Не знала де таке написати, і, ніби, на форумі ще нема. У скверику, що навпроти поліклініки на Симоненка на дереві з"явився образ Матінки Божої. Так кажуть. Завжди там є люди, дивляться, фотографують, моляться, квіти приносять, свічечки запалюють. То з вівторка так.
Відповідь: Львівські релігійні новини А що зрозуміло з вашого допису? В чому релігійність цієї новини?
Відповідь: Львівські релігійні новини хотіла просто у Львівські новини написати, але там про утоплеників , то й не поєднувала. А в чому "релігійність" новини? у принципі тема стосується віри, так не думаєте? Не десять, і не двадцять чоловік щодня туди приходить. Щось бачать, моляться. Чому вони моляться? і у що вірять. особисто я навіть не знаю як саме до цього випадку ставитись. хотілось почути думки інших. від священників поки коментарів не було. можливо в неділю щось скажуть, бо людей навколо багато тим питанням цікавляться.
Відповідь: Львівські релігійні новини власне на Симоненка багато харизматичних рухів збирається... яке цікаве співпадіння
Розкажіть більше будь ласка. Які саме? Та сценарій всюди один і навряд чи Церква на таке реагуватиме. А багато людей вірять про всяк випадок, бо страшно не повірити, а може якраз треба... Скільки вже такого було й загуло безслідно... Зрештою, від коментарів Церква довго утримується, бо такі речі можуть бути запросто від диявола, а не від Бога.
Відповідь: Львівські релігійні новини Сьогодні отець на проповіді сказав, що нічого там нема, кожен бачить, що хоче побачити. А Бог є в храмі. Запрошував приходити і молитися. Але цього якраз не чули ті люди, бо замість недільної Служби Божої у церкві бути, були біля дерев.
Відповідь: Львівські релігійні новини опісля служби, що на 9, зробив отець повідомлення, що поки то не досліджено певними церковними установами, на даний період не варто стояти там та бачити чого нема. Але кілька разів повторив, що "на даний період."
Відповідь: Львівські релігійні новини Моя мама там проходила.Каже:розглядала,розглядала,та так нічого і не розгледіла.Зате якась бабуська біля того дерева бігала,без перестанку молилась і нікому не дозволяла доторкатись...Нашим людям дай тільки з чогось сенсацію розкрутити...
Відповідь: Львівські релігійні новини Та ну, до чого тут сенсація. Ситуація офіційно не підтверджена; журналісти там не крутяться; народ туди ходити ніхто не закликає. Люди йдуть з цікавості, чи побачать вони там щось або взагалі глянути на ту всю ситуацію. Ми там гуляли, то й глянули. Спеціально туди не доїжджали. люди спокійно до того ставляться, крім окремих бабульок. Хтось шось бачить. Хтось - ні. У мене питання - чи, в принципі, можлива така ситуація?
Відповідь: Львівські релігійні новини Я журналістів не мала на увазі. Є такий тип людей - мисливці за чудом, або за сенсацією. До них потім підтягується група "повірю про всяк випадок", а далі й до розголосу недалеко. А чи можлива яка ситуація? Появи образу на дереві? Чи скупчення людей коло "з*яви"? Почитайте оцю тему, там про таке говорилося.
Відповідь: Львівські релігійні новини Все добре в міру, фанатичне поклоніння біля дерева це погано, але люди мусять в шось вірити, все таки ми ж не святі і нашій вірі інколи потрібно дещо шоб її підтримувати. Я забула де це ми були (вот тлумок) мабуть біля Мукачева або Ужгорода (точно не скажу, ми звідти їхали) в одному з дерев знайшли хрест випалений (я так зрозуміла шо зі середини) так от ті випалені хрести (2 штуки) знаходяться зара в двох церквах (в православній і греко католицькій), а і ікони, які течуть.... А взагалі я б сказала шо релігія це те про шо ніхто не може сперечатись, тому шо ніхто незнає істини, ми знамо тільки те шо нам подають, але чи нам подають так як воно є, ми незнаємо
Відповідь: Львівські релігійні новини Ну, якщо вірити "у щось", то відповідно й віра буде така... А то Христос так казав чи, може, апостоли? Ну нічого собі... Є правда, яку об*явив Христос. Чи то не істина? Чи просто легше повірити ворожбитові й шарлатанові? Бо він може показати щось, що не міститься нам у голові? А щодо релігії, то таке скажу, що вже кілька разів отець на проповіді повторював - християнство - це не релігія, християнство - це реальність!
