проведу. МАЙСТЕР-КЛАС від КАСІ. Усі права застереженні. Ідея авторська. п.1 вибрати правильну картинку, не таку будь-яку, бо треба, а правильну. що означає правильну? - таку що до вас говоритьз монітора на разі. п.2 як заговорила, одразу " не отходя от касы" розглядаємо схему, захомячуємо, друкуємо сторіночку з нитками- і швиденько перевірємо , які з цих кольорів у вас вже є в запасах. пригаємо від щастя , що співпало з запасами аж 2 ниткигарно біля номерів цих ниток ставимо ВЕЛИКИЙ плюс. п.3. чекаємо суботи. беремо цю бамажку з номерами ниток в ліву руку, в праву - торбинку з гаманцем і біжимо на закупи.оббігаємо 3 коло по Львову по всіх рукодільних точках - є. усьо є - нитки , тканина, і "гудбай целюліт" після пробіжки п.4 вдома - пофіг все,най буде війна і голодний чоловік - швиденько закладаємо перші "цеглинки"-хрестики . З ВЕЛИЧЕЗНИМИ ЩАСЛИВИМИ ОЧИМА - біжимо це ДИВО показувати чоловіку і решта домашнім - включаючи котів, собак і попугаїв п.5 з чистою совістю і безмежною радістю завершуємо домашні клопоти - і знову беремося за вишивання...... п.6-п.20 -читати п.5. якщо ви на роботі - то п.5 читаємо " завершуємо усю роботу в 13,00, 10 хв. їмо , і знову беремося за вишивання......до 14,00" п.21 при виконанні п.6-20 РЕГУЛЯРНО ВИСТАВЛЯЄМО ФОТО ПРОЦЕСІВ, з метою потішити себе компліманами, і всіх решта хомячків - красою. п.22 завершену вишиту роботу показуємо аналогічно усім п.4 п.23 просто супер пупер оформлену картину показуємо хомячкам, збираємо компліменти і в офіційно-урочистій церемонії , вішаємо на цвяшок на стіну, в місці, що добре проглядається з усіх кутів кімнати.. до загальної галереї ( з метою зібрати компліменти від усіх гостей, звісно) п.24 неймовірно горді своєю роботою, переходите до п.1 п.с. ось вам і майстер клас. на мою думку, головне, це звісно натхнення. як його нема-то з примусу ніц не вийде УСІМ БАЖАЮ ФАЙНЮЧИХ І ШВИДКИХ І ВДАЛИХ І ГАРНИХ ПРОЦЕСІВ!
Відповідь: Вишивані роботи в процесі Я ридаю))))) Максимально наближено до правди! 5 балів за майстер клас)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі Я-б додала, що швидкість приходить туди, де добре організоване робоче місце (зручне крісло, вишивальний ноут під рукою із РМ і аудіокнигою, нитки в органайзері, правильно підібрана голка, гарне освітлення, розмітка, та відсутність відволікаючого фактора) Тоді вишивка іде як пісня!
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! Ну Касюнька молодець! За п.1 - 12 балів. Тільки в мене він триває три дні: якщо картинка говорить до мене і на третій день - то ВОНО. Далі - все по списку.
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! і Посиденьки в "повисеньках", а краще взагалі і-нет вимкнений
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! Я не знаю як, але це ніби за мною підглядали як в реаліті-шоу "за склом", але в п.3 по магазинах у мене чоловік прискорення дістає
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! Касюню, дякую за змстовний і доступний МК. Насміялася поки читала цей пунк ніби й про мене написаний. Я останніми днями отримала величезне натхнення до вишивки, вишиваю що й голови не підношу, в дома все догори дригом, а на вечеряємо гречкою, макаронами, рисом тим що не потребує довгого приготування
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! сьогодні "день третій" , відкрила вранці плановану на конкурс картинку (ще вчора картинка була "дуже правильна"), а вона до мене не говорить щойно подивилась на неї знову - так і є, мовчить! тепер от думаю що робити – чекати "дня четвертого" чи терміново міняти картинку (див.п.1)?
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! Опа! Я цього не передбачила.... А як мовчить? Підло мовчить, чи хоче щоб її ще порозглядали? Щось я таке горожу...
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! та, так, трохи підлувато мовчить, я б сказала - дивиться на мене з такою хитрою посмішкою, і мовчить! я вже думала на робочий стіл виставити ще кілька картинок - створити, так би мовити, здорову конкуренцію, - хто буде впродовж кількох днів красномовніше промовляти, той і залишиться а решту - потраплять в корзину!
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! А ви сама з нею пробували говорити? Може вона просто соромиться?)))
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! мама мія хоч би цей діалог інші не читали, а то подумають що на гілці вишивальниці всі трошка тойво...
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! Тааак... Для тих, хто вперше щойно зайшов сюди: починайте читати з першої сторінки... Бо то вже якась сценка типу "Сулейман на оглядинах"...
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! о ні, вона так безсоромно, я б сказала, мовчить! я пробувала говорити кілька разів і сама - а вона тільки з висоти свого класично-античного дизайну на мене споглядає гордовито
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! А до мене та, що першою обрала, тепер не промовляє. А от друга - змушує посміхатися. Значить правильний вибір.
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! Фіяна поділіться схемкою в пп, бо шукаю щось таке класично-античне. Обіцяю,що нікому-нікому не покажу. Я для себе прошу а не на конкурс
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! Касю - супер!! Галюсик - теж в яблучко! А в мене є ще одна умова - доглянуті руки...бо як берусь до вишивання, а з нігтями непорядок, то дууже відволікаюсь.