Методи боротьби з комахами

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Neytasa, 19 Серпень 2011.

1. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Не знаходжу подібної теми, але маю велику проблему з "непрошеними гостями" і не знаю як її вирішити... Може хтось порадить? Дома над вікном у пластиковій вагонці завелися оси, їх там сотні, якщо відкрити вікно зразу залітає штук 30! Це дуже високо, але я намагалась пшикати їх різними спреями від комах, ефекту немає! Тепер бачу вони вже і над другим вікном! Хто з таким стикався? Можливо є якісь організації, куди можна звернутись, чи якісь методи?
    І ще одна проблема на дачі. В будинку з під підлоги зі всіх шпарин лізуть мурахи, величезні а багато з них з крилами! Бувають дні що їх налазить тисячі по всій підлозі і стінам! Ми вже поливали їх різними засобами, але вони все рівно повертаються! В будинку чисто, продуктів не тримаєм там...

2. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Методи боротьби з комахами

цього року оси здичавіли...Ми сьогодні на бухті були...все файно, але посидіти за столик не можливо- просто рой тих ос.Треба на природу брати засоби не тільки від комірв але й від ом( тільки що?)

3. Burmosyk

Burmosyk New Member

Дівчата, підкажіть як вивести мурашок? Завелися на кухні і не знаю як з ними боротися. Мурашки звичайні маленькі чорні.

4. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Gestija, в обох випадках знищувати треба гнізда. Але вони у вас в дуже важкодоступних місцях, на жаль.

5. Furore

Furore New Member

Яка чудова тема!!!

Допоможіть будь-ласка вивести малюсіньких коричневих мурашок!!! Вони лізуть в їжу, не дай Бог, щось залишити на столі. Я так думаю вони по всьому будинку. Може є щось таке, щоб хоч періодично їх виводило.

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

купляли отруту для мурашок і обмазували кухню. Ну і основне - не залишати їжу.

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

не все так просто. в мене вдома таке враження що цілий муравейник..тільки потравлю...через 2-3 тижні нові зявляються...це жах якийсь...вже і олівцем малювала, і якийсь спрей прискала, і оцтом поливала...нічого не допомагає...

8. spasivczanka

spasivczanka New Member

дівчата вичитала в журналі, що мурашки нелюблять кориці,сипте в усі шпарки.

9. Sertce

Sertce Member

Аналогічно і в нас сьогодні- весь день "воюємо" з мураxами, фу, так огидно. Xто що ще з ними робить, чим "пшикає"? Щось конкретне і дієве.:girl_feminist:

10. Veselka alj

Veselka alj New Member

Дівчата мій батько бориться з мурахами за допомогою плину. Концетрований розчин лиє в гніздо муравельника.

11. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

І в нас така проблемка...якби ще знати де то гніздо:girl_mad:

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

А і ще помітила, що наші мурашки люблять ковбаску і мясо. може то їм приманку лишити? вже так набридли ті мясоїди...

12. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Не густо в темі порад) В нас з приходом тепла появилися купа всяких комах - і на терасі, і в хаті. Я зовсім не знаю, як дати з ними раду.
    На терасі по дерев'яній огорожі лазять такі дрібненькі, як макові зернинки, зелені комашки. І ще в невеликій дірці в тій же огорожі є щось похоже на джмелів. І хоч в нас так гарно там сидіти, зараз ми туди практично не виходимо, бо достатньо пройтися повз тих зелених комах, як вони вже на тобі(((
    А в хаті є інколи міль (без поняття, де взялися), здебільшого літає у вітальні, де нема ніяких коврів, одягу; вітальня біля кухні, але в кухні я ще ніразу не бачила. Ну і на кухні (вона має вихід на терасу) повзають всякі комашки:sad: і з вусиками (не таракани) і ще всякі різні. Не знаю, звідки вони лізуть, бо всюди стоять москітні сітки.
    Думала чимось все це попирскати, помити, але щось не знаю, чим можна, щоб було безпечно, особливо на кухні. Порадьте щось:sad: