made in UA - дитячі речі для малечі

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем scriber, 18 Квітень 2011.

1. scriber

scriber миється в бані

не знаю чи знайду тут однодумців, але для бажаючих одягнути дитину в одяг від українського виробника з"явилась ще одна можливість - маємо ві Львові маленький магазинчик по вулиці ***********, де в асортименті ДИТЯЧОГО ОДЯГУ виключно український виробник. Вражає. Направду. Дай Бог щоб у всіх сферах і отак по-нашому витісняли принаймі неякісний імпорт.

Останнє редагування модератором: 19 Квітень 2011
  2. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Відповідь: made in UA - дитячі речі для малечі

Неякісний імпорт? То який(Китай не враховуємо)? Як на мене імпорт якісніший від багатьох наших вітчизняних виробників-після першої стірки все облазить!

3. tsyganka

tsyganka Member

А ціни такі ж як імпортного одягу!?

4. нталька

нталька Well-Known Member

А мені подобався дитячий одяг від "Діва Семенюк". І ціна і якість хороша. Тільки щось 2 їхні магазини, в яких я купувала зараз вже не працюють

5. dasha

dasha Well-Known Member

Як на мене то наш дитячий одяг буває гірший за китай. Мені знайомі на розпродажі за кордоном купили одяг ZARA. То там на кожній речі ціна до євро, причому там було і куртки і зимове. Так от ми то носили, віддали подружкам і воно в ідеальному стані, ще комусь пригодиться. А з нашого одягу нема жодної речі, яку б я не зашивала. І після недовгого носіння його можна хіба на шматки. Вийняток хіба власне Діва Семенюк, ті речі які мені попадались також були хорошої якості.

6. scriber

scriber миється в бані

значить черговий раз популярно пояснюю - якщо ви після "стірки" ( в українському варіанті прання) були розчаровані в якості українського виробника, то висновок єдиний - річ ви купували орієнтуючись виключно на дешеву ціну, яка за думкою багатьох має бути нижчою. Проте, якщо врахувати скільки різних інстанцій повинен пройти виробник для отримання сертифікату на якісні речі і скільки це коштує у фінансовому вимірі, то далеко не завжди ціна кінцевого продукту буде нижчою, ніж для контрабандного імпорту. Якщо б наша митниця витримувала всі вимоги до імпорту, то ви б ніколи не купували імпортні речі - ціна б зашкалювала.
    Підсумок - скільки заплатив - таку якість отримав. Проте узагальнювати, що всі вітчизняні виробники погані - це найбільше зло яким ви принижуєте СВОЮ країну. Якщо вам так сильно подобає імпортний продукт - чемодан, вокзал, квиток і допобачення! За "кращих" часів, за котрими так сумують багато громадян, вас би просто відправили в телячому вагоні, а зараз можете виїхати з комфортом.

7. dasha

dasha Well-Known Member

Справа не в дешевому одязі. От, наприклад, заплатила за гольфик 100 грн, а він мені подерся по шву і полиняв і всі наші бодіки стали салатові. То краще купити на базарі нехай за 40 але нормально поносити. Бо не всі можуть купувати одяг по 500 грн і мештики на літо по 800 (бачила в ххххх магазині наднях)
    Бо нажаль в нашій країні дорого ще не означає, що якісно. Але нормальні речі попадаються... зрідка.

8. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

скажіть тільки чесно - на ваших ногах зараз взуття вітчизняного виробника?

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

Ого! "Громко" (перепрошую, за русизм). і дуже добре, що зараз ми живемо не в тих "кращих часах", за якими сумують громадяни - маємо принаймні, можливість вибору як самого товару, так і СЕРВІСУ, за допомогою якого товар купую і ним надалі користуюсь.
    я нічогісінько не маю нічого проти українських виробників, але у Ваш
    чомусь вже відпало бажання йти...

10. robik

robik Member

Який час Ви маєте на увазі?
    Мені важливо купувати якісні речі, але і 1000грн за босоніжки чи футболку - це круто. І зовсім не через те, що я економлю на дітях, просто це невиправдано дорого. І виробник ніякого значення немає, Китай Китаю рознь.
    А Ваш "патріотизм" просто вражає.

11. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Таким тоном Ви явно до себе покупців не закличете-відпав навіть просто інтерес іти подивитись.
    Це увас тон з тих "кращих" часів? Пригадуються продавці з радянських магазинів!!!!
    Мені подобається вітчизняний шоколад,продукти і т.д.,а з одягом не дружу-не заробляю на вітчизняні "кутюрє",а з якістю стикалась.Звичайно є вийнятки.Але вийнятки у всьому.

