Мій СПРАВЖНІЙ (НАЙКРАЩИЙ) ДРУГ! Який він?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Cifalius, 24 Квітень 2009.

1. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Давно хотіла ствоити таку тему на ЛФ, але мене випередили, така тема вже існує!!! Хотілась почути і вашу думку, про ваших справжніх на100ящих друзів!!! Хто вони?
    Напевно і почати потрібно з себи!!! В мене є така людина, дружимо вже....рокі 15! Хоча і кажуть, що дружби між жінками не буває! БУВАЄ!!! Кажуть, що вона є повна протилежність мені...але ми з нею так не рахуємо. ( Наші чоловіки кажуть: Вас по одному терпіти можна, і навіть найти на вас управу можна, але коли ви разом...то ховайтесь всі!!!). Було все, і сльози і сміх, ділили все...і хліб і воду (хлопців не ділили, бо різні смаки). Я цю людину дуже люблю, та ціную, про неї я можу говорити днями і ночами. Шалено за нею сумую, бо живе в іншій державі але частенько бачимось! Зараз вона, так само як і я, виховує малесеньку донечку! Я завжди раділа її взлетам, та завжди переживала при її "падінні"! Я тебе ДУЖЕ ЛЮБЛЮ, моя кохана - АНТОНОВКА!!!

Останнє редагування: 24 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 25
  2. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Мій СПРАВЖНІЙ (НАЙКРАЩИЙ) ДРУГ! Який він?

у мене нема , такої людини. 100%-ної

• Подобається Подобається x 7
  3. odree

odree Well-Known Member

аналогічно. не можу комусь відкритися на 100% :confused:
    як каже Хаус "всі обманюють" от і нема довіри

• Подобається Подобається x 13
  4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

О...класна тема..є про кого розказати...на даному етапі життя, окрім моєї сім"ї, я не можу жити без двох людей ...по черзі..
    є у мене чи то коліжанка, чи то я їй кума, чи то ми сестри..ми ЄДИНЕ ПРОТИЛЕЖНЕ, як оксиморон (логічно несумісні понятття)..мій вірний друг Ірина..ми зовсім різні - по характеру я -вогонь, вона - лід, по темпераменту я - холерик, вона - флегма, у виборі чоловіків - я люблю "в тілі" і брюнетів, її завжди тягнуло на худих блондинів.... і цей список можна довго продовжувати..але ми дружимо 21 рік - вона була у мене першою дружкою, я у неї кумою..мій Любчик - це її дитина, її донечка - це моя зірочка..просто це людина,про яку я згадую впершу чергу - чи біда, чи радість..люблю її...рідна мені...
    і друга, як вона себе називає, "людиночка"..ніколи не могла подумати, що віртуально закохуються, будують стосунки, дружать, але ЛФ познайомив мене з однією "мальотою", без якої сьогодні не можу жити..Ірина мені, як сестра, а тут я знайшла подругу...чесну, справедливу, яка є першим критиком і першим розрадником...щиру, дещо наївну, добру...кожного дня думаю, як вона, що нового, чим займається...радію її успіхам, підсміююсь з її непотрібних переживань...одним словом...Надійка, привіт...

• Подобається Подобається x 35
  5. Макарена

Макарена Well-Known Member

Мій найкращий друг - це моя рідна сестра. Так, як працюємо разом, відпочиваємо, маємо спільних батьків:xaxa: і ще багато чого, дітей майже одного віку. А з подругами часто так стається, що проходить час і губиться актуальність спілкування, хоч не зникає зовсім. Дружила в школі, але після 9 класу подруга пішла вчитись і стали рідше бачитись. Ще два роки школи і нова подруга, яка тепер є хресною в моєї дитини, а я в її - дружимо, бачимось, але вже не є настільки подругами, якби хотілось. В університеті нова подруга, з якою теж часто бачимось, ділимось всім: і матеріальним, і думками, мріями, довіряю на всі 200% і можу теж назвати справжнім другом, але знову ж - відстань проживання, різні захоплення, місце праці нас дещо віддалили. Під час прогулянок з першою дитиною знову новий друг - дружили сім"ями, хресні других дітей, але так сталось, що її вже немає...Зараз маю нових друзів і теж їм довіряю, маю надію, що їм теж зі мною приємно спілкуватись. Взагалі можу впевнено сказати, що в плані друзів я щаслива, люблю людей і прагну спілкування, вважаю, що може бути більше, ніж один справжній друг і не обов"язково вони повинні бути провірені часом.

