Маленькі подружні злочини:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lady_Opium, 27 Червень 2009.

1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Доста сварити чоловіків! Доста їх забивати!:girl_smile:
    Ми ж теж інколи на мітлі літаємо:girl_curtsey:
    Тут прошу розказувати про свої "мітли" і ділитись маленькими подружніми злочинами, які час від час скоюємо над/з своєю половинкою:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 18
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Маленькі подружні злочини:)

Я купую наприклад одяг, бо маю таку слабість "шопоголізм", начкую його по закутках, а в слушний момент його витягую, а коли запитує що то на мені таке цікаве, кажу що давно було просто не мала настрою носити. А моя подруга вона взагалі купляє лахи, потім відвозить їх до мене, а потім я урочисто "дарую" їх при мужові, типу щедра подруга. Він звичайно в шоці від такої моєї щедрості

• Подобається Подобається x 41
  3. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Оооооо, яка кльова тема! :girl_in_love:

Хоча в мене нема мітли... :girl_curtsey:

Я закриваю шампуні і не люблю говорити по телефону. Ні з ким. І аську не люблю. І якимось чином (не знаю, яким) в мене вистачає грошй до зарплати.

Що ж коханому може заважати...

Ну хіба те, що я хроплю. Я просто нічний Паваротті.

Тринькаю гроші на свої дрібні радощі. Мало, але тринькаю. Ну, інколи багато. (Але до зарплати вистачає).

Ще хіба трохи (правда, він каже, що дуже, але я вважаю, що трохи) заважає, що я його вранці буджу, бо я жайвір, а він сова. Ну, не люблю я сама снідати!

Ага, каже, що йому не подобається, коли я сколюю волосся на голові. (Це так, щодо мого екстер"єру). Але з тим мож жити, ні?

Ще йому заважає, що я цілуюсь з однокласниками, друзями, старими знайомими, кумами протилежної статі. Не розумію, чого, не взасос же я з ними цілуюсь. (Правда, якби ВІН задумав таке практикувати - ЗАБИЛАМ БИ!)

Може, ще би щось знайшлось... але то так все, незначуще. :)

Я просто його життєва знахідка!

(Згадаю ще щось - допишу. ))))))))

• Подобається Подобається x 36
  4. molcha

molcha Well-Known Member

маю гріх - пиляю, щоб дописував дисертацію, але вже 9 років її пише. Як тут без пиляння?
    Хроплю, але лише якщо на спині сплю, то вже якось видресирувала сама себе і намагаюся спати на боці. Правда каже Тарас, що все одно перевертаюся, і буджу його.
    А ще люблю шоколад,і витрачаюся на нього, а потім никаю обгортки. Стидно...:shy:

• Подобається Подобається x 20
  5. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

А я ніколи не говорю справжню ціну речей.
    Завжди кажу менше.
    Серденько чоловіка бережу.

І маю теємну заначку.

• Подобається Подобається x 19
  6. Галченя

Галченя Well-Known Member

Я останнім часом, як каже чоловік, "слошний агресор". Не знаю, що то зі мною? Мабуть ласки і уваги бракує...
    І теж маю відкладену копійку на "чорну годину" і іноді свідомо заменшую суму потрачених на шмотки грошенят... Ех, це не я виновата... Це життя заставляє так себе вести:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 10
  7. kati

kati Well-Known Member

ну точно про мене....:girl_crazy: а потім щоразу на нову забаву чоловік здивовано питає:" а що це за плаття нове", а я кажу, що йому вже сто років.Ну чоловік звісно менеі не вірить, бо в курсі моєї страсті до скуповування одягу.

• Подобається Подобається x 23
  8. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Я свому не кажу реальну ціну своїх косметичних засобів,цін на речі,які купила.(таких шпіонів тут багато:girl_claping::girl_claping::girl_claping: ).І ще,деколи,не кажу,що ми з кумою випили 2 пляшки шампана,хай думає,що одну.:girl_haha:

• Подобається Подобається x 18
  9. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Аналогічно:girl_spruce_up: Нащо йому нервуватись? :girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

За косметику мій не питає бо вмене її багацько і якщо з"являється щось одне новеньке він не помічає бо не заглядає в мою косметичку, а навіть як загляне все одно не розбереться.

