісня!

6. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!!

Ну Касюнька молодець:girl_claping:!
    За п.1 - 12 балів. Тільки в мене він триває три дні: якщо картинка говорить до мене і на третій день - то ВОНО:girl_in_love:. Далі - все по списку.

7. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

і Посиденьки в "повисеньках", а краще взагалі і-нет вимкнений:girl_haha:

8. OlichkaI

OlichkaI New Member

Я не знаю як, але це ніби за мною підглядали:girl_haha:
    як в реаліті-шоу "за склом",
    але в п.3 по магазинах у мене чоловік прискорення дістає:girl_crazy:

9. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Касюню, дякую за змстовний і доступний МК. Насміялася поки читала
    цей пунк ніби й про мене написаний. Я останніми днями отримала величезне натхнення до вишивки, вишиваю що й голови не підношу, в дома все догори дригом, а на вечеряємо гречкою, макаронами, рисом тим що не потребує довгого приготування

10. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

сьогодні "день третій" :), відкрила вранці плановану на конкурс картинку (ще вчора картинка була "дуже правильна"), а вона до мене не говорить :sad:
    щойно подивилась на неї знову - так і є, мовчить!

тепер от думаю що робити – чекати "дня четвертого" чи терміново міняти картинку (див.п.1)?:girl_haha:

11. kitka

kitka Well-Known Member

Опа! Я цього не передбачила....
    А як мовчить? Підло мовчить, чи хоче щоб її ще порозглядали?
    Щось я таке горожу...

12. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

:lol:
    та, так, трохи підлувато мовчить, я б сказала :girl_haha: - дивиться на мене з такою хитрою посмішкою, і мовчить!

я вже думала на робочий стіл виставити ще кілька картинок - створити, так би мовити, здорову конкуренцію, - хто буде впродовж кількох днів красномовніше промовляти, той і залишиться :)
    а решту - потраплять в корзину!

13. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

мама мія хоч би цей діалог інші не читали, а то подумають що на гілці вишивальниці всі трошка тойво...:girl_crazy:

15. kitka

kitka Well-Known Member

Тааак... Для тих, хто вперше щойно зайшов сюди: починайте читати з першої сторінки... Бо то вже якась сценка типу "Сулейман на оглядинах"...:girl_haha:

16. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

о ні, вона так безсоромно, я б сказала, мовчить!
    я пробувала говорити кілька разів і сама - а вона тільки з висоти свого класично-античного дизайну на мене споглядає гордовито :)

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А до мене та, що першою обрала, тепер не промовляє. А от друга - змушує посміхатися. Значить правильний вибір. :girl_tender:

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Фіяна поділіться схемкою в пп, бо шукаю щось таке класично-античне.:girl_in_dreams: Обіцяю,що нікому-нікому не покажу. Я для себе прошу а не на конкурс :girl_cool:

19. Juliasia

Juliasia Member

Касю - супер!!
    Галюсик - теж в яблучко!
    А в мене є ще одна умова - доглянуті руки...бо як берусь до вишивання, а з нігтями непорядок, то дууже відволікаюсь.