• Подобається Подобається x 19
  6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В мене є дві людини про яких я можу сказати, що вони справжні подруги.
    За роки, що ми дружимо вони стали мені рідними людьми, я переживаю всі їх біди і радію кожному їх успіху, можливо багато в чому в нас різні погляди, але я точно знаю що подзвонивши навіть серед ночі вони завжди прийдуть мені на поміч.
    З Лікою ми дружимо ось вже 7 років на відстані і це нітрохи не псує нам відносини.
    А Танюшу дуже добре характеризує такий випадок:вона вишила картинку з зайчиком, яка дуже гарно нам підходить в нашу дитячу кімнатку і того року на моє день народження в жахливу погоду, зламавши дві парасольки, будучи на сьомому місяці вагітності, при цьому дуже погано себе почуваючи прийшла мене привітати.
    Я цих людей дуже люблю, вони частинка мого життя.

• Подобається Подобається x 16
  7. kati

kati Well-Known Member

Моя подруга Танюха- дружимо 12 років.Все пройшли разом ....і радості і печалі. Нема такого дня щоб ми не зідзвонились.....говорити можем і годину і дві....ні про що, тобто просто як в кого пройшов день.... Просто не уявляю щоб ми з нею опинились в різних містах або країнах....
    В мене дуже багато подруг, але вона єдина справжня 100% -ва.Знаю що тільки вона скаже мені правду в лице ,так само як і я їй.Мені з нею дуже легко, ми однаково мислимо, однакові смаки в одязі, стилі, однаково дивимось на виховання дітей, відпочинок.......Дуже дуже рада що вона в мене є!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 24
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я нажаль дуже часто натрапляю на дууууже "хороших" друзів, притягують вони мене магнітом.
    І чомусь вони у мене майже всі Олени :haha:
    З самого дитинства я дружила з Натальою, десь до класу 6.
    Я трошки заскоро "виросла" тому якось здружилася зі своєю однокласницею Оленою (хоча з Натальою спілкуємося, вона у мене була друга дружка). Лєна....дуже сумую за нею, в неї в 9 класі помер тато і вони переїхали :sad: Зараз спілкуємося тільки по телефону, останній раз бачилися на моєму весіллі. А з 7 класу ми з Лєною здружилися ще з одною Оленкою :haha: З нею я спілкуюся досі. Вона у мене була перша дружка. Разом ми з нею і гульбанили, розповідали всі наші перші досягнення ділили наші падіння. Одним словом завжди разом. Але оскільки я скороспілка, то дуже швидко закохалася і скоро вийшла заміж. Тому моя Оленка залишилася самонька :))) Не дуже часто з нею бачимося, бо в неї робота, а в мене сім'я. Разом ніде не ходимо бо вона без хлопця, тому утрьох ніде не підемо, а муж у мене жмот ні з ким мене ділити не хоче, тому задовільняємося телефоном.
    Мій Дімуська її дуже любить, коли вона приходить він кидається їй на шию і показує їй всі свої нові іграшки :)))
    В універі подружилася ще з одною Оленою, зараз шкодую, просто я ще ніколи не бачила таких акторів, які вміють грати чиїмись почуттями. Вона була до такої степені зі мною вічлива, що мені навіть не вірилося, що такі люди існують. Я її підтримувала у чому могла, ми разом прогулювали :))) пари, вечером ходили з нашими половинками гуляти, коли я завагітніла, я не бачила щасливішого обличчя за моє. Вона поїхала на літо в Америку, звідти мені дзвонила, і ми розмовляли годинами, казала, що вона тут навіть немає до кого дзвонити, тільки до мене. З мамою в неї були великі проблеми і через це я її дуже жаліла...Коли приїхала з Америки то я якраз народжувала малого :haha: Пропала на декілька днів, я їй подзвонила і запросила провідати малого. Я наготувалася а вона не прийшла, від тої зв'язок обірвався, за рік вона мені написала на Однокласники і дуже просила вибачення, а я дурепа, вибачила.....За рік вона повторила таек саме, рівно на малого День народження :sad: Знову не прийшла... А я її вважала своєю подругою.....
    Такщо в мене є одна єдина Оленка яку я люблю як сестричку рідну, хоча вона вредна козюлька :haha:)