Відповідь: Львівські релігійні новини Лілю я не говорю за шарлатів і воржбитів, я сама ніколи таким не страждала не слухала і не вірила, але ж сама цекрва визнає факти коли течуть ікони, на місці об"яв зображень Марії І Христа виростають каплички, священники здійснють там відправи. Тобто я говорю про те шо церква інколи сама визнає ті факти, якшо ж приймати шо це йде від диявола, тоді шо ж виходить... ну може я шось не розумію, то мені поясните. А на рахунок але ми не маємо лишень християнство, є іудаїм, є мусульманство. я зара не буду гооворити про різні секти, бо це все таки секти, а це визнані релігії. Якби ми з вами народились в мусульманській країні то ми б визнавали мусульманство, а не християнство ось і все.
Відповідь: Львівські релігійні новини Мар*яночко, не всюди й не завжди. То лише окремі випадки й не такі часті насправді. Он погляньте, що робиться в Меджуґорії, а це місце Церквою не визнане й вважається лжеявлінням. У Лішні теж нібито Богородиця являлася, а зараз Церква чітко каже, що то лжеявління й спільнота, що сформувалася навколо того, є сектою. Із появами на деревах (а це вже не вперше) треба бути ДУЖЕ обережними. Ви історію про те, як юродивий розбив каменем чудотворну ікону Марії, чули? І що там насправді було? Я не мусульманка, тому говорю саме про християнство.
Відповідь: Львівські релігійні новини Тому я і кажу шо усе треба в міру, ну ясно шо робити святе місце з кожного стовпа це смішно. Я особисто крім випаленого хреста більше нічого і небачила, тому сказати про інші з"явлення мені тяжко але якшо деякі з них визнаються церквою, нехай це одиниці, але вони є ні не чула, розкажіть.
Відповідь: Львівські релігійні новини Не львівські новини, але до теми якраз http://g7v.livejournal.com/156520.html Може хто пам"ятає десь років 10 тому назад були "з"яви" на заводі Автонавантажувач(якшо добре пам"ятаю, то таки автонавантажувач) в Рясному. Нас тоді вчителька з уроку забрала і всіх повела. Добре закарбувалися мені оті образи, але Марії та Ісуса я там не бачила. Та й в ті часи ше і не дуже молилася я. А зараз все більше думаю чи міг Бог об"явитися у такому невідповідному місці?
Відповідь: Львівські релігійні новини Це історія про Василія Блаженного: Зимой и летом ходил нагим, часто притворялся лишенным дара речи. Прославился умением видеть суть, скрытую под привычной внешностью вещей. К примеру, бросал в стены домов благочестивых людей камни, а стены, за которыми творились «кощуны», целовал, объясняя это тем, что в добрых домах нет места бесам, они стоят вовне, он видит их и отгоняет, – в бесчинные же дома не вхожи ангелы, скорбящие неподалеку, и он целует их, а не стены («углы»). Один раз даже разбил камнем икону Богоматери у Варварских ворот, прозрев, что на доске под святым образом нарисован черт. В другой раз расправился с нищим-попрошайкой, угадав в нем беса. ============== Камнями побросаться любил Василий, не в людей, конечно же… это чаще его каменьями бивали, не понимая, что за околесицу он в очередной раз надумал. Бывало, бросит камень в уважаемый благочестивый дом, а потом недоумевающим очевидцам да и объяснит, что бесы в этот дом не вхожи и потому толпятся снаружи, вот их-то он и отгоняет от дома порядочного, а тут же, перейдя на другую сторону улицы, у дома, в коем «кощуны» и пьянство-беспредел творятся, вдруг углы расцелует: «Это я ангелов целую, скорбящих неподалеку, прошу, не оставляя надежды, молиться за грешников». Чисто московской публики, однако, маловато было ему, вот и подивил Василий как-то люд со всея Руси, паломничеством пришедший к иконе Богоматери на Варварских воротах (Варварская площадь (Ногина) в Китай-городе): камнем расколошматил эту самую икону. Мог бы и жизнью поплатиться от гнева народа многочисленного, да только сказал, мол, красочку-то поскребите, да и увидите всё как есть на самом деле. Поскребли и увидели: под святым ликом на доске намалёвана была скрытно харя дьявольская. Тут увесь текст.
Відповідь: Львівські релігійні новини Навряд. НАЩО Йому то? Бог - не Коперфільд, Його показуха не цікавить... А от люди - маловіри. Або й дурновіри... Як то не сумно... За вашим лінком коментар дуже сильний...