• Подобається Подобається x 6
  11. Mokka

Mokka Well-Known Member

Я лінива.
    Просто страшенно лінива. Але борюся з собов.
    І ще я троха бардачити люблю. Чоловіка це просто дістає, але він мене потроху привчає порядки робити.
    І ще дуууже довго збираюсь, перед тим як колись виходити та і взагалі люблю повозитись.
    А ще бувають різкі безпричинні зміни в настрої. Причому головою я це розумію, на себе зі сторони дивлюся і сама собі противна, але ніц не можу з собою зробити. Потім самій встидно стає.

• Подобається Подобається x 7
  12. ірен

ірен Well-Known Member

Я помітила,що тепер дуже пиляю чоловіка,як то кажуть по поводу і без нього.....А він бідолаха терпить і терпить...

• Подобається Подобається x 5
  13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а я дуже спонтанна. Чоловік не любить, коли міняють плани, а я часом сходу з чимось погоджуся, він вже собі розпланує, а я потім починаю думати, співставляти, шукати, як зручніше і т.д. - в результаті по 20 раз все змінюю. Його то бісить неймовірно...

14. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Я схожа на чоловіка Уки :) Також не люблю незаплановані акції. Люблю собі все розпланувати до дня, до години. І якщо щось складеться не по-моєму чи хтось спробує грубо внести корективи у мої плани - то НАЧУВАЙТЕСЯ! Мої перепади настрою відчують на собі всі! :girl_devil: От така я Медуза Горгона :haha:)
    Хоча, правду сказати, останнім часом все частіше переконуюся, що спонатнне - це теж цікаво і головне - безболісно :)

А щодо злочинів маленьких та подружніх - то всі вони, звичайно, економічні :haha:)))))))) Бачу, це єднає всіх кобіт :))
    Применшені суми за лахи, непотріб з розпродажів, пошиття одягу, який не одягнеш ніколи - традиційно. А, і ще колупання в носі - про це ніколи чоловікові не скажу точно :haha:))))))))))))))))))

Про колупання - жарт :)

А от колупання у збиранні в гості - факт. Запізнення - це моє :sad:((

Останнє редагування модератором: 30 Червень 2009
  15. Відповідь: Маленькі подружні злочини:)

А я думала, що це тільки я так вбрання приховую по закапелках :xaxa: а то кожна друга кобіта:girl_haha::xaxa:...

Мій коханий любить спатки так щоб ніхто до нього не притискався і не заважав. І коли я до нього підбираюся то він бурчить і відганяє мене під моє одіяло, я чекаю коли він засне:ninja: і перебираюсь до нього:ninja:, він просинається а я вже є... він мене знов відсилає під мою ковдру, але я не здаюся:xaxa:

А ще мій муж акуратист...любить коли все на своєму місці лежить-стоїть. Так коли він мене дратує, то я можу залізти на його поличку з бездоганно поскладаними футболками і ну зовсім неакуратно дістати йому потрібну річ... він ТАК злиться свариться на мене, а я роблю чемні очі і кажу...більше не буду:sad: ... (я ж буду нехай мене не злить:girl_haha:)

• Подобається Подобається x 9
  16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Веронічко в нас чоловіки не брати близнюки. бо слово в слово все про мого. Навіть про підсування під одіяльце:girl_cool:

• Подобається Подобається x 4
  17. Jasmin

Jasmin :)

Ого-го... я таки думала, що одна никаю обновки і ніколи не кажу реальної ціни на одяг і т.д. а ми тут всі такі!:girl_crazy:
    Не кажу своєму того всього, бо шкода його серденька, яке постійно піклується про нас і страється щоб вистачило на все, і няк не на зайві штанішки чи кофточку:girl_cool: Ех..... менше знає - міцніше спить:girl_spruce_up:

Доречі, Веронічко і Грильяжко, щось я не зрозумію... у нас мабуть один чоловік на трьох!:girl_devil::girl_crazy: читала як про свого! :girl_crazy:

18. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

Уявіть собі, моя мама, коли була молодшою, то навмисне ціну на одяг завищувала!

• Подобається Подобається x 7
  19. Кава

Кава миється в бані

А я все розказую, хай знає як дорого коштує краса!!!

• Подобається Подобається x 2
  20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

і я намагаюсь розповідати повну вартість придбаних речей, для того в нас є екселька, де ми записуємо щоденні витрати, і таким чином контролюємо куди втікає наш спільний бюджет:)

і взагалі ото намагання розповісти все-все-все, бути у всьому щирим - надто вже часто схоже на злочин. ну бо не кожен витримає всі оповіді з ким ходив, що робив, і ніби ніц злого не наробив, але от варта було б інколи промовчати..