Ми такі різні!...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Galicija, 14 Квітень 2011.

1. Galicija

Galicija Well-Known Member

.....чи такі одинакові????

Пропоную в цій темі висловити свою думку щодо звичок, якостей характеру чи уподобань Ваших половинок, які повністю ідентичні Вашим, а може вони Вас дратують (як Ви з ними миритесь?), що Вам заважає в стосунках, а що, навпаки, допомагає?.... Як Ви вважаєте, про Вас, як про пару, говорять швидше "Небо і земля" чи "Чоловік та жона - одна :girl_devil:...?" :girl_smile:

От мій чоловік, наприклад, дуже любить поспати у вільний час. Не сперечаюсь, він стомлюється на роботі, але і я ввечері валюся з ніг, але спання протягом дня вважаю марною тратою дорогоцінного часу! Він любить яєшню глазунью, а я - збовтанку. Мій коханий економний, а я трохи фершвендя:girl_smile:... Проте, тішусь, що погляди на життя в нас в більшій мірі збігаються - для нас обох сім`я - це святе!

Давайте ділитись!!!!

2. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Ми такі різні!...

Різні! Як небо і земля:)Я мрійлива, романтична, деколи лінива і вразлива. Він навпаки скованіший, спокійний, трудоголік і з твердим характером.Які б ми різні не були- ми легко розуміємо одне одного, і це робить нас однаковими:) І ще нам допомагає жити в мирі та злагоді така чудова риса, як вміння слухати і йти на компроміс.:)

3. allja

allja Well-Known Member

А про нас не можна сказати однозначно...Погляди на життя в нас співпадають, лише дещо смаки на музику,їжу і т.п. розбігаються...Правда, інколи,бувають такі моменти,коли комусь потрібно іти на компроміс,але в нас все добре, і сподіваюся,що надалі так і буде:)

4. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

у нас з чоловіком наші смаки практично збігаються, ну звичайно є якісь нюанси в запахах та в стравах, але мої батьки нам неодноразово говорять, яке їхало таке здибало!:girl_wink:

5. Orman

Orman Модератор-бомба

різні і однакові :)

однакові в принципових питаннях (інакше б не одружились) типу поглядів на шлюб, виховання дітей, екологію, домашніх (і не тільки :)) тварин, моральних питань ... а книжки - це святе для обох, а ще кіно, книги (тут по-різному, але так і веселіше). Денний сон якщо є можливість - каааайф.

різні - у поглядах на відпочинок, на порядок, на бруд, на те скільки йому потрібно одягу ...

я більш спокійна, а він любить побурхливитись, правда йому не цікаві компанії - він дуже захоплюється природою і танками :)

те що нас відрізняє нам ніяк не заважає, ми не є якісь впертюхи і нормальні аргументи впливають як на його так і на мої рішення. Про все можна домовитись і зробити так щоб всім було добре.

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

о, нам всі так кажуть :)

6. Holly

Holly Moderator

От як про нас написано. Але все ж таки більше однакові. А та "різниця" зовсім не суттєва

7. Martunka

Martunka New Member

О, як я Вас розумію. В нас все так само. Але цим ми як раз доповнюємо одне одного.
    А в багатьох інших питаннях маємо однаковий погляд на життя. Отже, можна сказати - і різні, і однакові водночас. Тому при будь-яких непорозуміннях кажу: "Або сьогодні ми приходимо до спільного знаменника, або розходимося як в морі кораблі....":girl_haha:
    Математика таки допомагає знайти компроміс та, зваживши всі за і проти, прийняти спільне рішення. :girl_wink:

8. shchojno odrugena

shchojno odrugena New Member

а нам на весіллі казали що головне в сімейному житті вміти недочувати і не добачати :girl_nea: і знаєте - помагає )))))

9. Левицька

Левицька New Member

якось мені не по собі від цього виразу))) то щось штучне, для мене головне у стосунках довіра і природність, а щодо нас - то все описала Orman)) тільки у нас, крім танків ще шаблі, бансаї, човни, літачки....