• Подобається Подобається x 21
  9. Птася

Птася Well-Known Member

В мене теж подружок багато, але є одна єдина навіть не на 100 а на 200%. Аж страшно назвати скільки ми вже разом дружимо - вже пішов 21-ий рік. Починали разом під стіл ходити, школу закінчили одну, навіть не вплинуло те що ми вчились в різних ВНЗ, а тепер і в інших містах живемо. Я в неї була першої дружкою на весіллі, вона - хресна моєї малої. А ще мене тішить те, що і наші чоловікі здружилися і ми залюбки всі разом проводимо час. Ми щиро радіємо і переживаємо один за одного. Юльчик - ти THE BEST :)

• Подобається Подобається x 17
  10. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А мій найкращий друг - це мій чоловік :)
    Ми знайомі вже більше 6 років (скоро 5 років з дня шлюбу будемо святкувати), а ми можемо говорити про все :) Я з того дуже щаслива, бо завжди поряд. І можу йому навіть розказати який в мене чоловік поганющий (тобто йому ж на нього і наїхати), а він мені всю правду може розказати про мене :)
    Коли познайомилися, то були друзями майже рік, але з перших днів склалися такі стосунки, що говорити могли на всі теми: ми ділилися переживаннями, радощами і горем, жартували. І зараз так є, але ще краще :)
    А найголовніше, що стоїмо стіної один за одного, а тепер і за нашу доцю :)

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Мій найкращий друг це теж мій чоловік. окрім нього ще моя сестра і моя колишня сусідка, яка мені як друга сестра (однолітки, виросли разом...)
    І мала я ще дуже хороших двох товаришів, з одним просто не спілкуюсь, бо не перетинаємся зараз практично зовсім, а інший, мій однокласник, так по-дурному образився не докінця зрозуміло на що, що до сьогоднішнього дня, вже практично майже рік розмовляє тільки з моїм чоловіком, навіть на весіллі так було:xaxa: чи :confused: - не знаю який смайлик буде правильніший для додачі... Так по-дурному деколи виходить... але ж чому не поговорити??? мені дуже шкода, що затаїв на щось образу, бо мені його бракує :ninja:

12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Друзів у мене багато,але тих справжніх,найкращих двоє:)
    Дитинство,юність,перша закоханісь,розчарування,сльози,радість,все ми разом,потім її виїзд в іншу країну , одруження і от ми далеко один від одного вже довгих 10 років,але якшо я її не чую хоча б раз в тиждень,я дуже переживаю,а як сумую за нею :no:Яка вона?Вона найкраща,добра,справедлива,весела,це та людина,це той справжній найкращий друг якого я дуже люблю і ціную, і плачу коли це пишу...Ти найкраща,я тебе люблю і сумую страшенно,але шо нам ті кордони:) я завжди з тобою:)
    Другий друг,це дружба ше з 1 класу і досі,вірна ,надійна,весела , добра і справжня-така ти:)

• Подобається Подобається x 10
  13. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мої найближчі друзі - це моя сім"я, мої рідні, мої найдорожчі. У мене в великих друзях ходять мама, тато і чоловік. До недавнього часу не серед родичів другом вважалася Леся, а тепер вона моя кума, хресна мама моєї донечки. Це приклад справжньої дружби, перевіреної часом, обставинами і навіть спільними кавалєрами. Добра, чуйна, покладиста, вірна, стримана і щира. Є мені і порадником, і слухачем, і сестрою. Ранок починається з дзвінка мамі, татові і Лесі. В середу 29 квітня захищає дисертацію. Переживаю і млію, як би то мала робити вже я.

