Мені 15-й минало...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем kiris, 12 Січень 2012.

1. kiris

kiris миється в бані

Мене звати Вероніка . У мене велика компанія і інколи мені здається що мене не розуміють. Всі дівчата мають хлопців, всі дівчата подобаються хлопцям а на мене чомусь ніхто не звертає уваги чому так? Я не є уродіна навпаки симпатична і нормально себе поводжу ніби. Може просто ще час не прийшов мені майже 15 років ... Інколи мені так самотньо хотя у мене є друзі но мені здається що мені з ними тяжко. Насправді я весела але у компанії є дівчина яка мене інколи нервує і вона мене напрягає(але ми з нею були найкращими подружками тепер я це напевно так не можу назвати так як вона змінила своє ставлення до мене) Я все приймаю дуже близько до серця і я не знаю що робити. Інколи плачу у подушку і просто не знаю що робити....
    Що мені зробити щоб на мене звернули увагу хоть один хлопець? Чи може прийде ще і мій час?

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Чому зі мною так?

3. AilataN

AilataN жива

Це дійсно буває "інколи"?

4. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Є дуже гарний журнал "Експрес Сool", там можна подати оголошення на знайомство і дружбу!!!

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

6. veronka

veronka зла друзя

сиджу і думаю, що б такого мудрого написати?? ще не час? ще зарано і нащо то треба? я думаю - не розмінюйте свої сили зараз на хлопців, щоб бути "як усі")) краще будьте такою одною)) і Мазераті права - краще сили "та в мирне русло", потім не пошкодуєте)) а як хтось нервує - не спілкуйтеся, час марнувати на таке...

7. Sertce

Sertce Member

Відповідь: Мені 15-й минало...

просто ще час не прийшов
    Ти сама собі відповіла. що тут ще додати....

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

Істинна правда

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Бачиш, яка ти розумничка, все знаєш сама

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а що б Ви відповіли на таку пораду у Ваших 15 літ??? нам легко давати поради типу краще йди вчися. поступати скоро. а згадайте себе в тому віці? то ж майже трагедія. не можна отак просто відмахуватись.
    від себе можу порадити просто розслабитись. не думати чи правильно я сказала, чи досить я крута і т.д. а щодо хлопців...тут приходить на думку тільки одне: якийсь мудрий дядько сказав що любов втікає коли ми женемось за нею а коли перестаємо то вона сама кидається на шию. я в тому вже переконалась. просто розслабся, живи, лови момент! а кохання прийде...куди ж воно дінеться від тебе такої красивої. веселої і розумної.:girl_in_love:

Останнє редагування модератором: 16 Лютий 2012
  9. RamirZ

RamirZ New Member

Люба дівчинко, повір, через таке проходить дуже багато дівчат. У тебе зараз такий вік, що здається, треба ловити хвилю, треба хапать обома руками, бо впустиш шанс один на все життя. Повір, справжні почуття рідко бувають у 15. Всі ті парочки, швидше за все розлетяться ще до закінчення школи. Справжні друзі з'являться у тебе, коли підеш (за покликом серця) у виш. Знаєш чому? Бо там будуть люди, схожі на тебе хоча б за своїми інтересами щодо майбутньої професії. Це звучить буденно, але мій досвід, досвід моїх близьких і друзів говорить про це. Не спіши. Спробуй писати щоденник (чи вести блог), спробуй вірші. Не підлаштовуй себе під загал. Ти права, твій час попереду.

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

час обовязково прийде! Я так само плакала в подушку у твоєму віці. А за 2 роки у моєму житті були справжні любовні мелодрами :)
    і повір, хлопці звертають на тебе увагу. Але ти не завжди звертаєш увагу на це :)

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

От подумай: навіщо тобі "Хоть один", будь-хто, аби тільки звернув увагу? За таким принципом можна в такі неприємності вляпатися, що мало не здасться (перевірено вже не однією :girl_yes:) Відчувається, що ти вразлива дівчина, тому пошкодуй своє серце і не відкривай кому попало.
    В тебе ще все попереду. Не варто оглядатися на своїх подружок, і вважати себе в чомусь гіршою. Насправді дуже часто справжнє щастя приходить до тих, хто не розмінюється на дрібниці.

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

Напено кожен пройшов через таке! Не варто зациклюватись на такому. Тобі варто бути собою, радіти життю і займатись тим, що тобе дійсно цікавить. В мене самої інколи таке відчуття- "нікому не потрібна і не цікава". Свого хлопця я зустріла в 19, як вже поступила в інститут. Просто так зустрічатись з людиною, бо це всі роблять,як на мене це не правильно. Потрібно зустріти того єдиного!!!
    Просто не потрібно себе "накручувати".Варто простіше дивитись на світ.(Сама знаю що це важко,важко саму себе переконати,але потрібно над тим працювати ). Вище носа!!!

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Дівчата, а нічого що автор теми вже давно миється в бані і навряд чи повернеться звідти?))

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

якось не замітила:)