Мій "нік"- це Я чи ні?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Kira Nessis, Apr 12, 2009.

1. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Мне всегда было интересно, как люди себе выбирают ник. Для меня это всегда ПРОЦЕСС:) Чтоб сделать себе первый ящик (e-mail), я думала над логином 2 недели:)

Если ты часто сидишь в инете, то через время ты сростаешься со своим ником. Для кого-то "ник" -это твоя визитная карточка, лицо, образ. А для кого-то просто обращение к тебе в инете.

Теперь вопрос к форумчанам!
    Почему у тебя такой ник? Как выбирали? Что он в себе несет? Сроднились с ним или не придаете этому особого значения?

Отвечу первая:)
    Kira - мне очень нравится это имя, а Nessis - это девичья фамилия моей бабушки. Придумала впервые для этого форума, планирую быть ей и дальше. Даже понравилось, когда Кирой в реале назвали:)

p.s. Прошу прощения, если эта тема уже где-то была затронута на форуме...

• Подобається Подобається x 25
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

...до речі...ти в житті схожа на тьотку на твому аватарі:)
    чорнява і рішуча...так мені здалося:)

я люблю метеликів..тому почта в мене schmetterling(перкладається з німецького як метелик)....і люблю німецьку мову,але на форумі таке довге незрозуміле багатьом слово писати не хотілося..
    ну то вирішила просто добавити до свого імені "зірку",на які обожнюю дивитися ше з дитинства:) правда на англ мові ,бо на німецькій то би звучало кострубато olenkastern:n:--- так як є :y:

Last edited by a moderator: Apr 13, 2009
  3. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Мій "нік"- це Я чи ні?

odree - бо мої улюблені акторки одрі тоту і одрі хепберн, хоч вірно тоді було б написати audrey, але я собі взяла і так спростила

• Подобається Подобається x 26
  4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

ХЕЛЬГА це просто скандінавський варіант імені ОЛЬГА. Воно мені подобалось ще задовго до того, як я вивчила комп"ютер. Це ім"я використовую майже всюди - в і-мейлі, на інших форумах, скайпі і т.п. ХЕЛЬГА ім"я незвичайне, екзотичне, так само , як і я.:shy: А на аватарі завжди кицька, бо люблю цих тваринок, колекціоную не тільки фігурки, а й аватарки, фотки, листівки і все, що пов"язане з кицьками.:)

• Подобається Подобається x 24
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

Нік обирав ще для першого мейлу в давні діаспорські часи. Пряма асоціація з рідним домом\районом\калійофцамі\білогорцями\2-ма мостами.
    ТАК і живу під цим ніком.

• Подобається Подобається x 27
  6. ірен

ірен Well-Known Member

Сама незнаю чому обрала такий нік.....Спочатку хотіла щось типу Ірини,але тут і без мене багато Ір.,:umbrage:Захотілося,щось таке,незвичайне,щоб зап"ятовувалось і зупинилася на ІРЕН.Зараз це ім"я мені дуже подобається і також постійно всюди його використовую.....

• Подобається Подобається x 16
  7. viltis

viltis Well-Known Member

Нік обирала для пошти ще в далекому 9 класі. Пошту створювала для того, щоб переписуватись з хлопцем з Литви, який перед тим приїжав по обміну в нашу школу. Ще тоді він мені сказав, що Надія (а саме так мене звати) по-литовськи то Viltis. Так і записала пошту.
    Цей нік є дійсно моїм іменем в неті. Пошта, аська, скайп, різноманітні форуми....Деякі люди знайомі зі мною вже по 5 років, а всерівно мене Вілтіс кличуть.
    Ну, а коли хочу "пошифруватись", то маю ще 2 запасні ніки....але які, я вам не скажу:)

• Подобається Подобається x 28
  8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ну а в мене Оля то ім"я а Зай від свого прізвища Заяць.

9. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Мій нік - то ім*я героїні "Пурпурових вітрил" О. Гріна. Вибрала саме такий, бо внутрішньо відповідає мені.. Я, як і Ассоль вірю в казки та мрії.. і в те, що вони обов*язково збуваються.

• Подобається Подобається x 19
  10. Gala

Gala Well-Known Member

Мій нік від мого імені .,Галинок тут багато,тому підійшло Gala.

• Подобається Подобається x 15
  11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Мене так чоловік називає!:)Навіть коли, робив аську , каже твій нік буде Злючка-я в шоці!чого ?а він каже бо ти злючка :confused:!дуже схожа на Злючку з мультіка(мій аватар):xaxa:!тепер постійно все на цей нік.Тепер і на забаві,і на стадіоні,якщо на ім"я не відзиваюсь,то гукнуть Злючка і я вже знаю що то до мене..:rolleyes: Я так до ніка звикла..:oодного разу в пошуку в асі набрала злючка а там стільки.:8:.але то все не такі..не справжні..я така злючка одна:radist:!

• Подобається Подобається x 34
  12. kati

kati Well-Known Member

а в мене і пошта і аська і скайп- всюди просто моє прізвище і ім"я... і тут хотіла бути Катя, але не пустило...прийшлось назватись Каті:)
    ...не подобаються мені всілякі замудрьоні ніки:confused:

• Подобається Подобається x 24
  13. Siania

Siania Love Life

Я довго не думала, назвала себе так як кличуть друзі. В мене в класі було дві Оксани, то одну лишили Оксаною, а мене прозвали Сяньою. Навіть мій похресник називає мене тьотя Сянька:xaxa:
    А взагалі нік собі не змогла б придумати:confused:як то можна самому собі давати кличку, нік:confused:

• Подобається Подобається x 21
  14. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

В мене нік у творився від перестановки olga. спочатку думала просто навпаки ім"я прочитати, але якось не гарно звучало!!

• Подобається Подобається x 20
  15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Яська - скорочене від Ярослава, а Березнева, бо народилася в березні.:):):)

• Подобається Подобається x 30
  16. Макарена

Макарена Well-Known Member

Ну я теж довго не думала, але й не хотілось щось дуже банальне. Тому і взяла до імені меншого синочка - Макар - жіноче закінчення. Вийшло, як в пісні: "ООО, Макарена"!:clapping:

• Подобається Подобається x 30
  17. Галченя

Галченя Well-Known Member

А мене з дитинства дорогі для мене люди називали Галченям... Перше моє дитяче кохання:shy:, і його рідні... А потім десь таке звернення почув мій, тоді ще майбутній, чоловік:confused:. І для нього я теж стала Галченям:xaxa:
    Правда, від нього те звернення треба іноді "заслужити":ninja::xaxa:.

• Подобається Подобається x 31
  18. Virginia

Virginia Well-Known Member

А мені просто саме слово подобається.... і в Америку хочу (просто подивитись)

• Подобається Подобається x 20
  19. Megan

Megan Well-Known Member

А мені подобається американське ім"я Мег, а моя машина Megane, але наголос на "А", тому склалися докупи і ім"я і назва і вийшло Мegan:8:.
    Не знаю чи хтось щось зрозумів:xaxa:

• Подобається Подобається x 22
  20. kitka

kitka Well-Known Member

А мене чоловік тут зареєстрував, бо я з комп'ютером не зовсім на "ти":ninja::xaxa:, і питає, як я хочу називатися. І тут почалося:8:. Поперебирала купу слів, з кожного реготала по хвилині. Чоловік вже ся від того змучив, бо я як та мавпа в анекдоті, що кидалася, чи вона гарна, чи розумна:xaxa:. І сказав: "Кароче:cool:, будеш кітка" (він мене інколи так називає). А на котах у нас взагалі вся сімейка помішана....

• Подобається Подобається x 26