• Подобається Подобається x 12
  14. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Я, з роками, зрозуміла, що МІЙ КОХАНИЙ ЧОЛОВІК - є, був і буде моїм найкращим другом, порадником.Друзів в нас було багато, і сімейних і ні. Але, певно, час все розтавив на місця. З кожним з друзів віддавалися на 100%, а вийшло, то що вийшло.
    Сім"я, робота, і ніби-то брак часу, а, насправді - відсутність бажання прикласти зусилль на підтримку дружби. Але ж життя таке класне і різнобарвне!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):)

• Подобається Подобається x 3
  15. Львів_янка

Львів_янка Well-Known Member

Маю одну подругу з якою можу бути відвертою на всі 100 %, ми з нею товаришуєм вже 11 років, познайомились колись на одній християнській організації. Ну і чоловік -то мій лєпший колєга :) Ми товаришували 2 роки, потім 4 зустрічалися і вже практично 2 роки одружені :)

• Подобається Подобається x 2
  16. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Окрім чоловіка маю одного такого друга, 100%го. Людину, котра в разі потреби прийде на допомогу без зайвих питань. І котрому я завжди готова прийти на допомогу. І це при тому, що є багато речей, на котрі у нас різні погляди, разом з тим є взаємна повага до цінностей одне одне одного.

Власне, маючи досвід такої дружби, мені дивно читати більшість дописів у сусідній гілці :)

17. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

маю негативний досвід дружби.
    зрештою мій тато мені з дитинства говорив шо з такою як я ніхто і ніколи дружити не буде. Того у пошуках друзів я дуже легко йшла на контакт, а потім розчаровувалася.
    Була у мене подруга Аня. Я дуже її любила, але коли їй треба було гроші то їй їх позичив мій тато, а потім йому вже і зараз треба було, то віддвати мусіла я, бо в неї мала дитина і вона не мала... Потім вона почала мене уникати і т.д. Ціна "дружби" 100у.о. Вона їх так і не повернула і контакти з нею втратилися разом з мобільним.
    Перед Анею була подруга, що вийшла заміж за мого нареченого.
    Після Ані була подруга... ай навіть згадувати не хочу.

Як на мене то справжній друг то той шо розуміє і не зрадить. Може накричати, повиховувати, порадити. Але між тим зрозуміти, допомогти і не зрадити.

• Подобається Подобається x 8
  18. L e v k o

L e v k o Well-Known Member

Людина може зрозуміти, але ніколи до кінця,
    людина може накричати, але інколи і без причини,
    людина може повиховувати, засудивши,
    людина може порадити, але не завжди те шо треба,
    людина може допомогти, але не у всьому,
    людина може не зрадити, але тільки поки "півень не співає"...

Я не проти людської дружби, але особисто для мене найідеальнішим і найсправжнішим другом є тільки ІСУС ХРИСТОС !!!

• Подобається Подобається x 4
  19. Іру

Іру Well-Known Member

Мій найкращий друг, як і в Бурульки- це мій чоловік! Це людина, з якою я можу всім поділитися, він завжди підтримає і зрозуміє! А подружка, інколи, сьогодні може бути найкращою, а завтра вже ні.

20. kApruZOn

kApruZOn миється в бані

В мене поки що немає чоловіка,тому,в найкращим моїм друго є дівчина з якою я дружу ще з пелюшок,я довіряю їй все,вона напевне краще знає мене ніж усі мої рідні разом,я впевнена в цій людині і завжди можу на неї покластися,бо знаю що вона допоможе,підтримає та розрадить!

• Подобається Подобається x 1