Ніколи не думала, що вестиму блог. Здавалося, що то нецікаво, нікому не потрібно.. Колись мала блог в ЖЖ, не сподобалось.. Частина англійською, частина поганенькою українською.. не звикла. Ще колекціонувала картинки котів, дуже швидко з того збилася, бо то було просто тупе перекопійовування.. Чоловік сидить зараз на одному форумі, де прийнято фотографувати поетапно своє будівництво, і загалом будь-що з облаштування будинку, то маю в планах завести такий блог знаю, багато хто з форумлян веде блог, і не один. Давайте ділитися, знайомитися ближче..? всіх запрошую в гості до себе: http://la-esposa.blogspot.com/ ********************* Уточнення модератора. 1.Не забувайте ставити у блозі лінк на Посиденьки 2. Не забувайте отримати санкцію, якщо блог є "продавальним". 3. Новачкам від посилань краще утриматися
Відповідь: Ми у своїх блогах а я люблю жж тому зараз,коли багато атак на нього переживаю, де зможу *тусуватись* там цікаво мені багато потрібної і цікавої інфи спільноти, друзі набагато зрічніше ніж фейсбуки, твіттери, класнікі і кантакти в деяких соцмережах реєструюсь, бо є люди, з якими можна спілкуватись тільки так( тому хто в жж - пишіть. я там також natorella
Відповідь: Ми у своїх блогах Маю тематичний блог вже он сьомий рік. Знайомі форумлянки знають, відкрито не оголошую, бо ця справа потребує певної таємничості. Звісно не уявляю вже себе без нього, для мене це фактично друга професія, але в другу зміну.
Відповідь: Ми у своїх блогах Блог? Комірку тримаю, бо зручно туди класти для своїх. Але зістрибую з блогового "двигунця", переводжу контент, що мав необережність туди запхати. Безкоштовний (сир) практично не користаю надто дорого обертається.
Відповідь: Ми у своїх блогах www.opanasjuk.livejournal.com Чесно кажучи, в цьому ЖЖ нічого не розумію
Відповідь: Ми у своїх блогах А потім буде пізно (переїжджати)... Свій блог має бути своїм, а не чиїмось.
Відповідь: Ми у своїх блогах ось і я тепер маю блог, повідомлень поки мало,але я потроху розбираюся ласкаво прошу сюди