В цій темі говоримо про макіяж. І тільки про макіяж. Фото, враження, поради. Застереження: Бажаючих поговорити про салони і конкретних майстринь - просю в гілку Реклама :banned:
Давайте ділитися, хто як робить, що робить, де робить, ціни... Я от донедавна не користувалась нічим. Але хочу почати. Пробувала сама - не сподобалося. Тож збираюся в салон якийсь. Може хтось знає якісь секрети...
Відповідь: Макіяж туш, пудра прозора чи бронзуюча, румяна. інколи блищик для губ. з тінями ніяк не навчуся дружити.
Відповідь: Макіяж Тональний, рум"яна, стрілки чорними тінями розтушовані, ледь замітні, туш, гіг. помада. А вечірній - все теж - просто в 2 рази більше, і ще + блискучі тіні. А в салоні ніколи навіть не робила. Я дуже люблю малюватись - і думаю в мене непогано виходить, тому не було потреби.
Відповідь: Макіяж Я дружу:xaxa: зі всім, косметики всілякої маю вагон і маленьку тележку,:ninja: інколи при настрої на роботі малюю дівчат(колег), люблю цю справу. Ну і себе любиму люблю "розмальовувати" по повній програмі, з кремом, основою, пудрою, тінями, люблю підбирати тіні з різних палітр, головне втрафите друге око намалювати тим самим тоном що і перше.:xaxa:
Відповідь: Макіяж Я більший акцент даю на очі, тіні ,рідка підводка, туш,чорний олівець, а губи вже ледь помітним розоватим блиском.Так малююсь кожен день, займає біля 10 хв зранку. Вечірній експереминтую з тінями. Буває накуплю, а вони потім не підійдуть, от і роздаю чи продаю по дешевше подружкам по роботі. Бачила на форумі ,здається Настюня, її весільні фото, дууууууууже сподобався її макіяж, я була просто в захваті, вона радила якогось профі. Якщо треба попитайте
Відповідь: Макіяж Крем під очі (Ів Роше має непоганий, такий що надає блиску) + коректор (я користуюсь від Avene бежовим)+ прозора рисова пудра. Але це всього лиш мій рецепт Про тіні недавно відкрила для себе стійкі тіні з аплікаторм від ArtDeko - дуже зручно наносити навіть якщо до того таким не займався, і палітра гарна. Сестрі подарувала основу під макіяж також від ArtDeko - не натішиться легка і стійка водночас. А загалом, для мене особисто найкращий макіяж це той котрий не помітний, природній, але добре прикриває недоліки і підкреслює преваги личка. Послугами візажиста користувала десь зо три раза за все життя - на знаменні дати. - в салоні ЛавандаЛедіс на Грюндвальській. Задоволена.
Відповідь: Макіяж прозора пудра?-надає матовості,але не кольору,легка,на щодень те що треба В мене щоденний макіяж- туш,румяна і блиск.Без "очей" взагалі з дому невийду(хіба зранку дитину в садок веду),в мене світле волосся,світло-зелені очі і вїї світлі-тому без туші я себе почуваю "напівфабриатом".Румянами таком користуюсь щодня бо власного румянцю мені бозя недав На дефіляди зазвичай то саме,тільки туші 3 слої,тональний+ тіні ненавязчиві...Вкрай рідко підводка,і взагалі напевно ніколи-косметика з блистками-це для мене сценічний макіяж проф.макіяж робила декілька раз на подіїї-жодним не задоволена на 100%.От якби хтось хоч разок зробив такий макіяж як в Фабриці Краси
Відповідь: Макіяж Кілька тижнів тому йшла на забаву і після декрету зовсім забула як тінями користуватися, прийшлося шукати в інеті уроки
Відповідь: Макіяж в мене багато тіней цієї марки,дуже добре тримаються і палітра велика...останні -ніжно бузкові перламутрові розсипчасті-взагалі супер лягають Дівчата,колись вже згадували про консілери,порадьте щось хороше,бо бачу інколи після недоспаної ночі варто мати тае під рукою Ще з останніх придбань,дуже задаоволена пудрою Лореаль розсипчатою,з ефектом тон.крему
Відповідь: Макіяж Темні круги під очима - крем/гель під очі, через пару хвилин точками поставити тональнрий крем, найкраще консилером(тональний засіб може бути в виді ручки, що на кінчику має пензлик), акуратно розтонувати старатися не сильно розтягувати шкіру, ну і пудра в залежності від того який макіяж, денний - прозора, або з легким акцентом на колір, вечірній -пудра багатша в плані кольору, і по текстурі може бути важча, але під очі ніколи не кладіть багато пудри - бо єфект буде протилежний, ви не приховаєте недолікаи а навпаки їх підкреслите. Ось тут є варіант як скоректувати круги під очима. http://www.knigazhizny.ru/view_class.php?id=73 А консилером я користуюся -YSL, його надовго мені хватає, так якісь прищики замаскувати або тіж темні круги.
Відповідь: Макіяж ні Надійко, ніколи, маю тільки такий коректор-як помада виглядає. з одного боку зелений, з другого бежовий. щоб дефекти замальовувати при потребі, прищики і плямку мою. Каті правильно написала, така пудра матую але без кольору. то на зиму. а як загораю літом, а я стаю дуже темна, то купую бронзуючу пудру. то така досить темна пудра трошка з блискітками. а взагалі я без комплексів. хожу спокійно не намальована. на вихідні - завжди. до праці, хочу малюю очі тушю хочу ні. ось така я.
Відповідь: Макіяж консилер...таке слово вперше чую:xaxa::xaxa::xaxa: прозора пудра..не чув про таке:ninja::ninja:
Відповідь: Макіяж і я про таке слово, як консилер нічого не знала.... http://kak-ya.ru/ana/documents/consiler
Відповідь: Макіяж Я користуюсь косметикою не багато. Інколи вдень - крем, пудра, тіні, олівець і туш. На вечір докладаю більше зусиль - тональний під очі, на обличчя, пудра, рум"яна, яскравіші/насиченіші тіні, олівець, туш. Якщо весілля, або якась серйозна гулянка, то іду до візажиста. Часто, щоб зробити цікавий, правильний макіяж, шукаю в журналах фото з дівчатами, подібних на мене і просто перемальовую