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В мене з самого початку склалось враження, що автор створив тему для просування свого магазину, а не власне відчизняного виробника.
    Коли продукт якісний, то він витримає конкуренцію. І не в патріотизмі тут справа. Кожен шукає для себе оптимальне співвідношення ціна-якість. Ну і тактовність продавця тут не останню роль відіграє. А популярно пояснювати не потрібно. Тут дорослі люди з різними можливостями і побажаннями.
    Писати ж
    Це просто хамство

13. scriber

scriber миється в бані

привіт форумчанки! Бачу мій патріотизм більше наробив дисонансу ніж інформація що стосується тематики гілки. Перепрошую за відверту позицію, але це наболіле...і толерувати кожного разу важче.
    Щодо асортименту і якості одягу в Україні - наші речі нічим не гірші за імпортні. Як правило з імпортних речей люди купують перевірені бренди. Аналогічно для українського виробника: Одягайко, Фламінго, Дайс, Дюна, Бембі, Арлекін, Олта, Лютік,....це фабрики які вже задовільняють попит через пропозицію якісної продукції. Ціни - звичайні - тобто адекватні для українського споживача. Можна мати упереджене ставлення і просто ігнорувати інформацію, і тут зайвими будуть аргументи. Слава Богу у нас є вибір, то ж вам ним користуватися. А приведена інформація - просто для розширення альтернативи вибору.

14. robik

robik Member

Може я чогось не бачу, але в двох попередніх Ваших дописах немає інформації про виробника. Так про що мова?

15. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а які закрилися? Знаю, що один на Личаківській переїхав в бічну вуличку в напрямку Митної.
    Теж дуже люблю їх дитячий трикотаж. Малим під форму в основному їхні гольфи брала. і носяться гарно, і вигляд мають, і ціна прийнятна - торік бкло 30-40 грн за штуку.

16. scriber

scriber миється в бані

мова про виробників української продукції, зокрема дитячого одягу. Якщо хтось пропагує українських виробників, то не лише заради власної матеріальної винагороди, бо вона дається не просто у такій галузі , а маючи крім того якісь інші переконання.

тон моїх меседжів це відлуння дописів наших форумчан. Наївно думав про ідейність, а все зійшлося на висновках про українського виробника за результатами одної "стірки". Якщо у нас все так погано і безпросвітно, то це тільки тому, що у нас нема довіри. Навіть без інформації про людину чи продукт ми готові відбракувати майже все, що підписано ярликом "зроблено в Україні". Узагальнення тут шкідливі, а вийнятковість не дасть нам змоги підняти свою економіку.

Останнє редагування модератором: 19 Квітень 2011
  17. levandivka

levandivka З яйцями...

"Морозиво з горохом"?
    Про яку ідейність мова? Про ідейність виробника, которому ідея і чин... до лямпочки?
    Їм бабло треба заробити. А покупцеві - заощадити бабло.

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ще страшій купувала речі вітчизняних виробників, було кілька речей виробника з Вінниці (назву не пам"ятаю) - після кількох циклів прання вигляд такий, що хіба вдома можна було вдягати, а не на вулицю, та й тканина біля кнопок порвалась. Минулої зими купила харківські гольфи - за місяць почали розповзатись по швах. Звичайно що зашила і до кінця зими доносили, ну але і бажання купувати більше немає.
    Судячи з відгуків, треба буде звернути увагу на "Діву Семенюк", бо наразі є кілька речей подарованих, які я на дітей не вдягала. Фасон і кольори жахливі. Ну але наскільки розумію тут можливо проблема не в фірмі, а в тому хто купував.

19. Dobra

Dobra Well-Known Member

Тобто ви пропонуєте нам "ідейно" сприймати не завжди адекватну ціну (завдяки чисельним поборам) від українського виробника, а для відновлення справедливості підняти ціну на імпорт? Складненько так.
    Меседжі потрібно посилати керівництву країни, щоб сприяли вітчизняному виробнику, а ми, споживачі, швидко зорієнтовуємось на оптимальний варіант ціна-якість відповідно до розміру сімейного бютжету, я особисто, як мама двох дітей - а одягу потрібно багато, коли сильно фінансово прикро - щось можу купити укранське, але надаю перевагу імпортним речам - нехай це буде той же сток. Маю можливість переконатись у якості - відходили моїх дві дитини, племінниця, а речі у відмінному стані. Більшість вітчизняних після однієї дитини дуже допомагають мені в прибиранні:girl_dance:
    Оптимальний варіант - виловлювати на американських і англійських розпродажах, речі навіть з послугами посередників в основному дешевші за українські.
    І коли сімейний бюджет середньостатистичний, ідеями тут не допоможеш.

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Форумчани пишуть з власного досвіду. Ви купуєте речі тільки тому, що вони українські? Чи тому, що вони вас влаштовують своєю якістю/виглядом/ціною? Рух мав би бути двостороннім - виробники якісний товар, який купують вдячні покупці. Нє?

Неправда. Не мішайте праведне з грішним. А ви не думали, що часто не купують українського, бо наші виробники часто власне отой брак і виготовляють? Як то кажуть "довіряй, але перевіряй".
    Ми маємо взуття українських виробників Arial i B&G. Ними дуже задоволена. Але ж я не буду судити про всі українські товари по двох парах мештиків, нє?
    Я не економіст, але підозрюю, що коли пропозиція якісна, то і попит на неї є.